Review: Fuji Green Tea Hairscrub van The Body Shop

The Body Shop heeft een aantal nieuwe producten in hun assortiment waaronder de Fuji Green Tea Hairscrub die ik mocht proberen. Een scrub voor mijn gezicht en lichaam gebruik ik wel vaker maar ik wist niet dat er ook varianten bestonden voor haar- en hoofdhuid. Ideaal voor normaal haar dat snel vet wordt!

Mijn haar moet ik eigenlijk eigenlijk elke dag wassen om te voorkomen dat het vet wordt. Heel vervelend want in de drukke ochtendspitst met een gezin van vijf kom ik er soms niet aan toe, bovendien heb ik een droge huid en gevoelige huid op mijn gezicht en lichaam. Als ik douche dan doe ik dat meestal als de jongens naar school zijn. Dan is het me-time en geniet ik van het rustmomentje om even alleen te zijn en nergens aan te denken. Ik heb lang haar en ook dat moet ik goed verzorgen.

Dit nieuwe unieke product dat ik heb gekregen doet mij qua uiterlijk erg aan oude apothekersflessen en potten denken. Alleen de verpakking al staat dus hip in je badkamer. 🙂

the-body-shop-fuji-green-tea-hair-scrub-review

Over de Fuji Green Tea™ Refreshingly Purifying Cleansing Hair Scrub

Dit unieke product, geïnspireerd op de kracht van de natuur, is een mix van Japanse groene thee, munt, zoutkristallen en Community Trade-honing. Het inmasseren van deze siliconen-vrije formule stimuleert de doorbloeding en ontdoet je haar van vuil zoals stof, rook, zweet en restanten van styling-producten. De ingrediënten zijn 100 % vegetarisch en gemaakt van natuurlijke producten.

Ik heb de scrub zelf 2 x per week gebruikt. Het is absoluut geen vervanger van shampoo. Uiteraard wordt er wel aanbevolen je haar met shampoo uit de zelfde lijn te wassen en als je wilt een conditioner. Je neemt een klein schepje en met warm water schuimt het een beetje op zodat je je hoofdhuid goed kunt in masseren.

green-tea-hairscrub-review-the-body-shop

Mijn ervaring met de hairscrub

In het begin twijfelde ik wel even over de zoutkristallen, zouden ze groot zijn? Gaat dat dan niet irriteren? Gelukkig is dat hier niet het geval. De pasta lost fijn op in water waardoor je het fijn en zacht in kunt masseren. Het ruikt echt naar groene thee en dat vind ik heerlijk. Ik ben echter ook verrast over de werking. Als ik de hairscrub heb gebruikt, is mijn haar de volgende ochtend en eigenlijk de hele dag nog niet vet. Als ik de pot leeg heb koop ik zeker weer een nieuwe. Met dit product kan ik het harenwassen af en toe een keertje overslaan. Met lang haar is het immers een hele klus om het te wassen en te drogen. Ik ben erg tevreden met de hairscrub en maak hem helemaal op.

Wat is jouw favoriete product van The Body Shop?

Lees ook:

4 thoughts on “Review: Fuji Green Tea Hairscrub van The Body Shop

Geef een reactie