Leukste voetbal cadeaus voor kinderen

5 leuke voetbal cadeaus voor kinderen

De feestdagen komen eraan en het is weer bijna Black Friday! De ultieme kans om misschien wel leuke voetbalcadeautjes te scoren met kortingen. In dit inspiratie artikel hebben wij méér dan vijf voetbal cadeaus voor kinderen verzameld. Van een voetbaltenue met naam (echt supercool!) tot een rondleiding in een echt stadion!

Voetbal is een actieve sport en hobby en veel kinderen zijn er dol op. Mijn negenjarige zoon speelt het ook graag met zijn vrienden en hij draagt zelfs in zijn vrije tijd, het liefst nog een voetbalpakje. Ik vroeg hem laatst wat hij nog graag zou willen hebben voor de feestdagen en hij zei vrijwel meteen “iets voor voetbal of een tenue van Messi“. Met een beetje geluk krijgt hij misschien wel een nieuw voetbaltenue (broek en shirt) van Sinterklaas. 😉

Bij Voetbalshirtskoning.nl vond ik een ruime keus aan voetbaltenues en -shirts voor kinderen en volwassenen. Ook ontdekte ik daar nog veel meer leuke voetbal cadeaus. Hieronder delen we een paar leuke tips.

1 Voetbaltenue met naam

Een persoonlijker cadeau voor een kind die gek is op voetbal kan ik niet bedenken. Of je nu gaat voor een voetbaltenue van het Nederlands elftal of voor een specifieke voetbalclub, bij Voetbalshirtskoning kun je je eigen voetbaltenue ontwerpen met naam en rugnummer. Hoe het werkt? Heel makkelijk. Je kiest een tenue, de juiste maat en vult de gewenste naam en het rugnummer in. Alleen nog op het knopje bestellen drukken en je hebt het setje zo snel mogelijk thuis.

2 Een nieuwe bal

Een nieuwe bal is altijd een goed cadeau maar ga dan wel voor een echte kwaliteitsvoetbal. Dat kan een bal zijn van de Champions League of van een bekende voetbalclub. Het is ook erg leuk en hip om een voetbaltenue met een bal te matchen. Dat kan bij Voetbalshirtskoning bijvoorbeeld met een voetbalpakje en -bal van FC Barcelona.

3 Voetbal trainingspak

Zeker nu het buiten kouder wordt is een trainingspak helemaal geen gek idee. Ook met zaalvoetbal is het erg handig. Een trainingspak kan je kindje snel aan en uit trekken. Dat scheelt weer een hoop stress en tijd in de kleedruimte.

4 Dekbedovertrek van je favoriete voetbalclub

Een voetbalfan? Die droomt natuurlijk het lekkerst onder een dekbedovertrek van zijn of haar favoriete voetbalclub of speler.

5 Rondleiding in een voetbalstadion

Zoals jullie weten zijn wij enorm fan van herinneringen maken. Een voetbalwedstrijd kijken op de tribune is erg leuk maar een rondleiding door een stadion is ook zeker aan te raden. Je krijgt dan een kijkje achter de schermen, komt op plekken waar je anders nooit zou komen, en je leert zo nog meer over je favoriete voetbalclub. Toevallig weet ik dat er rondleidingen mogelijk zijn bij de Johan Cruiff arena en bij Feyenoord Rotterdam.

Bekende regionale voetbalclubs zoals Fc Twente en Feyenoord hebben vaak een Kidsclub waar je je kind voor kunt aanmelden. Regelmatig worden er bij zo’n voetbal Kidsclub evenementen georganiseerd waar ze als een soort VIP bij kunnen zijn. Soms kunnen kinderen bijvoorbeeld ook uitgeloot worden om met een speler het veld op te lopen tijdens een wedstrijd. Met hun clubkaart krijgen ze vaak kortingen bij samenwerkingspartners van de voetbalclub, bijvoorbeeld bij bepaalde restaurants, indoorspeeltuinen etc.

Nog meer leuke voetbalcadeaus

Veel voetbal cadeaus zijn ook erg nuttig. Misschien heeft je kindje nog geen voetbal cap om zijn of haar hoofd te beschermen tegen de zon? Of een muts of sjaal tegen de kou? Ook heb ik in winkels al eens schoolspullen en broodtrommels gezien met voetbal merchandise van verschillende clubs. Of wat dacht je van een mooie bidon of een sporttas?

Leuke voetbal cadeaus voor kinderen

Welk cadeau staat er op het verlanglijstje van jouw kleine voetbalfan?

7 thoughts on “5 leuke voetbal cadeaus voor kinderen

Geef een reactie