pixel

Pixel Paint voor kinderen + Winactie!

Pixel painting voor kinderen? Het Unicorn Pixel Paint setje van Totum lijkt vanwege de glimmetjes een beetje op diamond painting. 🙂 Dit leuke ‘eenhoorn’ knutselsetje is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en wij hebben het onlangs mogen testen. Willen jullie ook zo’n leuke Eenhoorn Pixel Paint set winnen? Kijk dan snel onderaan de blog hoe je mee kunt doen.

Totum Unicorn Pixel Paint

diamond-pixel-painting-unicorn-eenhoorn-totum-knutselen-setje
Diamond/pixel painting voor kinderen

De Unicorn Pixel Paint set van het merk Totum is een vrolijk knutselsetje. De inhoud bestaat uit: metallic kleurige (blauw en roze) zelfklevende eva-foam blokjes, goudkleurige zelfklevende eva-rondjes, 3 kartonnen kaarten en een gebruiksaanwijzing.

De kaarten bestaan uit een vrolijke ster, een regenboog en een eenhoorn. Mijn dochter is begonnen met de ster. Op de ster hoef je namelijk alleen rondjes te plakken en daarom is dit de makkelijkste kaart om mee te beginnen. De kleuren en vormpjes staan op de kaarten aangegeven en de gebruiksaanwijzing hebben wij eigenlijk niet nodig gehad.

De Totum Unicorn Pixel Paint set is bedoeld voor kinderen vanaf 3 jaar en die minimale leeftijd zou ik ook zeker aanhouden. De Eva-rondjes en -vierkanten zijn kleine kinderen kunnen ze misschien in hun mond stoppen en inslikken.

Mijn dochter van 4 jaar kon alles makkelijk zelf plakken. De rondjes lieten eerst wat moeilijk los of gingen stuk, maar als je het velletje erachter weghaalt gebeurd dit niet. Na het beplakken van de 3 mooie pastelkleurige kaarten nog genoeg vierkanten en rondjes over om zelf iets leuks te ontwerpen.

Toen mijn dochter alles klaar had speelde ze met de kaarten en bedacht ze er leuke verhaaltjes mee. Ik denk dat ze een mooie plek op haar slaapkamer krijgen.

unicorn-pixel-paint-totum

Win een Totum Unicorn Pixel Paint set

Namens Totum mag ik ook zo’n setje verloten. Hiervoor zouden we het leuk vinden als je de Facebookpagina van Totum en Volgmama liked, het bericht een like geeft en een unicorn-emoticon of GIF-je als reactie plaatst.

De winnaar maken we op 3 april via de Facebookpagina van Volgmama bekend dus zorg dat je ons volgt. Veel succes!

9 thoughts on “Pixel Paint voor kinderen + Winactie!

  1. Mijn kleindochter is gek op alles wat te maken heeft met eenhoorns.
    Voor haar doe ik mee.
    Ik heb geen Facebook, maar heb geliked en geloved op Bloglovin.
    Hoop dat dat ook mag om mee te doen.
    Hoe ga ik het horen als ik misschien win??

Geef een reactie