cadeau voor koppel - dit zijn de beste cadeaus voor een stelletje

5x De leukste cadeaus voor een koppel

Wat is het leukste cadeau dat je aan een koppel kunt geven? Dit klinkt misschien als een makkelijke vraag, maar dat is het niet! Het hangt er echt van af wat ze leuk vinden en wat ze voor hun plezier doen. Wij kunnen overigens best een aantal leuke cadeaus voor mannen en voor vrouwen verzinnen, maar er zijn natuurlijk ook genoeg geschenken die voor beide mensen zeer geschikt zijn, en die je dus als één gezamenlijk cadeau aan een koppel kunt geven. Zijn ze bijvoorbeeld dol op wijn, geef ze dan een fles met twee gegraveerde glazen. Dit is een persoonlijk cadeau en ze zullen nooit vergeten van wie ze dat hebben gekregen…

In dit artikel gaan we het hebben over cadeautips voor koppels. Ze moeten er dus allebei én het liefst tegelijkertijd samen van kunnen genieten. Dat kan als voorbeeld best een bosje bloemen zijn, al vinden wij dat persoonlijk meer een cadeau voor een vrouw. Wat is dan wel geschikt om aan een stel te schenken? Denk eens aan een cadeaukaart voor een bioscoopfilm, fotoshoot, nachtje weg of etentje. Een winkel als Primera heeft veel keus aan cadeaukaarten en daar scoor je eigenlijk altijd wel mee! Is dit niet helemaal wat je zoekt? De geschenken die hieronder staan zijn een leuk alternatief.

1. Het bucketlist boek voor koppels

Hoe leuk is dit, een bucketlist voor koppels! En niet zomaar eentje; in dit boek (geschreven door Elise De Rijck) vind je een lange lijst met 250 te gekke opdrachten, die je samen gemaakt moet hebben. Of het bucketlist boek nu voor een fris koppel is of voor een jarenlang getrouwd echtpaar, de lijst staat vol met dingen om toffe herinneringen te maken. Streep ze een voor een af en kijk welke opdrachten je al hebt uitgevoerd. Het ‘bucketlist boek voor koppels’ zal hun leven veranderen en een stuk spannender maken.

2. Glazen laten graveren met naam

Glazen met naam zijn het perfecte geschenk voor een koppel die om wat liefde vraagt. Gegraveerde champagne-, wijn-, bier- of longdrinkglazen zijn een geweldig cadeau-idee en zullen iedereen laten glimlachen. Je kunt de naam van hem/haar (of voorletter, familienaam etc…) op zijn/haar favoriete glas laten graveren en toekijken hoe hun er elke keer van genieten als zij de glazen gebruiken! Het mooiste is dat dit geschenk duurzaam is, ze kunnen de glazen met naam jarenlang gebruiken, bij elke gelegenheid. Geef er ook een lekker drankje en als je wilt een borrelhapje bij, zodat ze meteen gebruikt kunnen worden.

3. Fotopuzzel met foto van het stelletje

Puzzels zijn er in alle vormen en maten, en kunnen even vermakelijk zijn voor volwassenen als voor kinderen. Hoe leuk is het om een fotopuzzel cadeau te geven aan een koppel, bijvoorbeeld met hun trouwfoto of een andere liefdesfoto? Kies er eentje met veel stukjes, dan zijn ze er samen lang zoet mee. Het koppel brengt samen quality time door terwijl ze de puzzel maken. Als resultaat hebben ze een puzzel om mee te pronken.

Lees ook: inpaktips voor een feestelijk cadeau

4. Geef een belevenis cadeau

Heb je er ooit al eens aan gedacht om een belevenis cadeau te geven? Je kunt iets aan het koppel geven dat ze nooit zullen vergeten. Het kan van alles zijn, van kaartjes voor een concert van hun favoriete band of zelfs een kookles of kajakken. De mogelijkheden zijn eindeloos! Weet je nog niet zo goed welke belevenis je wilt geven? Met een GiftForYou box kan het koppel zelf een activiteit uitzoeken.

5. Krasloten of Staatslot

Misschien zijn krasloten of een Staatslot niet het eerste waar je aan denkt, maar een lot is het perfecte cadeau om iemand te geven die alles heeft. Koop een setje krasloten of een Staatslot voor het koppel zodat zij kans kunnen maken op duizenden of miljoenen euro’s. Het is een niet te duur cadeau, maar voelt toch als een luxe geschenk en het is spannend! Een winnend lot kan ook gebruikt worden als stimulans om iemand iets te laten doen wat hij anders niet zou willen doen.

Ik hoop dat ik jullie met dit blog over cadeautips voor koppels heb kunnen inspireren. Heb jij nog meer leuke cadeau ideeën voor een stel? Laat gerust een reactie achter onder dit bericht.

Geef een reactie