Nice to meet Nais, nieuw kinderkledingmerk voor sportieve jongens en meisjes

Ik heb mijn oogjes net open en het nieuwste mailtje dat vandaag binnen kwam is een persbericht over een nieuw kledingmerk voor stoere jongens en meisjes. Echt heel leuk! Ik zou deze kleding zo voor mijn jongste zoon kunnen kopen, het is helemaal zijn stijl.

Nu de herfst bijna begint en de zomer eigenlijk wel voorbij is, is het weer tijd om de kledingkasten van de kinderen door te spitten. Hebben ze een groeispurt gemaakt? Welke kledingstukken kunnen eruit en welke kunnen blijven en vooral om een lijstje te maken wat ze nog nodig hebben. Shoppingtime!

pr4kids_naiskidswear_w17_10

Nice to meet Nais Kidswear

Ik ben meteen maar even eerlijk, ik heb drie kids, twee jongens en een meisje met verschillende kledingstijlen. Dit merk past niet bij de jongste en niet bij de oudste. Mijn jongste zoon is hier echt een type voor. Hij draagt met dit weer het liefst zo comfortabel mogelijke kleding maar het moet wel opvallen met kleurtjes. Prima match dus!

Over Nais

“De naam Nais is geïnspireerd op de namen van onze kinderen Elise en Arlaine”, vertelt Bas van den Hurk. Er werden uit beide namen twee letters genomen. “Samen vormen de letters een duidelijke en krachtige naam.” Krachtig is de collectie ook zeker. Door het gebruik van vrolijke kleurstellingen in combinatie met design en leuke details is Nais niet zomaar een kinderkledingmerk. Maar een merk waarin elk kind zich kan onderscheiden van de massa en een geheel eigen stijl neer kan zetten.

De wintercollectie is vooral sportief en stoer. Voor de jongens zien we veel hoodies, sweats, joggingsbroeken en longsleeves met stoere tekstprints. Voor de meiden ook een comfortabele collectie met veel sweats, jurkjes, rokjes en longsleeves. De collectie is verkrijgbaar in de maten 86 – 164. Prijsniveau: € 23,95 – € 39,95.

pr4kids_naiskidswear_w17_04

pr4kids_naiskidswear_w17_03

pr4kids_naiskidswear_w17_07

Past deze stijl bij jullie kinderen? Wat vinden jullie van dit merk?

3 thoughts on “Nice to meet Nais, nieuw kinderkledingmerk voor sportieve jongens en meisjes

Geef een reactie