Olliewood, feestkleding, kerst, feestcollectie

Mijn 5 favoriete merken feestkleding voor meisjes

Pakjesavond is geweest dus nu gaan we aftellen naar kerst, de gezelligste dagen van het jaar. Elk jaar shop ik voor de kinderen nieuwe kerstkleding en ontdekte dit keer bij Olliewood hele leuke feestkleding voor meisjes. In dit blogartikel deel ik jullie mijn favoriete merken en laat ik jullie de leukste items uit de feestcollectie zien.

Little miss Juliettefeestkleding, little miss juliette,

Little Miss Juliette is een stoer en hip merk en het zusje van Beebielove. Ik kan nu eindelijk in deze maat gaan shoppen voor mijn dochter want de maten gaan vanaf 98 t/m 152. Naast deze stoere kleren, die je dochter eigenlijk elke dag kan dragen, hebben ze ook hele mooie pyjama’s. Misschien leuk als cadeau voor onder de kerstboom?

NoNo

Olliewood, feestkleding, meisjes,

NoNo is een merk voor meisjes van 2 t/m 12 jaar waar de kleuren donkerblauw en blauw gemêleerd het hele jaar door als basisstukken terugkomen. Zo kun je kledingstukken uit verschillende collecties vaak goed met elkaar combineren. Seizoensgebonden voegen ze andere kleuren aan hun collecties toe. Goud en donkerblauw vind ik een hele chique combinatie.

Quapi

quapi, groa, feestjurk

Deze kerst zal mijn dochter een setje van Quapi dragen. Hierboven alvast een sneakpeak van haar outfit. Vorig jaar hadden ze ook geweldige feestkleding voor de meiden en dit jaar is die ook weer helemaal te gek. De kleuren goud, roze en antraciet worden met elkaar gecombineerd. Deze feestjurk met vuurwerk-print is mijn favoriet maar deze was al uitverkocht in de kledingmaat van mijn dochter.

Le Chic

le chic, feestcollectie, 2017

Le Chic is echt zo’n merk waar je van moet houden. De kleren hebben veel tule, pareltjes, strikjes, strass steentjes, en kant. Mijn dochter draagt ook wel eens kleding van dit merk en heeft er een winterjas van waar we vaak leuke complimenten op krijgen.

Vesper

vesper, meisjeskleding, olliewood,

Zelf bestelde ik dit setje van een legging met een jurk van het merk Vesper, niet als feestkleding voor de kerstdagen, maar voor haar verjaardag. Het merk is volgens mij nog vrij nieuw en heeft hele leuke kleren. Als basiskleuren zie je bij Vesper ook vaak donkerblauw en roze. Een hele mooie combinatie.

Cadeautips voor onder de kerstboom

olliewood. petit monkey,

olliewood, mockies,

Op Olliewood.nl kun je niet alleen terecht voor de leuke kinderkleding, ze verkopen er ook schoenen, speelgoed, babyartikelen en spulletjes voor school zoals bijvoorbeeld deze leuke lunchsetjes van petit Monkey of deze babyschoenen van Mockies. Zijn ze niet schattig?

Hebben jullie al feestkleding voor je kind(eren) geshopt?

*Dit blog bevat een opgestuurd product.

10 thoughts on “Mijn 5 favoriete merken feestkleding voor meisjes

  1. Heel cute zeg! Vooral le chic! 🙂 Heb je ook zo’n leuk lijstje voor jongens, of tenminste voor 5-6 maanden oude baby jongetjes? Ik heb hier een schattig lief jongetje thuis die ik graag in iets moois hijs voor kerst en oud en nieuw!

  2. Wat een leuke setjes en ik ben benieuwd hoe het jurkje van je dochter eruit ziet!
    Hier heb ik een setje voor m’n dochter van de Hema en zoonlief heeft nog een overhemd van vorig jaar die hij gelukkig nog past.
    Daarnaast heb ik bij de C&A super leuke kersttruien gekocht..

Geef een reactie