Olliewood, feestkleding, kerst, feestcollectie

Mijn 5 favoriete merken feestkleding voor meisjes

Pakjesavond is geweest dus nu gaan we aftellen naar kerst, de gezelligste dagen van het jaar. Elk jaar shop ik voor de kinderen nieuwe kerstkleding en ontdekte dit keer bij Olliewood hele leuke feestkleding voor meisjes. In dit blogartikel deel ik jullie mijn favoriete merken en laat ik jullie de leukste items uit de feestcollectie zien.

Little miss Juliettefeestkleding, little miss juliette,

Little Miss Juliette is een stoer en hip merk en het zusje van Beebielove. Ik kan nu eindelijk in deze maat gaan shoppen voor mijn dochter want de maten gaan vanaf 98 t/m 152. Naast deze stoere kleren, die je dochter eigenlijk elke dag kan dragen, hebben ze ook hele mooie pyjama’s. Misschien leuk als cadeau voor onder de kerstboom?

NoNo

Olliewood, feestkleding, meisjes,

NoNo is een merk voor meisjes van 2 t/m 12 jaar waar de kleuren donkerblauw en blauw gemêleerd het hele jaar door als basisstukken terugkomen. Zo kun je kledingstukken uit verschillende collecties vaak goed met elkaar combineren. Seizoensgebonden voegen ze andere kleuren aan hun collecties toe. Goud en donkerblauw vind ik een hele chique combinatie.

Quapi

quapi, groa, feestjurk

Deze kerst zal mijn dochter een setje van Quapi dragen. Hierboven alvast een sneakpeak van haar outfit. Vorig jaar hadden ze ook geweldige feestkleding voor de meiden en dit jaar is die ook weer helemaal te gek. De kleuren goud, roze en antraciet worden met elkaar gecombineerd. Deze feestjurk met vuurwerk-print is mijn favoriet maar deze was al uitverkocht in de kledingmaat van mijn dochter.

Le Chic

le chic, feestcollectie, 2017

Le Chic is echt zo’n merk waar je van moet houden. De kleren hebben veel tule, pareltjes, strikjes, strass steentjes, en kant. Mijn dochter draagt ook wel eens kleding van dit merk en heeft er een winterjas van waar we vaak leuke complimenten op krijgen.

Vesper

vesper, meisjeskleding, olliewood,

Zelf bestelde ik dit setje van een legging met een jurk van het merk Vesper, niet als feestkleding voor de kerstdagen, maar voor haar verjaardag. Het merk is volgens mij nog vrij nieuw en heeft hele leuke kleren. Als basiskleuren zie je bij Vesper ook vaak donkerblauw en roze. Een hele mooie combinatie.

Cadeautips voor onder de kerstboom

olliewood. petit monkey,

olliewood, mockies,

Op Olliewood.nl kun je niet alleen terecht voor de leuke kinderkleding, ze verkopen er ook schoenen, speelgoed, babyartikelen en spulletjes voor school zoals bijvoorbeeld deze leuke lunchsetjes van petit Monkey of deze babyschoenen van Mockies. Zijn ze niet schattig?

Hebben jullie al feestkleding voor je kind(eren) geshopt?

*Dit blog bevat een opgestuurd product.

10 Comments

 • Reply Krystle/Batboy.nl december 7, 2017 at 6:55 am

  Nee nog niet. Vind het voor jongens wel iets moeilijker moet ik zeggen. Er zijn leuke jurkjes genoeg!

 • Reply Jamey december 7, 2017 at 8:07 am

  Wat een super leuke jurkjes. Dit is dus waarom ik zooooo blij ben dat we een meisje krijgen!

 • Reply querine december 7, 2017 at 9:05 am

  ik ben druk bezig met een goede outfit te vinden ik vindt het toch ieder jaar weer lastig.
  maar die zwarte tutu is wel te cute voor me nichtje zeg!

 • Reply Merel december 7, 2017 at 9:45 am

  Ik vind die kleding van NoNo wel heel erg leuk! Ga eens kijken op de website, want we hebben eigenlijk nog helemaal niks.

 • Reply Sabine december 7, 2017 at 10:42 am

  Heel cute zeg! Vooral le chic! 🙂 Heb je ook zo’n leuk lijstje voor jongens, of tenminste voor 5-6 maanden oude baby jongetjes? Ik heb hier een schattig lief jongetje thuis die ik graag in iets moois hijs voor kerst en oud en nieuw!

 • Reply Nicole Orriëns december 7, 2017 at 11:19 am

  Nee, maar mijn kinderen kiezen dat nu ook zelf moet ik zeggen. Ik houd het meest van de wat wijdere rokjes bij meisjes.

 • Reply Eke december 8, 2017 at 10:09 am

  Le Chic vind ik echt fantastisch! Hier een jongen, dus ik heb me nog niet in meisjeskleding verdiept, wie weet kan dat over een paar weken, haha.

 • Reply Gerdi - Blond&Bruin december 8, 2017 at 10:22 am

  Wat een leuke setjes en ik ben benieuwd hoe het jurkje van je dochter eruit ziet!
  Hier heb ik een setje voor m’n dochter van de Hema en zoonlief heeft nog een overhemd van vorig jaar die hij gelukkig nog past.
  Daarnaast heb ik bij de C&A super leuke kersttruien gekocht..

 • Reply Amelie december 8, 2017 at 2:34 pm

  Heel toffe en trendy kledij voor kids! Ik denk zelf dat de kleren van mijn vormsel van NoNo waren!

 • Reply Fleur december 8, 2017 at 4:25 pm

  De Gouden Jurk van Quapi hangt hier ook al klaar voor de kerst

 • Leave a Reply