originele-cadeaus-voor-secretaressedag

Originele cadeaus voor Secretaressedag 20 april 2023

Nationale Secretaressedag is een speciale dag op 20 april 2023, om de secretaresse te bedanken voor al haar harde werk en inzet. Het is een perfecte gelegenheid om je waardering te laten zien en haar te verrassen met een uniek cadeau. Maar wat geef je aan iemand die al alles heeft? Hier zijn enkele originele cadeaus voor Secretaressedag die zeker indruk zullen maken.

Gepersonaliseerde notitieboekjes

Notitieboekjes zijn essentieel voor elke secretaresse. Maar in plaats van een standaard notitieboekje te geven, waarom niet kiezen voor een gepersonaliseerde versie? Het is een origineel cadeau voor Secretaressedag! Er zijn talloze bedrijven die notitieboekjes aanbieden die je kunt laten bedrukken met de naam of initialen van je secretaresse. Dit maakt het cadeau persoonlijk en uniek.

Een massage cadeaubon

Een secretaresse brengt vaak lange uren door achter een bureau, wat kan leiden tot spanning en stress in de nek en rug. Geef haar de kans om te ontspannen met een ontspannende massage door haar een massage cadeaubon te geven.

Een cadeaupakket

Een cadeaupakket scoort altijd omdat het verschillende items combineert in één geschenk. Je kunt een cadeaupakket maken met verschillende producten die ze kan gebruiken op haar werk, zoals een gepersonaliseerde koffiemok, een notitieblokje, pen, en een plantje om haar bureau op te fleuren. Of je kan een pakket samenstellen met haar favoriete snacks, wijnen of verzorgingsproducten.

Unieke koffiemokken of theeglazen

Koffie of thee is een essentieel onderdeel van de dag voor veel secretaresses. Geef haar een unieke koffiemok of theeglas die past bij haar persoonlijkheid of interesses. Er zijn talloze mokken te vinden met leuke quotes, grappige afbeeldingen of in de vorm van haar favoriete dier.

Abonnement op een tijdschrift

Als je weet dat je secretaresse een bepaald tijdschrift graag leest, geef haar dan een abonnement. Ze zal zich maandelijks verheugen op het ontvangen van haar favoriete tijdschrift en zal je dankbaar zijn voor het cadeau.

Kaartjes voor een evenement

Geef haar kaartjes voor een concert, theaterstuk of sportevenement dat ze graag wil bijwonen. Dit geeft haar de kans om te ontspannen en te genieten van haar favoriete vorm van entertainment.

Workshop of cursus

Als je secretaresse altijd al geïnteresseerd is geweest in een bepaalde hobby of vaardigheid, geef haar dan een cadeaubon voor een workshop of cursus om haar vaardigheden te verbeteren. Het kan bijvoorbeeld gaan om een schilderworkshop, kookcursus, of een workshop om een nieuwe taal te leren.

Leuke bureau accessoires

Een secretaresse brengt veel tijd door achter haar bureau. Zowel op werk maar ook thuis. Geef haar daarom unieke bureau-accessoires die haar werkplek kunnen opvrolijken en haar productiviteit kunnen verhogen. Denk aan een mooie en functionele bureau-organizer, een elegante pennenhouder, een stijlvolle klok of een unieke lamp voor extra sfeer op haar werkplek.

Lees ook: Dit zijn de essentials voor een comfortabele thuiswerkplek

Lunch in een luxe restaurant

Nodig haar uit voor een luxe lunch in een chique restaurant. Dit geeft haar de kans om even weg te zijn van haar werkplek en te genieten van een heerlijke maaltijd. Bovendien toont dit aan dat je haar waardeert en bereid bent om te investeren in haar welzijn.

Een dagje uit of een belevenisbon

Plan een dagje uit voor haar waarbij ze iets kan doen wat ze leuk vindt, zoals een dagje naar de dierentuin, museum of pretpark. Dit is een geweldige manier om haar te bedanken en haar te laten ontspannen. Een goed alternatief is een belevenisbon. Zo kan zelf kiezen welk uitje het best bij haar past.

Wat je ook kiest…

In conclusie zijn er talloze unieke cadeautips voor secretaressedag beschikbaar. Het belangrijkste is om een cadeau te kiezen dat past bij haar persoonlijkheid en interesses. Denk na over wat ze nodig heeft of graag zou willen en kies iets dat haar dag speciaal maakt. Of het nu een gepersonaliseerd notitieboekje, een luxe lunch, een dagje uit of een cursus is, het gebaar zal zeker worden gewaardeerd en zal haar laten weten dat haar werk wordt gewaardeerd en dat ze een belangrijk onderdeel is van het team. Vergeet niet om het cadeau te verpakken in een mooie verpakking en vergezeld te laten gaan van een persoonlijk geschreven bedankkaartje om de ervaring compleet te maken.

Geef een reactie