Review Rituals Ritual of Happy Buddha

Review: Rituals – The Ritual of Happy Buddha

The Ritual of Happy Buddha is een lijn van Rituals verzorgingsproducten met een krachtige orange en cedar wood geur. Heerlijk voor in de herfst en in de wintermaanden. Het pept mij op en ik voel mij een stuk energieker na een douchebeurt met deze producten.

The Ritual of Happy Buddha

The Ritual of Happy Buddha lijn is geïnspireerd op een beroemde monnik uit het oude China die, overal waar hij kwam, geluk verspreidde met zijn legendarische lach. Men gelooft al eeuwenlang dat het geluk brengt als hij over zijn buik wrijft.

Mijn ervaring met The Ritual of Happy Buddha verzorgingsproducten

Mijn man verraste mij afgelopen december met dit lekkere Rituals pakket. Wat ik zo leuk vind aan de cadeauverpakkingen van Rituals, is dat ze zo mooi verpakt zitten in een prachtig doosje. Het display waar de producten in zitten is 100% compostable en de doos kun je hergebruiken om spulletjes in te bewaren.

De geur van The Ritual of Happy Buddha producten kan ik omschrijven als krachtig en energiek. De geuren orange en cedar zijn duidelijk aanwezig. Als je niet anders zou weten zou deze lijn unisex kunnen zijn. Ik vind het namelijk niet typisch een vrouwen- of mannengeur.

Happy hands hand wash

Review Rituals Ritual of Happy Buddha handzeep

De vloeibare handzeep uit The Ritual of Happy Buddha lijn vind ik erg fijn. De zeep is niet te dik, niet te dun en met een beetje water erbij begint het flink te schuimen. Ik heb echt het idee dat mijn handen goed schoon zijn en ze ruiken een lange tijd lekker fris!

Let your skins smile body scrub

Review Happy Buddha Rituals

De Rituals Body Scrub is bedoeld voor tijdens een douchebeurt. Het scrubt de dode huidcellen weg. De scrub is gemaakt op suikerbasis en voelt wat grof aan. Ik gebruik dit product voornamelijk op mijn armen en benen. Er zit een verzachtende olie in die je huid meteen lekker glad maakt.

Happy foaming shower gel

Ervaring Rituals The Ritual of Happy Buddha

De schuim is echt heerlijk en gebruik ik bij elke douchebeurt. Mijn huid voelt zacht aan en ruikt lekker naar sinaasappel.

Buddha belly body cream

Rituals The Happy Buddha bodylotion review

Met de Happy Buddha bodycream crème ik mijn buik, benen en armen in. De geur blijft lang zitten en de bodylotion trekt goed in.

Lees ook andere Rituals reviews:

Geef een reactie