5 x de leukste Hasbro spellen - LOL Monopoly

Leuke Hasbro spellen voor op je verlanglijstje; van Egeltje Plof tot LOL Surprise Monopoly!

Spelletjes spelen… daar zijn wij vaak wel voor te porren! Kort geleden was ik met mijn dochter (op uitnodiging) bij een Hasbro influencer event, om de nieuwste Hasbro spellen en speelgoedtrends te ontdekken. Een aantal van de Hasbro spellen die wij zagen, zijn erg leuk om op je verlanglijstje te zetten voor de komende feestdagen. Van het actiespelletje Egeltje Plof met schietende Nerf stekeltjes… tot het roze LOL Surprise Monopoly bordspel!

Hasbro spellen

Het influencer event van Hasbro vonden wij een van de leukste bloggerevents dit jaar! Volgens mij heeft iedereen zo genoten. Heb je de foto’s op onze Instagram Stories voorbij zien komen? Te leuk gewoon. Het event had als thema het Wondere Woud en dat hebben ze bij Hasbro groots uitgepakt. Een boom in het kantoorpand, houten boomstammen om op te zitten en betoverende eetbare gouden appels. Kinderen kregen een tovenaarshoed en cape bij binnenkomst. Even later kwam er een echte tovenaar. Wat was dat spannend zeg! Daarna kregen de kinderen een stempelkaart en mochten we de merken die erop stonden ontdekken. Het speelgoed was ook erg leuk wat we hadden gezien, maar in dit blog licht ik de nieuwste én leukste Hasbro spellen uit.

Fotocredits: Kirsten van Santen

Bob Bilnaad

Toen wij de bouwvakkerskont (zo zeggen we dat hier in Twente…) van Bob zagen, lagen wij al dubbel van het lachen. Wat is dat voor gek spel? Het blijkt een grappig familiespel te zijn met water, en ook nog eens genomineerd voor de verkiezing Speelgoed van het jaar 2019 in de categorie 4-5 jaar. Stemmen loont zich, misschien win jij dit leuke spelletje wel als je op Bob Bilnaad stemt.

Loodgieter Bob repareert een verstopping en iedereen neemt hem in de maling! Zijn broek valt misschien naar beneden en dat betekent dat iedereen wordt natgespoten! In dit spel met Loodgietersbroeken plunderen spelers om beurten zijn gereedschapskist en laden ze het gereedschap op zijn riem. Doe voorzichtig! Als de broek van de loodgieter tijdens de beurt van een speler naar beneden valt, spuit er water uit de gootsteen en is die speler af.

Het spel is bedoeld voor kinderen vanaf 4 jaar, kost €25,99 en is o.a. hier verkrijgbaar.

Egeltje Plof

Toen we Egeltje Plof bij het Hasbro influencer event zagen waren we meteen verkocht. Echt een spel waarbij ik meteen dacht, dit is uniek en dit moeten we hebben! En dat geluk hadden we want Egeltje Plof vonden we in de goedgevulde goodiebag die we mee naar huis kregen.

Egeltje Plof is een schattig egeltje uit stevig materiaal. Op zijn rug plaats je zijn stekeltjes. Dit zijn gekleurde Nerf pijltjes. Het werkt allemaal heel eenvoudig. Je trekt aan zijn staart en het spel kan beginnen. Kinderen kunnen er alleen mee spelen maar samen is véél leuker! Je dobbelt en mag dan het getal wat je gooit gebruiken om de keren achter elkaar op de neus van het egeltje te drukken. Dat kan 0, 1 of 2 keer zijn. Daarna is de volgende speler aan de beurt. Maar pas op… want je maakt dit schattige Egeltje Plof natuurlijk wel een beetje boos en dan schiet hij zijn stekels in de lucht. Je kunt zelf verzinnen of degene die de stekels laat schieten verloren of gewonnen heeft. Ook kun je proberen de stekels zo snel mogelijk te vangen en bij elkaar te pakken. Gaan de pijltjes stuk of verloren? Dan kun je ze met normale Nerf pijltjes bijvullen. De stekeltjes zijn van zacht materiaal en doen geen pijn als ze op je komen. Enige minpuntje is dat ik een plekje mis om de dobbelsteen op te bergen.

Egeltje Plof is een actiespelletje en is bedoeld voor kinderen vanaf 4+ maar kan naar onze mening ook gespeeld worden met kinderen vanaf 3 jaar als er een ouder/verzorger meespeelt. Het spel kost €29,95 en is onder andere hier verkrijgbaar.

Hasbro Spellen Egeltje Plof Review
En actie! met Hasbro spel Egeltje Plof

LOL Monopoly

De musthave voor op de verlanglijstje van een L.O.L. surprise fan. L.O.L. kennen we van de L.O.L. Surprise ballen. Je trekt er elke keer een laagje af en krijgt leuke verrassingen. De schattige en stoere poppetjes spreken vooral meiden erg aan. Het klassieke Monopoly bordspel kent iedereen wel maar speciaal voor L.O.L. fans vanaf 8 jaar is er het L.O.L. Monopoly bordspel met 6 unieke L.O.L. poppetjes. Het speelbord is roze en ik verwacht dat dit spel echt een hit gaat worden!

Monopoly meets het superschattige L.O.L. Surprise! In plaats van straten en stations verzamel je de L.O.L. poppetjes die op het spelbord staan. Diva, Rocker D.J., Honeybun… ze zijn er allemaal bij. En het zal je niet verbazen dat Queen-Bee de meeste waarde heeft. Maar pas op dat je niet net te laag gooit, want dan betaal je Glitterbelasting! Ronde verrassingskaarten vervangen de Kanskaarten in dit spel en er zijn sterren- en emoji-fiches in plaats van huizen en hotels. En het mooiste misschien wel: de pionnen zijn echte L.O.L. Surprisepoppetjes die je zelf mag unboxen! Hoe leuk is dat?!

Het L.O.L. Monopoly bordspel is bedoeld voor kinderen van 8-12 jaar, kost €27,99 en is o.a. hier verkrijgbaar.

Ik ben heel benieuwd of er een spel tussenzit die jij op je verlanglijstje (voor jezelf of voor je kinderen) zet. Laat je het weten in een reactie?

Geef een reactie