review-sinin-koffer

Ik ging op reis en nam mee.. een grote SININ koffer

Wat een prachtig uitzicht hè? Wij hebben een gezin met drie kinderen en namen heel wat spullen mee naar onze vakantiebestemming. Meestal ben ik al een week voor vertrek druk met koffers inpakken. Stress, stress, stress of niet? Want wat neem je allemaal mee voor 17 dagen?

Coolblue benaderde ons op het juiste moment met de vraag of wij de SININ koffer No.3 wilden reviewen. Dat kwam ons goed uit want anders hadden we heel wat bagage in losse tassen moeten proppen, en dat is lastiger sjouwen dan met een grote koffer. 😉

SININ budget-proof koffers

SININ is een nieuw Nederlands merk dat zich richt op kwalitatieve en betaalbare koffers. Deze budget-proof koffers zijn exclusief bij Coolblue te koop in verschillende materialen en afmetingen. Er zijn wel 5 verschillende uitvoeringen en ze zijn gemaakt van stevig ABS of polyester. Zo zijn er handige koffers die je kunt gebruiken voor een weekend weg, een langere vakantie of als handbagage. De prijzen gaan van € 34,99 tot € 89,99.

Review: SININ koffer No.3 Black 77 cm

Van Coolblue heb ik de zwarte SININ koffer No.3 gekregen. Deze kwam in een grote blauwe doos, die de kinderen daarna gebruikten om verstoppertje in te spelen. De koffer heeft de afmetingen 77 x 50 x 29 cm en een inhoud van 111 liter. Hij is gemaakt van ABS en oogt stevig.

Zelf vind ik dit een fijn formaat omdat deze koffer ongeveer dezelfde afmetingen heeft als de twee andere koffers die we al jaren meenemen op vakantie. Dat stapelt gelijk een stuk makkelijker in de auto. Geen Tetris in de kofferbak dus. Ideaal!

De zwarte SININ koffer ziet er niet alleen mooi uit, hij is ook nog eens heel handig om te vervoeren met wielen die 360 graden kunnen draaien. De koffer rijdt goed over de straat en de wieltjes blijven niet steken. Bovenop zit een handvat die je naar boven kunt trekken om de koffer te vervoeren. Je kunt de koffer dus rechtop vooruit duwen als je wilt.

Opbergruimte

Wat ik ook erg fijn vind aan de SININ koffer, is dat er veel ritsjes en vakjes inzitten. Zo kun je de koffer heel makkelijk indelen en er past echt heel veel in! Ik had de koffer gevuld voor 10 dagen aan kleren en schoeisel voor mij en mijn man. Daarnaast had ik nog ruimte voor een föhn en twee badlakens. Als je alleen reist dan kun je dus voor drie weken aan kleren mee op reis nemen.

Kofferslot

De koffer gaat makkelijk dicht en open met twee ritsen die je vast kunt zetten in het cijferslot. Op zich is dit een prima beveiliging voor al je spullen maar het is géén TSA slot. Dat betekent dat als je naar de VS reist, de douane het slot open zal moeten breken. Je kunt dit natuurlijk makkelijk oplossen door een standaard TSA slotje te kopen en die door de ogen van de ritsen te bevestigen en het cijferslot niet te gebruiken.

De SININ koffer No.3 is een hele fijne koffer met een fijne prijs-kwaliteitverhouding. Voor € 89,- is het een nette prijs voor zo’n grote koffer. Een klein nadeeltje is dat er wel snel krassen op de koffer komen. Verder is het een prima koffer en het is handig dat je er zo’n leuke kofferriem bij krijgt. Bekijk hier het volledige assortiment SININ koffers vanaf € 34,99Advertisement

6 thoughts on “Ik ging op reis en nam mee.. een grote SININ koffer

  1. Ideaal zo’n grote koffer en hij ziet er goed stevig uit, wat ik wel belangrijk vind bij een koffer. Ik heb ook altijd glazen flesjes insuline voor mijn diabetes in mijn bagage zitten dus wil die graag heel op de plaats van bestemming krijgen

Geef een reactie