Nationale sinterklaasboeken 2019

Maak kans op een set met 3 mooie sinterklaasboeken

Sinds 10 november 2019 kun je de nationale sinterklaasboeken ter waarde van €14,95 per stuk weer verzamelen bij aankoop van de aangegeven actieproducten in verschillende supermarkten. Dit jaar zijn er drie prachtige titels verschenen in samenwerking met Wendy van Dijk, Rafael van der Vaart en Nicolette van Dam.

Bij Volgmama kun je zo’n leuke set met alle drie de sinterklaasboeken winnen! Leuke tip voor in de schoen of in de zak voor pakjesavond.

Sint op de kermis – Rafael van der Vaart en Laura Brenlla

Sint op de Kermis - Sinterklaasboeken actie 2019 supermarkten

Rita en Jopie zijn kermiskinderen. Ze trekken van plek naar plek. Maar… weet Sinterklaas dan wel waar hij moet zijn om de cadeautjes te brengen? En hoe moeten de cadeautjes in de wooncaravan komen? Ze bedenken een slim plan, maar of dat goed uitpakt?

Sinterklaas wil een puppy – Wendy van Dijk en Richard Smythe

Sint wil een puppy - gratis sinterklaasboeken 2019 actie

‘Ik wil een puppy!’ zeurt Sint voor de zoveelste keer. Maar daar voelen de Pieten helemaal niks voor. Zo’n klein hondje vraagt veel tijd, terwijl ze het al zo druk hebben. Als de puppy tóch komt, loopt alles in het honderd…

Sint gaat de wereld rond – Nicolette van Dam en Robert Scheffner

Sint gaat de werel rond - Sinterklaasboeken actie supermarkt

Sint is, samen met Amerigo, relaxt op reis. Ondertussen is het in zijn kasteel in Madrid minder ontspannen. De Pieten zijn in paniek en hebben de hulp van Sinterklaas hard nodig. Waar is Sinterklaas op reis? Begrijpt hij de noodkreet van de Hoofdpiet weld dat hij snel moet terugkomen? Het lijkt van niet, want de Pieten krijgen ansichtkaarten van Sint vanuit de hele wereld. Wat is er toch aan de hand met Sint?

Verkrijgbaarheid nationale sinterklaasboeken 2019

De sinterklaasboeken zijn vanaf 10 november verkrijgbaar bij aanschaf van de aangegeven actieproducten in de supermarkten van de winkelformules PLUS en Deen. Bij Poiesz en Jan Linders zijn de Sinterklaasboeken vanaf 11 november verkrijgbaar en bij Hoogvliet vanaf 13 november. Kijk voor meer informatie op: www.sinterklaasprentenboeken.nl

Winactie: win de complete set met 3 sinterklaasboeken

Wil jij de complete set winnen? Volg Volgmama op Facebook en laat ons weten door middel van een reactie voor wie jij deze boeken wilt winnen en tag een vriend of vriendin.

*De winnaar maken we 24 november bekend.

Sint 2021Sint 2021

30 thoughts on “Maak kans op een set met 3 mooie sinterklaasboeken

  1. Ik doe ook graag mee! Tygo (1) en Myrthe (4) zouden hier dolenthousiast van worden! Vooral Myrthe is helemaal in de ban van Sinterklaas en loopt het liefst de hele dag rond in haar pietenpakje.

 1. Ik loot graag mee voor dit Sint pakket, dat geeft de kinderen met voorlezen veel pret. Ik zou dit pakket graag gebruiken om voor te lezen bij mijn voorleeskindjes en ook om als logopedist in opleiding samen te lezen en hierbij de woordenschat, zinsopbouw en woordbegrip uit te breiden. Ik volg jullie op Facebook en heb daar ook onder het bericht gereageerd en iemand gedaagd. 😊😊

 2. Wat een super leuke actie! Ik doe graag mee voor mijn 3 kids die helemaal vol van Sinterklaas zijn op dit moment. Als wij ze winnen gaan de boeken mee naar de kleuterklas van mijn dochter. Ik ben biebmama en dan kan de hele klas meegenieten.

 3. Ik wil deze heel graag winnen voor mijn 5 zoons en 4 neefjes ! Altijd feest als mama (of tante) Dees voorleest <3 En in deze periode maak ik met deze boeken helemaal de blitz ! Als zij dan te oud zijn voor deze boeken denk ik dat ze een plekje vinden in de schoolbieb. Want zeg nou zelf, zulke boeken moet iedereen een keer gelezen hebben <3

 4. Ik wil deze graag winnen voor mijn jongste zoontje, omwille van de prachtige onschuld die de sint altijd met zich meebrengt. Nu mijn oudste twee oud genoeg zijn, is het nog zoveel meer speciaal 💞

 5. Hi Nathalie,

  Wat een geweldige winactie. Deze boeken zien er niet alleen prachtig uit, maar schijnen ‘naar horen zeggen’ ook heel grappig te zijn. Lezen is hier ons favoriete moment van de dag, met verschillende stemmetjes, en houdingen maken we het verhaal samen levendig. Mijn zoontje wordt morgen 4, en gaat dan starten op school. Het is al met al een drukke, maar gezellige periode, waarin Sinterklaas ook de nodige ruimte inneemt in zijn hoofdje. Ik zou dolgraag kans maken op deze boeken, om hem na zijn drukke schooldag een moment van ontspanning en rust op schoot te geven, met een van deze prachtige boeken.

  Liefs, Carmen

 6. Sinterklaasboeken, mijn dochtertje kan er geen genoeg van krijgen. Mijn zoon vindt ze meestal ook wel leuk. Deze boeken kennen we nog niet, ze zien er erg leuk uit. We kijken er naar uit om ze mogen lezen.

 7. Sinterklaas kapoentje,
  Gooi dit reuze Sinterklaasboekenpakket op Pakjesavond in Hugo, Suusje en
  Sem hun schoentje,
  Gooi iets van @Volgmama in hun laarsje,
  Dank u Sinterklaasje.👌📝👍🥕👢🥾📚 #winactie

Geef een reactie