unboxing-verzamel-rages-speelgoed-trends-2018

Schoencadeau tips; de leukste unboxing & verzamel rages van 2018

Kinderen kijken anno 2018 vaak naar unboxing filmpjes van speelgoed op YouTube. Sommige van deze verzamel rages worden soms wel miljoenen keren bekeken.. Zelf speelgoed unboxen en verzamelen is natuurlijk nog leuker en spannender dan het kijken naar deze filmpjes. Er bestaan veel unboxing- en verzamelspeelgoed soorten en omdat de prijzen per item meestal onder de 10 euro liggen zijn het leuke cadeautjes voor in de schoen, voor pakjesavond, voor onder de kerstboom of voor een kinderfeestje.

Verzamel rages; van Flippo’s vroeger tot Lost Kitties in 2018

Verzamelrages.. wie is daar nou niet mee opgegroeid? De verzameldrang van de mens bestaat al jaren. Vroeger, even terug in de geschiedenis, verzamelden we al om te overleven en goederen te ruilen. Mijn oom spaarde postzegels, mijn neef allerlei merchandise van Coca-Cola en een vriendin van mij verzamelde alles uit de verrassingseieren van Kinder Surprise en Mc Donald’s speeltjes uit de Happy Meals. Bij mijn ouders in huis heb ik nog steeds een groene en gele map liggen die vol zitten met Flippo’s die je vroeger kon sparen door zakken Smiths chips te kopen. We speelden daar altijd spelletjes mee op het schoolplein en bewaarden ze op nummer in de albums. Elke keer was het weer spannend welke Flippo’s je in een zak vond en de hele familie spaarde gezellig mee. De dubbele Flippo’s ruilden we met klasgenootjes, vriendjes en vriendinnetjes. Misschien dat ik nog wel een keer een blog schrijf over de dingen die ik vroeger heb gespaard. 😉

Mijn zoontjes hebben op dit moment een hele verzameling Ninjago kaarten, tractors en Star Wars spullen. Dit vinden ze trouwens nog steeds leuk om te verzamelen en er word nog regelmatig mee gespeeld. Er komen steeds weer nieuwe verzamelrages bij op speelgoedgebied en ik kan het amper bij houden. Zo waren begin dit jaar de fidgetspinners helemaal in en daar zie je nu bijna niemand meer mee spelen terwijl elk kind ze op dat moment wilde hebben.. Ik weet nog goed dat ze bijna overal uitverkocht waren en mensen ze op Marktplaats voor veel duurder dan de winkelprijs verkochten.

Ik krijg regelmatig persberichten over dit soort speelgoed in mijn mail maar dat ik laat ik meestal aan mij voorbij gaan. We kunnen immers niet alles gaan sparen hoe leuk het ook allemaal is. Ik zou het verzamelspeelgoed best wel eens kopen maar als je er eenmaal aan begint willen kinderen vaak meer uitbreiden en dat gaat natuurlijk wel geld kosten. Onze kinderen krijgen maandelijks zakgeld en daarom kunnen zelf ook voor dit soort dingen sparen. De keuze is dan aan hun waar zij hun verdiende zakgeld aan uit willen geven.

Lost-kitties-unboxing-rages-2018-speelgoed
Hasbro Lost Kitties – Unboxing speelgoed in een melkpakje!

Hasbro unboxing speelgoed rages 2018

Van Hasbro mocht ik hun leukste verzamel rages en unboxing speelgoed trends van 2018 uitproberen. Wij gingen voor het eerst aan de slag met het maken van unboxing videos en dat vonden mijn kinderen natuurlijk er leuk en spannend. Want nu staan zij ook met hun unboxing filmpjes op YouTube en stiekem hopen ze ook miljoenen views te halen. Alleen gaat dat waarschijnlijk niet lukken omdat ik ten eerste wel een cursus vloggen en editen mag gaan volgen (staat op mijn lijstje voor 2019) en ook omdat we nog niet zo actief zijn op YouTube en meer tijd besteden aan onze andere social media pagina’s. Je kunt Volgmama hier op YouTube volgen dan help je ons daar alvast een beetje groeien. Vinden we zeker leuk! Hieronder ga ik de Hasbro unboxing rages met jullie bespreken.

Waarom is het unboxen van speelgoed zo leuk?

Een cadeautje uitpakken is altijd spannend en leuk. Daarom is het kijken ernaar ook zo leuk. Mijn kinderen zitten echt op het puntje van een stoel als ze naar unboxings vlogs kijken. Vanaf een jaar of vijf zijn kinderen in staat om onderwerpen te categoriseren. Ze krijgen oog voor detail en stellen doelen om hun verzameling compleet te krijgen. Het is dus nog leerzaam ook en goed voor hun ontwikkeling! Bij supermarkten zijn er ook nog regelmatig (gratis) spaaracties met speelgoed of andere dingen die kinderen aanspreken zoals recentelijk de koekvormpjes en tuintjes die je bij de aankoop van je boodschappen krijgt, bij een minimaal uigegeven bedrag. Er is natuurlijk ook een ruim aanbod aan unboxing speelgoed rages die je kunt kopen. Denk aan suprise eieren waarvan het cadeautje in een chocolade ei zit of de My Little Pony Cutie Mark Crew. De verrassing zit meestal goed verpakt en er zit een papiertje in met plaatjes van dezelfde serie die je dus kunt verzamelen.

speelgoed-unboxing-verzamel-trends-2018

My Little Pony Cutie Mark Crew unboxing met filmpje van het uitpakken

Mijn dochter is fan van pony’s en paardjes. Een paar kleine pony’s van My Little Pony hebben we al. Een van de grote verzamelhits voor dit najaar en deze winter wordt zonder twijfel de My Little Pony Cutie Mark Crew. Alle lievelingspony’s, zeepony’s en Equestria Girls zijn gekrompen tot mini-verzamelformaat. Ze zitten verscholen in schattige, stapelbare huisjes met steeds een nieuw decor. Er zijn 24 pony’s om te verzamelen en de richtprijs per stuk is €4,99, in de webshop van Intertoys vond ik ze zelfs voor €3,99. Deze unboxing rage wordt aanbevolen voor kinderen vanaf 4 jaar. Ik moest mijn dochter alleen even helpen door het plastic omhulsel eraf te halen en de rest kon ze zelf. Bekijk hieronder het speelgoed unboxing filmpje en kijk wat mijn dochter er zelf van vind..

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=azs1K55lZmc[/embedyt]

Lost Kitties unboxing speelgoed met uitpakfilmpje

De ondeugende Lost Kitties katjes zijn altijd klaar voor een lekker smikkel-avontuur. Dit jaar kan je  wel 36 verschillende katjes uit hun melkpakjes graven. Elke keer weer een verrassing welke je krijgt! In de al leuke verpakking zit een stikker, een verzamelkaartje en een potje klei waar de kitten en de accessoires in verstopt zitten. De richtprijs voor Lost Kitties unboxing speelgoed is €5,99 per pakje en wordt aanbevolen voor kinderen vanaf 5 jaar. Mijn zoon wilde graag dat ik een filmpje van hem zou maken van het unboxen. Bekijk hem hieronder en kijk of het wat voor jouw kindje is. Enig minpuntje vond ik dat je de klei even in een ander bakje met een hersluitbare deksel op moet bergen om uitdrogen te voorkomen.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=aWPV5AKJCCY[/embedyt]

Hasbro verzamel speelgoed inspiratie

Naast de unboxing rages is er ook leuk verzamelspeelgoed want wie houdt er niet van verzamelen? Vooral jonge kinderen zijn er dol op. De een verzamelt Ninjago- of voetbalplaatjes, de ander stickers, gummen, of theezakjes. Voor alle verzamelfans heeft Hasbro een aantal leuke speelgoedproducten om te sparen.

Trolls – Small Town Troll

verzamel-speelgoed-rages-2018

Deze schattige vrolijke trollen kennen we natuurlijk allemaal van televisie. Ze zijn erg kleurrijk en het is leuk om met de lange haartjes te friemelen of de haartjes te kammen. Wij ontvingen Harper Pinsel en ze heeft hele leuke regenbooghaartjes. Het leuke is dat kinderen met deze poppetjes hun fantasie prikkelen en hierbij zelf verhaaltjes kunnen naspelen. De Trolls worden aanbevolen voor kinderen vanaf 4 jaar en kosten ongeveer €7,99

Star Wars en Marvel Mighty Mugs

mighty-mugs-verzamel-rages

Je favoriete Star Wars en Marvel helden als Mighty Muggs. Met een druk op hun hersens veranderd hun gezichtsuitdrukking. Elk figuur heeft drie verschillende gezichtsuitdrukkingen en worden aanbevolen voor kinderen vanaf 6 jaar. Ze kosten iets meer dan de andere verzamelitems in dit artikel, namelijk ongeveer €14,99. In totaal zijn er 24 Star Wars en 26 Marvel legendes te sparen. Ook met dit speelgoed kunnen kinderen hun fantasie gebruiken en stukjes uit films naspelen. De poppetjes zien er grappig uit want hun hoofden hebben een flink stel hersens en zijn erg groot in verhouding met hun lichamen. Het gehele poppetje is ongeveer 10 cm groot en staan ook erg leuk op het nachtkastje in een tienerkamer!

Lock it up met Lock Stars

verzamel-rages-2018-2019

Lock Stars zijn genummerde slotjes in 6 categorieën die je openmaakt met een eigen persoonlijke sleuteltje, zo bewaar je jouw diepste geheimen in dit kleine figuurtje. Binnenin elk slotje zit een geheime verrassing. In totaal zijn er maar liefst 104 verschillende Lock Stars te sparen. Ook is het leuk om ze bij elkaar aan je schooltas te hangen. Ze kosten hier €5,99 per stuk.

Doen jullie kinderen mee aan dit soort speelgoed unboxing en verzamel rages? Zit er misschien iets bij wat jullie aanspreekt of waar je meer over zou willen weten?

verzamelrages-2018

8 thoughts on “Schoencadeau tips; de leukste unboxing & verzamel rages van 2018

  1. Wat leuk om te zien. Wijj beginnen er ook niet aan. Al vind onze oudste die zakjes met een mini cars auto of Thomas de trein erg leuk. Kost maximaal 3 euro en kind is helemaal blij. Totdat hij er 1 heeft die hij al heeft thuis haha.

Geef een reactie