baby feestelijk verwelkomen tips

Originele manieren om een baby feestelijk te verwelkomen

De geboorte van een baby is natuurlijk altijd een heugelijke gebeurtenis. Die kleine moet dan ook op feestelijke manier verwelkomt en aangekondigd worden! Je kunt dit op verschillende manieren aanpakken; van bijvoorbeeld een kaartje tot geboortetegeltjes. Inspiratie nodig op dit gebied? Lees dan snel verder!

Geboortekaartjes

Als je op zoek bent naar een makkelijke manier om je kleintje te verwelkomen en de geboorte aan te kondigen kun je natuurlijk gaan voor geboortekaartjes; deze gaan nooit uit de mode! Er zijn tegenwoordig veel verschillende thema’s en uitvoeringen te vinden voor de geboortekaartjes. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een jungle-, ruimte- of zeethema. Daarnaast zou je voor een bepaalde kleur als thema kunnen kiezen. Het gebeurt vaak dat er voor een jongen een blauw geboortekaartje wordt gekozen en voor een meisje roze, maar denk ook eens out of the box en ga voor een kleur zoals okergeel of mintgroen! 

Geboortetegel

Op zoek naar een originele manier om je kleintje te verwelkomen? Denk dan eens aan een geboortetegeltje. Wat dacht je bijvoorbeeld van een variant met een foto of met stoere jungledieren? Deze hippe variant van het klassieke geboortetegeltje is een unieke en erg persoonlijke optie om voor te kiezen. Je personaliseert het tegeltje met de naam, het gewicht, de geboortedatum en het tijdstip. Dit tegeltje krijgt straks ongetwijfeld een prominente plaats in de babykamer! Het is ook leuk om bijvoorbeeld cadeau te doen aan de opa’s en oma’s.

Ouders in het zonnetje

Ook de ouders mogen natuurlijk verwend worden wanneer hun baby geboren is. Natuurlijk kun je dan een kaartje sturen, maar er is veel meer mogelijk. Er zijn veel leuke kraamcadeaus te vinden waar ook de ouders iets aan hebben. Kies bijvoorbeeld eens voor onderstaande tips!

Douchehandschoen

Ben jij op zoek naar een leuk en praktisch kraamcadeau? Schenk de jonge ouders een douchehandschoen! Als de kleine voor het eerst met zijn ouders onder de douche gaat kun je een douchehandschoen geven, om zo valpartijen te voorkomen. Ik kreeg er zelf ook een tijdens mijn babyshower. Een handig item, want zeker bij het eerste kindje is de kans groot dat de ouders de handschoen nog niet in huis hebben liggen.

Gepersonaliseerd tasje

Als je de kersverse ouders wil verrassen stuur je een heel origineel kraamgeschenk mee. Eén van de populairste gifts is een gepersonaliseerd cadeau. Verras de ouders bijvoorbeeld met een polylinnen tasje met ritssluiting, waarin ze alle essentiële babyspullen gemakkelijk kunnen opbergen. Je kunt dit gave tasje zelfs personaliseren met de naam van het kindje!

Kinderkoffertje

Een ander praktisch cadeau is een gepersonaliseerd kinderkoffertje met naam en bijvoorbeeld jungledieren! Ideaal om het speelgoed in te bewaren én alle spullen in te stoppen die kleintjes nodig hebben. Deze zal het kindje nog een hele tijd kunnen gebruiken!

Geef een reactie