Oversized huispakken Femme luxe

Oversized huispakken van Femme Luxe

De oversized huispakken zijn weer terug van weggeweest. Heerlijk warme en wijde joggingspakken waar je lekker in kunt kruipen. Hoe cozy wil je het nog meer hebben? Loungewear van sweatstof is de ideale kleding voor een avondje chillen, Netflixen, tijdens je periode en na het sporten. Of wat dacht je van een huispak als campingoutfit als het ’s avonds wat kouder wordt? Van Femme Luxe ontving ik drie tweedelige pakken om te reviewen. In deze outfit blogpost laat ik ze alle drie aan jullie zien.

Loungewear shoppen bij Femme Luxe

Shoppen vanaf de luie bank, dat doen we nu in de wintermaanden allemaal wat meer. Zeker nu de (kleding)winkels in de stad vanwege de lockdown allemaal gesloten zijn of enkel click en collect aanbieden. Een tijdje geleden liet ik al weten nog opzoek te zijn naar wat extra mooie loungewear sets. Ik ben gek op koopjes en kortingsacties en daarom hoopte ik afgelopen jaar tijdens de Black Friday deals te kunnen slagen. Echter was dat niet gelukt. Helaas pindakaas!

Femme Luxe is een webshop (gevestigd in de UK) met dameskleding, schoenen en accessoires met erg leuke aantrekkelijke en betaalbare prijzen. Er staat veel gewaagde kleding op zoals sexy jurkjes voor feestjes, maar ook wel mooie broeken en loungewear (ook voor de iets grotere maten).

Omdat ik de vrijheid kreeg om zelf drie items uit de Femme Luxe webshop te shoppen, koos ik direct voor loungewear sets. Zo heb ik nu in ieder geval genoeg huispakken om mee af te wisselen. Dit is zeker prettig nu ik met mijn dikke trombosebeen, mijn skinny jeans en treggings voorlopig in de kast moet laten liggen…

De broeken vallen lekker baggy en kan ik makkelijk aantrekken over de lange steunkous, die ik voorlopig nog elke dag op advies van de vaatchirurg moet dragen.

Zandkleurig oversized huispak

Loungewear Femmeluxe

Mijn eerste keuze viel op een crème of zandkleurig huispak. Die vond ik zo vet! Ik vind de kleur een beetje lastig te omschrijven maar wel heel mooi! Dit loungewear pak is absoluut mijn favoriet en ik denk dat deze het meest zal dragen. Dat het huispak oversized zit spreekt voor zich. Ik bestelde van elk pak maat 14 wat overeenkomt met maat 42/44 normaal gesproken. De pakken vallen allemaal iets groter uit, eerder als de Europese maat maat 44/46. Maar met maat 42/44 wat ik normaal heb, zijn de huispakken allemaal prima te dragen en heb je ook echt een oversized look, wat ook de bedoeling is met deze outfits.

Zwart oversized huispak

Femme Luxe huispakken Loungewear Hoodie zwart

Normaal laat zwarte kleding je slanker je lijken maar dit huispak is hetzelfde model als het zandkleurige pak, en valt ook weer lekker ‘baggy’. Ook hier valt maat 14 meer als een Europese maat 44/46 maar is het met 42/44 ook prima oversized te dragen. De joggingsbroek is lekker wijd maar zakt niet zomaar van je billen af. Voor een hoodie vind ik het juist erg fijn dat die niet al te strak om de buik zit.

Grijs oversized huispak

Femme Luxe Loungewear Huispak

Het grijze oversized huispak valt prima, camoufleert mijn buik wat en is lekker warm. Wat alleen jammer is met dit soort stoffen is, is dat er al vrij snel kleine pluisjes opkomen tijdens het dragen én na het wassen. Maar voor een huispak vind ik dat eigenlijk niet zo heel erg. Jullie dan?

Wat ik trouwens ook erg fijn vind aan de Femme Luxe huispakken is dat de mouwen en broekspijpen lang genoeg zijn. Ik ben zelf niet zo super lang (173 cm) maar heb wel lange armen en vaak zijn de mouwen bij truien iets te kort. De truien van deze drie pakken zitten wat dat betreft super!

Loungewear om onderling te combineren met andere kledingstukken

Vind je toon op toon wat saai of niet leuk? Dan kun je de items onderling met elkaar matchen voor verschillende kleurcombinaties. Draag bijvoorbeeld eens de grijze sweatpullover op de zwarte joggingsbroek. Ook zijn de hoodies en truien van Femme Luxe goed te combineren met een strakke of gescheurde jeans of tregging en leuke laarsjes met hakken. Zo kun je er ook een casual outfit van maken en zo zou ik de kledingstukken zeker adviseren om ook buiten de deur te dragen. Staat lekker rebels en stoer.

Wat vinden jullie van deze oversized huispakken, zou jij zoiets dragen?

Geef een reactie