Marinierskamer-Stay-Okay-Hostel-familiekamer-hotel-Rotterdam

Bijzonder overnachten in een Marinierskamer bij Stayokay Rotterdam

Hostelketen Stayokay en het Mariniersmuseum hebben de handen ineengeslagen en bieden vanaf nu een ware beleving in een van de kamers van Stayokay Rotterdam. De Marinierskamer voor gezinnen staat volledig in het teken van de wereld van mariniers, compleet met klimwand en een uitkijkpost over de Maasbruggen en het Witte huis. De vierpersoonskamer is perfect voor gezinnen met kinderen vanaf zes jaar die een bezoek aan het stoerste museum van Rotterdam graag combineren met een (thema)overnachting in de stad.

Kamer vol avonturen; supertof met kinderen!

De Marinierskamer is een echte beleving voor zowel grote als kleine avonturiers. De kamer is volledig in het thema ingericht en heeft een eigen douche en wc. Er is een tweepersoonsbed voor de ouders, een stapelbed voor de kinderen en een aparte zithoek. De kamer heeft verder een eigen uitkijkpost waar de kinderen zich terug kunnen trekken en er zijn touwen, ringen en een klimmuur. Overdag bezoek je het Mariniersmuseum en ’s avonds droom je lekker weg onder het camouflagedekbed.

Stayokay-Mariniersfamiliekamer-Rotterdam-bijzonder-overnachten-accommodatie
Marinierskamer-Stayokay-Rotterdam-bijzonder-overnachten-met-kinderen

Samenwerking

De ambitie is om zoveel mogelijk mensen betaalbare overnachtingen aan te bieden op bijzondere plekken in Nederland, waarbij je met je reisgezelschap de mooiste natuur en cultuur kan ontdekken. Om die reden werkt Stayokay graag samen met musea om cultuur toegankelijk te maken voor iedereen. Zo werden in Stayokay Utrecht in 2017 en 2018 respectievelijk de nijntje-kamer, i.s.m. het nijntje museum, en de Spoorwegmuseumkamer, i.s.m. het Spoorwegmuseum, geopend. Stayokay is zeer verheugd om samen met het Mariniersmuseum deze themakamer te openen in Stayokay Rotterdam.

De Mariniers familiekamer boeken?

De Marinierskamer is vanaf nu te reserveren vanaf €145,- per nacht via de website van Stayokay. Dit is inclusief opgemaakte bedden, handdoeken, douchegel en shampoo, uitgebreid ontbijt, een verrassing voor de kinderen en een familie-entreekaart voor het Mariniersmuseum.

One thought on “Bijzonder overnachten in een Marinierskamer bij Stayokay Rotterdam

Geef een reactie