Review Fotoboek Colorland + Korting

Review fotoboek Colorland

Fotoboeken maken. Blijft dit klusje bij jullie ook altijd zo lang liggen? Een online fotoboek samenstellen is vaak tijdrovend maar als het resultaat eenmaal op je deurmat ligt, dan heb je vast een fotoalbum om mee te pronken! Van Colorland mocht ik als ambassadeur een klassiek a4 fotoboek reviewen. Hier heb ik een blog over geschreven en ik deel een kortingscode uit aan jullie.

Over Colorland

Zijn jullie al bekend met Colorland.nl? Je kunt hier foto’s laten afdrukken, fotoboeken én fotocadeaus ontwerpen met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. De Magische Mok bijvoorbeeld, is een leuk cadeau voor Moederdag of Vaderdag!

Klassiek fotoboek

Het klassieke fotoboek in a4 formaat is één van hun bestsellers. Voor werkelijk bijna elk thema (verjaardag, vakantie, kinderen, feestjes) heeft Colorland leuke thema albums; kant en klaar om te vullen met je eigen foto’s. Dat scheelt een hoop tijd! Je kunt natuurlijk ook het een en ander aanpassen of zelf een leeg (blanco) boek naar eigen wens vullen en ontwerpen. Ik was echt verbaast over de vele mogelijkheden.

Een aantal voordelen op een rijtje:

  • Zoveel foto’s op elke pagina als je wil
  • Keuze uit honderden sjablonen
  • Voor elke gelegenheid
  • Papier met een half-matte afwerking (200g/m2)
  • 28 tot 160 gepersonaliseerde pagina’s
  • Harde kaft in glans of mat laminaat
  • Beschikbare formaten: 24x24cm, A4, A3, 20x20cm, 30x30cm
  • 7C afdruktechnologie – extra optie beschikbaar in het winkelmandje
  • 7C afdruktechlologie beschikbaar in de formaten 24×24, A4, 20×20 en 30×30
Fotoboek Colorland Review

Ontwerpen

Ik heb voor een kant en klaar ontwerp (thema: reis cadeau) gekozen omdat mijn tijd op dit moment best schaars is. Als moeder van drie kinderen is het gezellig druk in huis en zeker nu ze niet naar school mogen. 😉

Zo’n kant en klaar ontwerp biedt dan uitkomst. Foto’s en eventuele teksten bijvoegen en het album is zo klaar. Voor het ontwerpen heb ik ongeveer een uur tijd gebruikt.

Zoals je ziet heeft mijn fotoalbum een foto met tekst op de cover. Het design loopt mooi door op de voor- en achterkant van het boek. Op de achterkant staat heel subtiel het kleurrijke logo van Colorland. Als je wilt kun je tegen een kleine meerprijs het logo laten verwijderen.

Conclusie; resultaat en mijn ervaring met het fotoboek van Colorland

Het ontwerpen en bestellen van een fotoboek ging mij makkelijk af. De site is gebruiksvriendelijk en het ontwerpproces wijst zich eigenlijk vanzelf. In een uur tijd (dit valt toch mee?) heb ik een mooi album gevuld met fijne herinneringen van ons weekendje weg bij Center Parcs Park Eifel eerder dit jaar. Het boek is erg mooi geworden en de foto’s komen goed tot zijn recht. Ik ben er blij mee!

Review Fotoboek Colorland Ervaring Blog

Fotoboek Colorland met korting

Het klassieke fotoboek van Colorland in a4 formaat en met harde kaft (zowel staand als liggend) kun je normaal gesproken bestellen vanaf 31,02 euro. Met de kortingscode NATHALIE1 kun je tijdelijk een klassiek fotoboek ontwerpen met maar liefst 73% korting. Je betaalt dan zonder extra opties 8,45 voor het fotoboek met 28 pagina’s exclusief 7,95 verzendkosten. De moeite waard om eens te proberen. Is dat geen leuke deal?

  • De Colorland kortingscode is voor alle lezers van Volgmama en te gebruiken tot 23.07.2020

3 thoughts on “Review fotoboek Colorland

Geef een reactie