Back To School Bulbby Bedrukte Rugtassen voor kinderen

Back To School met gepersonaliseerde rugzakken van Bulbby

Vandaag waren wij al vroeg uit de veren. Het is namelijk een spannende dag; de eerste schooldag na de zomervakantie. Alle drie de kids zijn over naar de volgende klas en ze hebben er veel zin in!

De gevulde broodtrommeltjes en drinkbekers staan klaar en kunnen zo in hun nieuwe rugzakken. Deze rugtassen mochten mijn kinderen zelf uitzoeken en personaliseren bij Bulbby. Gaaf zijn ze hè? Zo leuk om samen met je kinderen te doen en wat waren ze blij, toen de postbode met het pakketje kwam!

Back To School

Eindelijk, de zes weken zomervakantie zijn om! Wij hebben het er heerlijk van genomen en hebben veel leuke herinneringen gemaakt. Toch is het ook wel weer fijn dat de kinderen weer normaal naar school kunnen (zolang de regels niet worden verscherpt i.v.m Corona). Wat wennen weer, die rust in huis…

De winkels liggen al een tijdje vol met hippe schoolartikelen. Het meeste hebben wij al geshopt en kunnen wij van de lijstjes afstrepen. Alleen voor mijn oudste zoon, die vandaag naar de derde klas van het gymnasium gaat, hebben wij nog een paar kleine dingen nodig. Gelukkig zijn die ook zo gehaald!

Op www.bulbby.com kan je verschillende schoolspullen laten personaliseren met naam, tekst en/of een leuk plaatje. Bijvoorbeeld een rugzak, sporttas, broodtrommel, drinkbeker, notitieboekje of Dopper met naam.

Bulbby Gepersonaliseerde Rugtas Review

Rugzak bedrukken bij Bulbby

Bulbby heeft verschillende soorten-, maten-, en kleuren- schooltassen voor kinderen (én tieners) in hun assortiment, die je online kunt personaliseren. Klik hier voor een overzicht. Het bestelproces en ontwerpen gaat heel makkelijk. Je kiest een plaatje uit, voert de tekst of een naam in, en de kleur van de opdruk. Na de betaling wordt je bestelling al op de tweede werkdag verzonden.

Rugtas met naam bedrukken - Bulbby

Review: Bulbby schooltassen

Mijn kinderen kozen beide voor een Bulbby Junior Rugzak. Het ontwerpen alleen al, was een feestje! De rugzak is er in twee formaten: normaal en groot. Voor mijn zoon koos ik de grote variant. Deze is handig(er) voor kinderen die schriften of boeken in a4 formaat mee moeten naar school. Je hebt dan nog genoeg ruimte over voor een broodtrommel en een etui. Met de normale Junior Rugzak is dat iets aan de krappe kant.

Voor mijn vijfjarige dochter is de normale tas groot genoeg. Zij hoeft alleen een broodtrommel en beker mee. Het voorvakje gebruiken we voor reserve kleertjes.

De tassen zien er qua indeling hetzelfde uit. Allebei hebben ze een voorvakje, een binnenvakje voor sleutels, buskaart, wat kleingeld of een telefoon. Een ophanglus hebben ze ook, dat is altijd fijn. De banden zijn verstelbaar en hebben een lichte padding. Zowel op de zijkant, aan de binnenkant en op de rits zie je het logo (letter B) van Bulbby terug. Omdat je de tas zelf kan ontwerpen met plaatje, naam en of tekst, is de kans zeer klein dat je kindje dezelfde schooltas van een klasgenoot heeft. Nooit meer de verkeerde tas mee naar huis. 😉

Gepersonaliseerde rugzakken Bulbby Review Ervaringen

De gepersonaliseerde rugzakken van Bulbby vallen hier goed in de smaak. Dat kan ook haast niet anders. Ze voelen stevig en kwalitatief aan, zijn waterafstotend en kunnen tegen een stootje. Mijn kinderen kunnen vandaag meteen hun nieuwe stoere tassen aan hun klasgenoten showen, want wat zijn ze er trots op.

Lieverds, een hele fijne eerste schooldag! -X-

Ps: merken jullie ook altijd dat de kinderen in de zomer zo hard gegroeid zijn? Het lijkt wel of ze elke zomervakantie een groeispurt maken…

Geef een reactie