Shoplog: drogisterij artikelen bij DM in Duitsland

Dm is een drogisterij in Duitsland en in vrijwel elke stad is er wel een te vinden. Nederlanders die dichtbij de grens wonen gaan massaal de grens over om daar luiers, haarverf en shampoos in te slaan omdat het daar goedkoop is. Met karren vol lopen ze terug naar hun auto. Zelf kom ik er ook wel eens want voor mij is het maar een kwartiertje rijden. Ik heb nog een tip voor de mama’s en mama’s to be, en laat jullie mijn aankopen zien.

Is dan alles echt zo goedkoop? Ik denk niet alles maar veel wel. Soms ben je namelijk in Nederland goedkoper uit met 1+1 gratis acties bij de Etos, Kruidvat of Albert Heijn. Vandaar dat ik mijn verzorgingsproducten overal een beetje haal. De huismerk-producten van DM, bijvoorbeeld Balea, Ebelin en Babylove zijn wel dusdanig voor goedkope prijzen verkrijgbaar.  Voor een shampoo betaalde ik € 0,50!

img_6135

img_6139

Haarborstel € 4,95 | Haarverf L’oreal € 3,65 per pak | Wattenstaafjes € 0,55 | Mascara Essence € 2,75

Haarverf is in Duitsland echt veel goedkoper. Ik heb nu voor merk gekozen en dat is al niet duur. Een pak haarverf van eigen merk kost rond de 2 euro. Met mijn lange haar heb ik altijd 2 pakken nodig.

img_6145

Neusstrips € 1,75 | Wasgel € 1,95 | Doek masker € 1,25

De neusstrips heb ik al geprobeerd en dat werkt echt super. Naast onzuiverheden trok het ook donshaartjes mee.

img_6143

Handzeep € 0,55 | Douchegel € 0,55 | Shampoo € 0,50 | Douche peeling € 1,45 | Scheergel € 0,95

De verpakkingen van het nieuwe zomerassortiment fleuren de badkamer helemaal op en van de tropische geuren kan ik echt genieten.

img_6140

Haargel Schwarzkopf Taft € 1,65 | Kleur zeep voor in bad of douche € 0,95

img_6138

Sesamstraat kinderthee € 1,45 | Biologische snacks € 0,65

Tip voor de mama’s en mama’s to be

Zoals jullie zien was het wel weer een bezoekje waard aan de DM drogist. Mijn tip voor mama’s en mama’s to be is om je in te schrijven voor het Glückskind programma. Het kost helemaal niets en regelmatig krijg je kortingsbonnen thuisgestuurd voor luiers en babyvoeding. Ook kunnen zwangeren een leuk pakketje ophalen. Dit is niet alleen voor Duitsers maar ook voor Nederlanders en Belgen. Ik ontdekte dit in mijn laatste zwangerschap van mijn dochter toen ik online opzoek ging naar de zwangerschapsboxen in Duitsland. Aanmelden kan hier.

Ben jij als eens bij de DM drogist geweest?

5 thoughts on “Shoplog: drogisterij artikelen bij DM in Duitsland

  1. Wat goed zeg! Dat scheelt veel (met haarverf en andere leuke producten). Zelf woon ik helemaal niet in de buurt van Duitsland, maar als we er weer eens zijn is dit een goede aanrader. Weet je wat ik altijd zó gezellig vind van Duitsland (dat was in ieder geval in Frankfurt zo). Het ‘uit ontbijten’ gaan. Heerlijk, gezellig, kneuterig en dus ook echt heel erg leuk. Lekker knapperige verse broodjes en natuurlijk altijd lekkere zoetigheid. Ook de markten waar je per glas Sekt kan kopen (en dan in combinatie met een lekkere Bratwurst). Heerlijk!

Geef een reactie