Lieve Sinterklaas.. papa en mama wensen dit jaar een aantal leuke gadgets

shutterstock_307356068

Jongens jongens. Het duurt niet lang meer dat Sinterklaas weer uit Spanje in Nederland aankomt. Schoentjes zetten, pakjesavond.. De kinderen zijn weer door het dolle heen en de papa’s en mama’s ook. Van oorsprong is het een kinderfeest maar mama en papa hebben dit jaar ook een verlanglijstje gemaakt.. bomvol leuke, handige en hilarische gadgets 😉

Dinsdag konden jullie al zien welke verlanglijstjes onze kinderen hadden geknutseld en wat ze wensen van de Sint en pieten. Vandaag delen wij ons verlanglijstje. Of we alle Sinterklaas cadeautjes van ons lijstje krijgen is natuurlijk nog even afwachten.. Ik denk het niet. Zijn wij überhaupt wel lief genoeg geweest dit jaar? Voor jou een vraag voor Sint een weet!

Sinterklaascadeaus voor Mama

radbag - volgmama - sinttips
Fuji Hello Kitty Instax Camera € 99,95 | Ónderwaterlichtshow € 9,95 | Zout en peper toverstaf set € 10,95 | Eenhoorn sloffen € 29,95 | Compleat Siliconen Lunchbox € 12,95 | Oplaadbare elektrische kurkentrekker € 29,95

Het is wat prijzig maar deze Instax camera van Hello Kitty is een leuk Sinterklaascadeau die ik maar graag in mijn handtas zou willen hebben. Altijd leuke kiekjes maken en meteen uitprinten. Ook zie ik mijzelf straks in ons nieuwe huis al in bad liggen met een onderwaterlichtshow. Een keer wat anders dan kaarslicht en toch ook romantisch, of niet?

Mocht ik toch stout zijn geweest en een zak zout in mijn schoen krijgen dan hoop ik toch dat Sint of Piet er deze mooie toverstafjes bij stopt. 😛

De eenhoorn sloffen zijn gewoon helemaal hip en zo cute! De siliconen lunchbox lijkt mij ook superhandig, na gebruik zo in de vaatwasmachine en het ziet er stijlvol uit. Oh en de oplaadbare kurkentrekker. Ik heb lang in de horeca gewerkt, in restaurants, achter de bar maar met de meeste kurkentrekkers heb ik altijd op de een of andere manier ruzie. Dit lijkt me de perfecte oplossing!

Sinterklaas cadeautjes voor Papa

radbag - sinterklaascadeaus papa - volgmama
Wijnflesglas € 22,95 | Gastenboek voor op het toilet € 12,95 | Bierbrouwset € 59,95 | Monopoly Game of Thrones € 49,95 | Retro tafelset € 8,95 | Batman LED lamp € 24,95

Typisch mannengadgets. Naja sommige kunnen ook goed voor vrouwen. 😉 De wijnflesglas is een leuk cadeau om te krijgen en volgens mij past er een heel fles wijn in. Een gastenboek voor op het toilet. Ik weet niet wat dat is met mannen maar als ze moeten dan blijven ze er lang zitten. De meeste nemen hun mobieltje mee zodat ze wat te doen hebben. Nu hoeft dat straks natuurlijk niet meer als wij zo’n boek zouden krijgen, hebben de mannen mooi wat te doen.

Bierbrouwen, welke bierdrinkende man wil dat nou niet? Hik!

Game of Thrones is een serie die mijn man altijd heeft gevolgd en daarom zou dit bordspel zeker in de smaak vallen. Leuk als er visite komt, samen een zelfgebrouwen pilsje drinken, spelletje doen en als ze naar het toilet moeten.. het gastenboek.

De retro placemats vind ik stiekem zelf ook wel stoer. Ze gaan per 4 stuks, dat is dan wel weer jammer voor een gezin van 5.. De Batman lamp zou trouwens goed staan op zijn werkkamer of in onze slaapkamer?

Al deze leuke gadgets zijn bij Radbag te koop. Hopelijk hebben de hulppieten wat aan deze tips. Welk Sinterklaascadeau uit onze verlanglijstjes vind jij het leukst?

*Dit blog is ontstaan uit een samenwerking met Radbag. De uitgelichte Sinterklaasfoto komt van Shutterstock.

4 thoughts on “Lieve Sinterklaas.. papa en mama wensen dit jaar een aantal leuke gadgets

  1. Monopoly wordt echt niet minder saai met een GoT thema XD
    Eigenlijk zijn geen van deze kadootjes aan ons besteed. Dit jaar geven we elkaar met kerst uitbreidingen voor een leuk bordspel (niet monopoly dus) en twee langspeelplaten. Onderling uit te wisselen, want we doen niet aan gendered kadoos 🙂 Die sloffen, die zou ik liever aan mijn gozer geven. Maar hem kennende zou hij er over struikelen.

Geef een reactie