operational-lease-voor-gezinnen

De kracht van Operational Lease voor gezinnen

Je rijdt ze naar de opvang of school, brengt ze naar voetbaltraining of naar een verjaardagsfeestje en racet ondertussen ook naar en van je werk. Wie kinderen heeft, herkent zich vast in de hectiek van het gezinsleven.

Een betrouwbare, veilige en niet al te dure auto tot je beschikking hebben is hierbij essentieel. Wist je dat Operational Lease zakelijk voor jou een slimme keuze kan zijn?

In deze blog laten we zien wat de voordelen en mogelijkheden van Operational Lease voor gezinnen zijn.

Flexibiliteit en gemak

Een van de eerste dingen waar je aan denkt bij een gezinsauto is flexibiliteit.

Operational Lease biedt je de kans om een auto te kiezen die past bij je veranderende gezinsbehoeften. Of je nu een grotere auto nodig hebt vanwege gezinsuitbreiding, of een zuiniger model zoekt voor de dagelijkse schoolritten, Operational Lease geeft je de flexibiliteit die je zoekt.

Je kiest zelf de looptijd van het contract en kunt na afloop van het contract de auto inleveren, of een ander model kiezen.

Veiligheid voorop

Vanzelfsprekend wil je een veilige auto voor jouw gezin. Bij Operational Lease zijn regelmatige onderhoudsbeurten en veiligheidscontroles standaard bij de leaseovereenkomst inbegrepen. Dit betekent dat eventuele problemen snel worden opgespoord en verholpen.

Daarnaast biedt Operational Lease de mogelijkheid om te kiezen voor nieuwere modellen met innovatieve veiligheidsfuncties. Denk hierbij aan automatische noodremmen, dodehoekdetectie, en adaptieve cruise control. Zo stap je met een gerust hart achter het stuur.

Kostenbesparing

Bij Operational Lease hoef je geen grote som geld in één keer te betalen. Je betaalt een vast bedrag per maand, waarbij reparaties, onderhoud, verzekering, afschrijving, rente en houderschapsbelasting zijn inbegrepen. Daarom noem je deze leasevorm ook wel Full Operational Lease.

Zelf ben je alleen verantwoordelijk voor brandstof en eventuele verkeersboetes. Dankzij het vaste maandbedrag weet je precies waar je maandelijks aan toe bent en kun je makkelijker budgetteren. 

Geen economisch risico

Doordat je auto bij Operational Lease eigendom blijft van de leasemaatschappij loop je geen economisch risico. Dit betekent bijvoorbeeld dat je niet te maken krijgt met waardevermindering. Vallen de onderhoudskosten hoger uit dan verwacht? Geen probleem. Je bent zelf niet verantwoordelijk voor deze kosten. Bovendien heb je geen gedoe met het aankopen of verkopen van de auto.

Lees ook:

Kind voor in de auto; wat is de regelgeving?

Geef een reactie