Review One2track horloge gps Connect move voor kinderen

Review: One2track Connect Move GPS horloge

Maak jij je wel eens zorgen over je kinderen als ze uit het zicht zijn? Bijvoorbeeld op de camping of tijdens een dagje uit? Een GPS horloge voor kinderen kan helpen om gerust te stellen. Met deze toestellen en een app kun je de locatie van je kind nauwkeurig volgen, veilige zones instellen, en waarschuwingen ontvangen als ze buiten die zones afdwalen. De horloges hebben ook een bel en SOS-functie, super handig!

Ook als je je kleintje gewoon wat meer zelfstandigheid wilt geven, kan een GPS horloge een nuttig hulpmiddel zijn. Bijvoorbeeld wanneer je kind er aan toe is om alleen naar school te fietsen. Zo kun jij op de app zien of je kindje veilig is overgekomen. En als je kind van de fiets is gevallen, kan het direct papa of mama bellen.

Van One2track (Nederlands bedrijf) ontving ik een Connect Move GPS kinderhorloge om te reviewen op de blog én ik mag er ook eentje weggeven. Hoe cool is dat dan?!

Gps horloge voor kinderen

Als het om onze kinderen gaat, willen we alles doen wat in ons vermogen ligt om ervoor te zorgen dat ze veilig zijn. Daarom kan een One2track GPS horloge voor kinderen zo’n waardevol hulpmiddel zijn. Met een GPS horloge kun je de locatie van je kind steeds nauwkeurig in de gaten houden. Geen zorgen meer over of ze veilig zijn op school of bij hun vrienden!

Meer zelfstandigheid en vertrouwen

Ik merk aan mijn zevenjarige dochter dat ze steeds meer dingen zelf wil doen, net als haar grote broers. Ze gaat sinds kort alleen naar vriendinnetjes in onze woonwijk en fietst na het stoplicht een stukje alleen naar school. Dat gaat tot nu toe prima. Als ouder hoort het bij de opvoeding dat je je kindje steeds iets meer gaat los laten. Je kind krijgt meer zelfstandigheid en je versterkt het vertrouwen. Het ‘hoe en wanneer’ ligt aan de ouders en het kind zelf. Het ene kind is er eerder aan toe dan de ander. Het geeft mij in ieder geval een fijn en veilig gevoel dat mijn dochter het One2track draagt wanneer ze naar buiten gaat. Ook mijn kind voelt zich veiliger dat ze weet dat ze papa en mama op elk moment kan bellen. Wel is het verstandig om afspraken te maken om alleen te bellen als het nodig is. We hebben het One2track Connect Move GPS horloge al zo’n 3 weken in gebruik, dus tijd voor een eerlijke review!

One2Track gps horloge review ervaring blog
One2track gps horloge connect move review ervaringen

Review One2track horloge

Het One2track Connect Move horloge is hét allereerste horloge van mijn dochter. Ze heeft daarvoor nog geen normaal kinderhorloge gehad en ze kan ook nog geen klokkijken, maar dat willen we haar dit jaar graag leren. Ze zocht zelf dit model horloge uit want ‘zwart met roze’ vond ze wel stoer zei ze!

Note: er zijn ook genoeg andere leuke kleurencombinaties en -modellen van One2Track met verschillende prijzen. De kans is groot, dat er een geschikt horloge voor jouw kind bij zit. Op hun website kun je de specificaties van de verschillende modellen goed met elkaar vergelijken, wat uiteraard kan helpen bij het maken van een keuze.

“En nu heb je óók een stappenteller op je horloge, net als mama” zei ik. Ze straalde van oor tot oor. Dat vind ze ook heel cool en het nodigt kinderen uit om meer te bewegen. Met trots “showt” ze iedereen haar nieuwe GPS horloge voor kinderen. Het past goed en blijft goed op zijn plek zitten. Het lijkt alleen een best wel groot horloge voor zo’n dun armpje maar dat is cool en modern.

One2track Nederlands gps horloge voor kinderen - Connect Move - Ervaring review blog

Het mooie is dat het horloge al startklaar word geleverd. De SIM-kaart zit er al in – deze moet je nog wel activeren, maar dat is zo gepiept. Terwijl het horloge aan de oplader hangt, kijken we ondertussen hoe de app werkt. Ook dit blijkt allemaal heel gebruiksvriendelijk en soepel te gaan. De functies op de app en het horloge zijn geweldig en je kunt de service in heel Europa gebruiken zonder extra kosten!

Zo kun je met de eigen ontwikkelde app van One2track bijvoorbeeld op de kaart heel ver inzoomen en precies zien waar je kindje is, kun je zien hoeveel “tegoed” er op de SIM kaart staat, SOS nummers toevoegen voor je kind (hij/zij kan dan alleen bellen naar deze nummers) en krijg je een melding wanneer de batterij van het apparaat bijna leeg is. Het horloge heeft een eigen magnetische lader en laden gaat best snel.

Ook kunnen wij via de app spraak- en tekstberichtjes naar onze dochter sturen en kan zij spraakberichten naar ons verzenden. En dat is best handig om haar te seinen wanneer ze bijvoorbeeld buiten speelt en het eten bijna klaar is en ze thuis moet komen. Want een tijd afspreken lukt niet echt omdat ze nog geen klok kan kijken. Ideaal!

Verder wil ik als super-super-pluspunt nog graag benoemen dat je kunt instellen welke telefoonnummers jouw kindje mogen bellen. Callcenters, spam telefoontjes, en mensen met gekke bedoelingen kunnen je kindje dus niet bereiken door te bellen naar het GPS horloge. Alleen de telefoonnummers die JIJ in de app invult krijgen toestemming om naar je kindje te bellen en de rest van alle inkomende oproepen wordt automatisch geblokkeerd! Wel zo veilig geregeld van One2track, en dat heb je waarschijnlijk bij de goedkope AliExpress GPS horloges niet. 😉

Kortom, wij zijn erg enthousiast en hebben tot nu toe eigenlijk helemaal geen minpunten gevonden!

Winactie: maak kans op een One2track GPS horloge

Ben jij na het lezen van dit artikel óók enthousiast geworden? Super! Je maakt namelijk kans om een GPS horloge van One2track te winnen.

Wat moet je doen:

  • Volg Volgmama & One2track op Instagram
  • Laat een reactie achter onder de Instagrampost van Volgmama en tag een vriend of vriendin die ook zo’n horloge kan gebruiken. Elke aparte tag/reactie is een extra lootje!
  • Instagram is in geen enkel opzicht verantwoordelijk voor de winactie (noch sponsoring) van de actie van Volgmama & One2track!
  • De winnaar maken we woensdag 23 maart bekend en krijgt een bericht. De winnaar heeft een week de tijd om zijn/haar prijs te claimen.

6 thoughts on “Review: One2track Connect Move GPS horloge

  1. Vandaag onze bestelde One2Track Move ontvangen. Instellen ging allemaal vlot en makkelijk. 20minuten werk en onze zoon van 8 had ook geen uitleg nodig. Heel intuïtief allemaal.
    1 min puntje. De sim werd geleverd met 1,50eu beltegoed. Die was na een paar belletjes al op. Een gesprek van nog geen 5minuten met Opa, koste 80cent. Het is dus af te raden om het horloge te gebruiken voor opa/oma-kind gesprekken😉 Alleen voor nood of snel iets door te geven dus. Of gewoon niet opnemen en terugbellen natuurlijk.
    Bellen kan het horloge naar 10 van te voren ingestelde nummers in de app. Voice messages kunnen alleen naar de app gestuurd worden.

Geef een reactie