Verkleden is een feestje!

Hohoho, verkleden alleen met carnaval? Nee hoor, gewoon het hele jaar door! Bij Partypakjes mocht ik wat uitzoeken. Man man wat vond ik dat moeilijk. Zoveel keus en zoveel mooie kostuums voor dames, heren en kinderen. Ze verkopen daar werkelijk van alles. Wat dacht je van Elsa uit Frozen voor je dochter? Deze knappe piloot moet je ook echt ff zien, hij is zelf niet te koop maar het pak wel.  😉

Omdat ik zelf niet kon kiezen heb ik mijn twee jongens mee laten kijken op de site van Partypakjes.nl in de categorie kerstkostuums voor kinderen. Voor hun was de keus snel gemaakt. Kerstman en rendier.

hohopartypakjes

Mijn oudste zoon draagt een kerstman kinder jumpsuit in maat 7-9 jaar van het merk Smiffys. Deze is verkrijgbaar in de maten 4-6 jaar, 7-9 jaar en 10-12 jaar. De maat valt prima en ik denk dat dit leuke pak volgend jaar ook nog wel past.

Mijn jongste zoon koos voor de kinder jumpsuit rendier. Ook dit pak van Smiffys is verkrijgbaar in dezelfde maten als hierboven. Mijn zoon van 5 past hem prima.

zijkantpartypakjes

Ze draaiden helemaal door het dolle heen toen ze de pakken uit de verpakking haalden en natuurlijk moesten ze  meteen aan. Onze kinderen verkleden zich graag het hele jaar door. Zo hebben wij een verkleedkist waar ze af en toe wat uithalen en zich verkleden.  Ze gaan dan ook helemaal op in hun rol en verzinnen zelf de leukste verhaaltjes.

achterkantpartypakjes

De pakken zijn onesies, dat wil zeggen dat de pakken uit één geheel bestaan. De pakken hebben aan de voorkant een rits en zo kunnen de kinderen ze zelf probleemloos aantrekken. De pakken zijn van 100% Polyester gemaakt. De jongens dragen de pakken over hun kleren heen. Lekker warm dus haha. Gaat het zweet in ieder geval niet in de pakken zitten. De pakken moet je met een doekje afnemen als ze vies worden of heel voorzichtig met de hand wassen. Dat vind ik dus het enige minpuntje, ik ben namelijk gewend alles in de wasmachine te wassen.

De pakken zien er superleuk uit. Mooie kleuren en heb je het staartje achterop het rendierpak gezien? Mijn kinderen vermaken zich super met deze pakken, en hebben ze al 3 keer aangehad.

Op www.partypakjes.nl vind je deze leuke pakken en nog veel meer.

Zijn jullie (kinderen) gek op verkleden?

*Dit artikel is gesponsord.

2 thoughts on “Verkleden is een feestje!

    1. Dankjewel warm zeker met deze pakjes. Misschien doen de jongens de pakken ook wel 2e kerstdag aan. Dan hebben we een kerstdiner met het thema foute kerst. Wij doen dan ook van die foute kersttruien aan. Past mooi bij elkaar haha.

Geef een reactie