cadeautips-voor-travelmoms

Reisgerelateerde cadeautips voor de travelmom

Moederdag voor travelmoms. Omdat ‘last-minute’ Moederdag cadeaus shoppen voor mij meestal niet goed werkt, deel ik deze tips nu alvast met jullie. Met Moederdag geef ik graag iets persoonlijks aan mijn moeder, iets dat bij haar past… Maar wat geef je een mama die graag reist en eigenlijk alles al heeft? Wij verzamelden wat leuke, grappige en nuttige reisgerelateerde cadeautips voor de travelmom.

Reizen doen wij maar al te graag als het even kan. Wij vinden het heerlijk om andere plaatsen en landen te ontdekken en van andere culturen te snoepen. De liefde voor reizen is er met de paplepel in gegoten. Vanaf kleins af aan maakte ik al veel reizen met mijn ouders. Nu probeer ik dat mee te geven aan mijn eigen kinderen. Het is zo mooi!

Moederdagcadeau voor de travelmama

Zondag 12 mei is het Moederdag. Toevallig kreeg ik van de week een reisgids over het Gardameer cadeau van mijn schoonmoeder. Hartstikke lief, een nuttig cadeau en leuk voor de voorpret! Ook zij is dol op reizen. Bij Megagadgets (je weet wel, de shop met de leukste gadgets en cadeaus voor haar en hem) kwam ik een paar geinige cadeaus tegen die óók nog eens nuttig zijn ook voor de travelmom. Dit zijn leuke travel cadeaus om te geven voor Moederdag, voor op een verjaardag of gewoon zomaar.

Grappige cadeautips voor iemand die op reis gaat

Ik zal mijn leuke vondsten bij Megagadgets met jullie delen. Ook geef ik nog een aantal andere cadeautips waar je een travelmom heel blij mee kunt maken.

Pizza strandlaken

Hoe leuk is het als je naar Italië op vakantie gaat (of een andere zonnige bestemming kan natuurlijk ook) om dit pizza strandlaken mee te nemen? Daar scoor je zeker weten bonuspunten mee. Hij is zo groot dat je er met het hele gezin op kunt zitten.

Ik heb hem al gewassen in de wasmachine en als je hem ophangt is hij erg snel droog! Superhandig op vakantie bij het zwembad of aan het strand. Het strandlaken is niet zo heel dik wat ook wel weer fijn is qua bagageruimte in je koffer of tas. De kids vinden hem ook geweldig!

Onbreekbare glazen

Glazen mogen op vakantie vaak niet mee naar het zwembad. Logisch ook want als er een stuk gaat en er iemand met de voeten in trapt, daar wordt je niet vrolijk van nee. Je kunt plastic drinkbekers of flesjes meenemen maar de onbreekbare glazen, per set van twee, die ik bij Megagadgets tegenkwam zijn eh… ‘very squizy’. Je kunt ze dus bijna plat drukken! Geloof je niet hè? Toch is het zo. Ze zijn van een soort BPA vrije siliconen gemaakt maar eigenlijk ook wel weer stevig genoeg om neer ze zetten en om er uit te drinken. Ze mogen zelfs in de vaatwasser en ik kan het ook aanraden om dit voor gebruik te doen, gezien er een apart luchtje aanhangt als je ze uit de verpakking haalt. Na een keer wassen is het luchtje weg. ’s Avonds bij de caravan of tent kun je ze ook gebruiken met een (gekleurd) ledlichtje erin (zit er niet bij). Dat geeft een leuke sfeer!

Powerbank

Een powerbank is altijd superhandig voor de travelmama. Als je lang moet reizen of uitstapjes tijdens je reizen maakt dan kun je tussendoor je telefoon even opladen. Bijvoorbeeld met deze leuke Alpaca Powerbank. Leuk is die hè?

Meer reisgerelateerde cadeautips voor de travelmom

Natuurlijk kan ik nog wel veel meer leuke cadeautips voor de travelmom verzinnen maar deze hierboven van Megagadgets vind ik echte eyecatchers en heel erg leuk. Wat nog meer leuke reisgerelateerde cadeaus zijn om te geven voor Moederdag of een verjaardag:

  • Paspoorthoesje
  • Reistags
  • Reisboeken
  • (Ophangbare) toilettas
  • Waardebon om een fotoboek te maken
  • Wereld kraskaart
  • Multitool
  • Reisdekentje of reiskussen
  • Thermosfles of -beker
  • Packing Cubes

Dit waren mijn cadeautips voor de travelmom. Wat vinden jullie van deze cadeaus? Hebben jullie nog leuke aanvullingen?

moederdag cadeautips voor de travelmom travelmama

*Voor dit artikel heb ik producten ontvangen. De uitgelichte foto van moeder en dochter op vakantie is van Shutterstock / Alliance Images.

Geef een reactie