review-pomsies

Review Pomsies; überschattige interactieve pom pom katjes

Pomsies zijn echt überschattig en het is de nieuwste trend geworden sinds de scholen weer zijn begonnen. Deze interactieve pom pom katjes zijn ontzettend zacht, aaibaar en geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Je neemt ze overal mee naar toe om je arm, enkel of aan je schooltas. De Pomsie die wij ontvingen heet Blossom en is compleet roze. Jullie kunnen er ook één winnen maar lees eerst even wat wij over de Pomsies te vertellen hebben..

Het had niet veel gescheeld of we hadden een paar weken geleden een echte kitten gehad. Bij opa en oma op de boerderij hadden ze een aangelopen kitten gered en met de hand groot gebracht. Harry was zijn naam maar helaas hadden ze het katje al aan iemand anders beloofd.. Mijn kinderen hebben de kitten steeds groter zien worden en vonden het mega jammer dat hij niet met ons mee naar huis mocht.. Om de kinderen een beetje te troosten kwamen er namens Boti, op het juiste moment, twee Pomsies met de post binnen. Eentje voor ons en eentje voor één van jullie! Natuurlijk is er een heel groot verschil tussen een ‘echte’ en een speelgoedkitten, en dat is maar goed ook. 😉

Pomsies; wat is het en wat kun je ermee?

pomsies-review

Pomsies zijn pom pom vormige huisdiertjes, bedoeld voor kinderen met een leeftijd tussen de 4 en 12 jaar. De eerste serie bestaat uit 6 verschillende interactieve katjes; Boots, Patches, Blossom, Pinky, Snowball en Speckles. Hun staarten zijn buigzaam zodat je ze overal omheen kunt wikkelen en bij je dragen. Ze zijn erg fluffy en ze kunnen wel op 50 verschillende manieren reageren. Het is een leuk gezelschapsdiertje voor kinderen.

Elke Pomsie heeft verschillende stemmingen en wil ook graag gekamd worden met het bijgeleverde borsteltje en geeft soms zelfs een zoen!

Onze ervaring met de Pomsies, wat vinden wij ervan?

Mijn dochter koos Blossom uit als nieuw huisdiertje. Roze is tot nu toe nog steeds haar favoriete kleurtje dus ik had het eigenlijk al wel verwacht dat ze Blossom wilde hebben. Blossom is op haar oogjes na helemaal pink en heeft glitteroortjes én glitteroogjes. Als je op het neusje drukt gaat het diertje aan, en door middel van een ingebouwde sensor reageert het beestje op allerlei aanrakingen. Aan de kleur van de oplichtende oogjes die steeds veranderen kun je zien hoe het met de Pomsie gaat. De stemming bij de kleurige oogjes kun je nalezen in de bijgeleverde handleiding. Soms is ze blij, hikkend, ziekjes, gek of een beetje hongerig. Ook kan ze dansen, zingen en trilt ze soms even..

pomsies-ervaring-review

Blossom giechelt wat maar de geluiden kunnen we niet echt verstaan. Het zal wel poezentaal zijn.. 😉 Mijn kinderen vinden haar het leukst als ze snurkt of als ze het miauw-liedje zingt.

Ik moet eerlijk zeggen dat mijn jongens na de eerste week niet meer naar Blossom omkeken. De eerste dagen vonden ze het interessant maar daarna hadden ze het wel gezien. Dit komt omdat ze roze is en mijn zoontjes (7 en 10), het meer speelgoed voor een meisje vinden.

Mijn dochter is absoluut blij met haar nieuwe aanwinst en neemt Blossom ook overal mee naar toe, naar opa en oma, mee in de auto of een dagje uit.

 

pomsies-soorten-ervaringPomsies zijn onder andere te koop bij Blokker, Bol.com, Intertoys en Top1Toys voor een adviesprijs van € 19,99. De Pomsies werken op 1 AAA 1,5V batterij en deze zit er al bij inbegrepen.

Win een Pomsie!

Lijkt het jou ook zo leuk om een Pomsie te vertroetelen? Like en deel dit bericht op Facebook (of op een ander social media platform) om kans te maken op een Pomsie en wie weet heb jij straks een leuk cadeau voor je kindje, buurmeisje, kleinkind..

De winnaar maken we bekend op 23 september. Veel succes!

Janny Bosch gefeliciteerd!

review-pomsies

24 thoughts on “Review Pomsies; überschattige interactieve pom pom katjes

 1. Zwaar allergisch voor huisdieren….
  dit lieve beest zal mijn dochter plezieren.
  Goede verzorgings-skills, groot hard…. en als ze klaar met kroelen is, staat dochter nummer 2 al klaar
  Ik doe graag mee.

 2. Aah, onze dochter heeft deze nieuwe rage inmiddels ook op facebook voorbij zien komen. Het eerste wat ze zei was: wat zijn ze lief mammie. Waar kun je die kopen? Mamma heeft ze nog niet in de winkel gezien maar ze zijn inderdaad erg schattig en ik denk dat ze super verwend worden door onze 6 jarige!

 3. Een echte poes wordt ‘m helaas niet voor onze dochter Daphne ivm astma (nou moet ik eerlijk toegeven dat als ze géén astma had , ze papa óók nooit zover gekregen had ?)
  Heeft zelfs al 2x in het ziekenhuis gelegen en is afgelopen zomer ook in Spanje bij de dokter geweest….
  En aangezien je voor deze poes geen kattenbak hoeft te verschonen is ook mama enthousiast ??….

 4. Ja ik doe ook mee.. Wat een leuk poezelig knuffeltje.. Kleindochter is bijna jarig en met een astmatisch broertje is er geen kans op een echt huisdier. Dit is super schattig..

 5. Mijn dochter is paar maanden geleden flink aangevallen door een zwerfkat… Hiervoor is ze zelfs behandeld bij de huisarts.
  Helaas met blijvende littekens…
  Nu is ze erg bang voor katten terwijl dit haar lievelingsdieren waren…
  Ik zou haar dit graag cadeau doen zodat ze misschien in de toekomst weer van katten kan genieten

Geef een reactie