originele-cadeaus-voor-mannen

5 Originele cadeaus voor mannen

Voor vrouwen is het over het algemeen vrij makkelijk om een cadeau te verzinnen, daarentegen voor mannen is het vaak toch een beetje lastiger. Misschien ben je van plan om je partner, broer of vader te verrassen met een leuk cadeau bijvoorbeeld ter ere van een jubileum, een verjaardag of gewoon zomaar en heb je geen inspiratie. Hieronder vind je originele cadeautips speciaal voor mannen.

Geef een leuk gezelschapsspel

Is de man in kwestie dol op het spelen van spelletjes, ga dan op zoek naar een leuk en origineel gezelschapsspel. Heb je zelf weinig verstand van spelletjes, zoek dan de populairste spellen op via boardgamegeek.com. Hier vind je allerlei tips voor gezelschapsspellen in verschillende categorieën en kun je meteen reviews lezen van gebruikers.

Spellen die op dit moment erg populair zijn, zijn bijvoorbeeld Dixit, De Kwakzalvers van Kakelenburg, Azul en Wingspan.

Geef een card protector 

Steeds minder mannen vinden het prettig om een portemonnee bij zich te dragen. Je ziet het vaak in je broekzak zitten, je kleding wordt er niet mooier van en het zit niet bepaald comfortabel. Een perfect cadeau om te geven in plaats van een portemonnee is een card protector of een twin wallet, beide producten zijn erg compact en makkelijk mee te nemen in een broekzak of tas.

Je kunt er meerdere pasjes in kwijt en het heeft een mechanisme waarmee je in één simpele beweging toegang hebt tot al je pasjes. De behuizing van een card protector is erg sterk en het voorkomt bijvoorbeeld dat pasjes buigen en breken. 

Geef een doe cadeau

Wil je een man verrassen die eigenlijk alles al heeft, geef dan een doe cadeau. Een doe cadeau kan van alles zijn, van een slipcursus tot een wijncursus en van een luchtballonvaart tot aan een 5-gangen diner. Het leuke van een doe cadeau is dat je een mooie herinnering kunt maken en vaak is dit nog leuker dan een fysiek cadeau. Daarom is het des te leuker om tijdens de activiteiten foto’s en filmpjes te maken, zo kun je alles vastleggen en heb je toch een blijvende herinnering. 

cadeaus-voor-mannen

Geef een mooi accessoire

Misschien ben je minder snel geneigd om een man te verrassen met een accessoire, bijvoorbeeld iets om zijn outfit mee op te fleuren. Toch kan het erg leuk en persoonlijk zijn om bijvoorbeeld een mooie riem te kopen, een paar toffe sneakers, een armband, een horloge of wat dacht je van een stropdas met een leuke print?

Geef een Tile Mate

Je hebt mensen die alles kwijtraken, van hun telefoon tot aan hun sleutelbos. Een goed cadeau voor zo’n sloddervos is een Tile Mate. Dit is een sleutelvinder en kun je bijvoorbeeld bevestigen aan je sleutelbos, rugzak maar ook aan andere spullen die regelmatig kwijtraken. De Tile Mate werkt met Bluetooth en via een speciale app die je op je smartphone kunt installeren kun je altijd al je spullen terugvinden.

Met deze leuke en originele tips geef je een keer iets anders cadeau dan een geurtje, een lekker biertje, een strijkvrij overhemd of een paar sokken met een gekke print. 

Geef een reactie