Review - Rituals Ritual of Sakura Blossoming Hand Wash Handzeep

Review: Rituals – The Ritual of Sakura

Rituals verzorgingsproducten zijn voor mij pure verwennerij! De meeste geuren zijn heerlijk en ik neem er echt even een mama me-time momentje voor. Vorig jaar kreeg ik van een stel lieve vrienden een The Ritual of Sakura cadeauset voor mijn verjaardag. Nu smeer ik het laatste restje van de body cream op. Tijd voor een review!

Sakura rituals

Rituals verzorgingsproducten zijn niet bepaald goedkoop maar ontzettend lekker! Ik was dan ook superblij dat ik deze The Ritual of Sakura cadeauset van vrienden heb gekregen. En lucky me, kreeg ik deze maand nog twee andere Rituals sets cadeau van familie. Perfecte timing nu ik de Rituals Sakura set opgebruikt heb. Bovendien kan ik op dit moment wel wat meer mama me-time momentjes gebruiken om te ontspannen. 😉

Ervaring The Ritual of Sakura verzorgingsproducten

Het verhaal

Tijdens de eeuwenoude Hanami ceremonie in Japan vieren ze de schoonheid van de Sakura bloesem. Deze kersenbloesem symboliseert dat het leven en schoonheid vluchtig zijn en dat je er dus vol overgave van moet genieten. Beleef iedere dag als een nieuw begin.

Mijn ervaring met Ritual(s) of Sakura

Wat ik zo leuk vind aan de cadeausets van Rituals is dat ze zo mooi verpakt zitten in een prachtig doosje. Het display waar de producten in zitten is 100% compostable en de doos is mooi om spulletjes in te bewaren. Fijn dat Rituals in dat opzicht aan duurzaamheid denkt.

De geur van The Ritual of Sakura producten kan ik omschrijven als zacht en vrouwelijk. De geuren ‘organic rice milk & cherry blossom’ zijn zeker herkenbaar.

De producten uit deze serie bevatten geen parabenen en minerale oliën.

Blossoming Hand Wash

Review - Rituals Ritual of Sakura Blossoming Hand Wash Handzeep

De vloeibare handzeep uit The Ritual of Sakura lijn vind ik erg prettig. De zeep is niet te dik, niet te dun en met een beetje water erbij begint het flink te schuimen. Ik heb echt het idee dat mijn handen goed schoon zijn na een wasbeurt en ze ruiken een lange tijd lekker fris!

Softening Rice Scrub

Review - Rituals Ritual of Sakura Softening Rice Scrub

De Rituals Softening Rice Scrub is bedoeld voor tijdens een douchebeurt. Het scrubt op een zachte manier de dode huidcellen weg. De scrubdeeltjes zijn denk ik nog kleiner dan korreltjes keukenzout. Ik gebruik dit product voornamelijk op mijn armen en benen. De structuur is aangenaam en mijn huid voelt gelijk wat zachter na gebruik.

Zensational Foaming Shower Gel

Review - Rituals Ritual of Sakura Zensational Foaming Shower Gel

Wat een uitvinding! Schuim voor op je body tijdens het douchen. Heerlijk is dit. Moet wel zeggen dat de rijstgeur meer achterblijft op je lichaam dan de cherry blossom. Ook na gebruik van dit product voelt mijn huid lekker zacht aan.

Magic Touch Body Cream

Review - Rituals Ritual of Sakura Magic Touch Body Cream

De Magic Touch Body Cream is een heerlijke bodycrème die ik als bodylotion gebruik na het afdrogen van mijn lichaam. Vooral de droge huid op mijn benen voelt meteen weer zijdezacht aan.

Ik heb met bovenstaande verzorgingsproducten van Rituals dus mijn eigen ritueeltje. Het is niet alleen erg lekker maar ook heel ontspannend. 🙂

Lees ook andere Rituals reviews:

One thought on “Review: Rituals – The Ritual of Sakura

Geef een reactie