Tastea review ervaringen

Summer feelings met de Mojito thee blend van Tastea

De Mojito is een verfrissend zomerdrankje, vooral als het buiten warm is. Het cocktaildrankje zoals wij het kennen, wordt gemaakt met muntblaadjes, limoensap, suiker en rum. Heerlijk vind ik het! Alleen kan ik het vanwege mijn gezondheid niet onbeperkt blijven drinken. Nu heb ik bij Tastea dus een ‘Mojito’ als thee blend gevonden. Dit is mijn lievelingsthee geworden voor de zomer! In dit blog vertel ik jullie meer over mijn ervaring met de theebeker van Tastea en de Mojito thee blend.

Niets is lekkerder dan een kop thee met verse ingredienten. Zelf hou ik erg van muntthee en groene thee, maar ik proef ook graag nieuwe smaken. Ik mocht een beker en thee blend van Tastea uitzoeken. Over de kleur beker hoefde ik niet lang na te denken; Poseidon (soort blauw) vind ik prachtig! Over de thee heb ik echt even na moeten denken. Er zijn zoveel smaken die mij lekker lijken!

Tastea

Tastea verkoopt lekkere, luxueuze en natuurlijke thee blends. Zo hebben zij onder andere theesoorten waarmee je kan detoxen, maar ook bijzondere theesoorten voor ‘extra focus’, of een echte ‘energy boost’. We kunnen immers allemaal wel eens een extra kick gebruiken. Er zijn zelfs theesoorten voor mommy’s to be! Iedereen die thee lust, zal er wel iets kunnen vinden. De thee wordt verpakt in een mooi blik en een prachtige doos. Ik vond het een feestje om uit te pakken! Daarom zijn de thee blends van Tastea ook ontzettend geschikt om cadeau te geven aan je moeder, vriendin of een andere theeliefhebber die je kent.

De Tastea beker

De Tastea theebeker is te koop in drie hippe kleuren; Poseidon (blauw), Amithaba (rood) en Nyx (zwart). Daarnaast bestaat er ook een kinderbeker van Tastea. De wand is dubbelwandig waardoor de thee langer warm blijft, of koud blijft als je ice tea hebt gemaakt. De beker kan je natuurlijk ook voor andere doeleinden gebruiken zoals fruitwater. Aan de onderkant zit een dop waar je kleine dingen kunt bewaren zoals losse thee, vitaminen of zoetstof. Het filter zorgt ervoor dat je geen gruis drinkt.

Hoe werkt het?

Eerst haal je de filter uit de beker. Dit gaat vrij makkelijk en je wipt hem er zo uit! Dan doe je de theekruiden erin en schenk je heet water erbij. Laat het heel even een beetje afkoelen en zet de filter en het deksel er weer op. Sommige kruiden zweven door de beker als je hem oppakt. Een fleurig gezicht!

Mijn ervaring met de theebeker van Tastea

Het is een handige to-go theebeker, maar zeker ook fijn voor gebruik in huis. Je hebt dan geen extra theebal nodig omdat er al een filter in de beker zit. Ik vind het een mooie en handige accessoire. Zo heb ik de Tastea beker vaak op mijn bureau staan wanner ik aan het werk ben of neem ik hem mee als beker voor in de sportschool of tijdens een lange autorit. Het filter werkt goed. Er komt echt geen gruis door als je aan het drinken bent. Schoonmaken gaat redelijk makkelijk door het met de hand en een sponsje af te wassen.

Tastea Mojito Thee Blend Review Ervaring
Mojito thee blend in de theebeker van Tastea

Tastea Mojito thee blend

De Mojito thee blend van Tastea heeft de volgende ingredienten: groene thee China Sencha, limoenschillen, munt, citroengras, natuurlijk aroma en goudsbloem. De mix ziet er fleurig uit en ruikt overweldigend lekker! Ik krijg er direct summer feelings bij. Munt- en groene thee waren los van elkaar al mijn favoriete theesmaken maar samen doen ze het ook erg goed. Voor een beker thee heb je 2,5 gram thee nodig, dus zo’n blend gaat echt wel een tijd lang mee. Helaas heb ik geen precieze weegschaal of maatschep voorhanden dus doe ik iets minder dan een eetlepel aan theekruiden in de beker. Het is voor mij de perfecte verhouding.

Mijn ervaring met deze zomerse Mojito thee van Tastea

Ik herken de smaak van het populaire cocktaildrankje en vind het goed gelukt. Je kunt de thee warm drinken maar ook in de koelkast koud laten worden. Het is echt een heerlijk zomerdrankje (zonder toegevoegde suikers en alcohol!) maar ook in de herfst goed te drinken om nog even lekker na te genieten van de zomer of om zomerherinneringen op te halen. Ik pak regelmatig een me-time momentje met een beker Tastea Mojito. Boekje erbij of relaxte muziek. Top combi!

Heb jij al eens thee van Tastea geproefd? Welke smaak lijkt jou erg lekker?

Geef een reactie