Mepal Cirqula Multikom Review

Mepal Cirqula Multikom; de kom die alles kan (review)

Mepal Cirqula Multikommen, wat zijn ze fijn en handig in gebruik! Kennen jullie deze mooie multifunctionele kom al? Vorige week kreeg ik een heel leuk pakketje van Mepal met Cirqula Multikommen in de nieuwe najaarskleurenlijn. De nieuwe najaarskleuren zijn Nordic Berry, Nordic Blush, Nordic Pine,en Nordic Denim.

Het is echt een plaatje om de Cirqula multikommen in je keuken te hebben, ik word er helemaal vrolijk van. En ze zijn echt super handig en maken hun naam echt waar! De kommen zijn BPA vrij en Made in Holland.

Hier in huis gebruiken we de Cirqula multikommen al een tijdje. Manlief had ze al eens eerder gekocht toen hij opzoek was naar mooie en handige kommen die hij mee kon nemen naar zijn werk. Mijn man werkt in ploegendienst en neem regelmatig eten mee naar zijn werk wat hij daar dus weer moet opwarmen. In Huize Wijma gebruiken we de kommen voor het hele gezin. Ik neem ze mee naar kantoor met kwark, salade of soep, ze gaan bij onze dochter in de tas naar school of zwemles om fruit in te doen etc, etc. Wat ik een groot voordeel vind, je kan ze zo vanuit de vriezer in de magnetron kan zetten, zonder deksel. Omdat ze er ook zo mooi uit zien worden ze dus ook gebruikt om eten op tafel te zetten. Je kunt ze dan ook goed gebruiken om eten in mee te nemen als je bijvoorbeeld gaat picknicken of naar barbecue- of buurtfeest gaat.

Multikom Nordic Denim 2250ml & Multikom Berry 350ml

Regelmatig maak ik een grote portie lekkere gehaktballen, een pan soep of stamppot en dan gaat er een deel de vriezer in. We hebben in het verleden vaak goedkope bakjes gehad die heel snel stuk gingen of compleet vervormden in de vaatwasser… en daar kon ik echt zo chagrijnig van worden. De Mepal kommen zijn makkelijk te stapelen en de rubberen rand van de deksel maakt dat ze ten alle tijden makkelijk te openen zijn.
Dat was ook nog wel een dingetje met de oude bakjes die kreeg is zo slecht open als ze uit de vriezer kwamen en regelmatig braken er ook stukken af… De Cirqula kommen zijn echt onverwoestbaar en kunnen van de vriezer in de magnetron, op tafel en zo de vaatwasser in. Ze worden in de magnetron ook niet loeiheet. Dus dat is ook wel weer fijn!

Review Mepal Cirqula Multikom - Lekdicht getest met soep
Multikom Nordic Blush 750 ml

De kommen worden hier best intensief gebruikt worden en ze zijn nog steeds mooi. Hier in huis zijn dus wij fan van Mepal, het is een Nederlands bedrijf waar duurzaamheid hoog in het vaandel staat. Met een mooie webshop waar je kan ook losse onderdelen bestellen mocht je iets kwijt zijn of als het stuk is.

Wellicht een leuk idee voor onder de kerstboom, heb je direct leuke kommen om de leftovers van de kerst in de bewaren.

Kortom de Cirqula Multikom is ideaal voor het hele gezin en ook nog een plaatje in de kast en op tafel.
Even alle voordelen op een rij;

  • 100% lekdicht
  • Onverwoestbaar
  • Voor koelkast, vriezer, vaatwasser én magnetron
  • Zonder handschoen uit de magnetron te pakken
  • BPA-vrij
  • Verkrijgbaar in 9 kleuren en 8 maten van 350 ml tot 3000 ml
  • Nemen weinig ruimte in beslag als je de lege kommen in elkaar zet

De nieuwe najaarskleuren Nordic Berry, Nordic Blush, Nordic Pine, Nordic Denim zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kosten € 5,49 tot 15,99.

Geef een reactie