Shoplog: halloweenkostuums voor kinderen bij de Action

Gisteren ging ik samen met Krystle van Batboy gezellig shoppen in Nordhorn bij de Action, en eventjes naar de stad. We zochten naar een thee ei maar die konden we daar niet vinden. Bij één winkel verkochten ze ze wel maar daar waren ze knetter duur. Dus als jullie de gouden tip hebben waar je betaalbare thee eieren kan kopen dan horen wij het graag. Ik was ook nog opzoek naar twee halloweenkostuums voor mijn kinderen en die heb ik gevonden!

Mijn jongste zoon wilde als Spiderman. Het kostuum hebben we vorig jaar een keer op Ebay gekocht en het masker van Hasbro hebben wij gekregen om te reviewen. Voor mijn dochter en mijn oudste zoon had ik nog geen passend kostuum en die vond ik beiden bij de Action. Ook de trick or treat mandjes komen van de Action. De snoepjes kocht ik bij de Aldi.

Wat trouwens een beetje een tegenvaller was, was het verkleedpakje voor mijn dochter. Toen ik de verpakking thuis opende lag mijn woonkamer he-le-maal onder de glitters. Wat een nachtmerrie. De glitters vielen zo van de vleugels af. Als ik dit eerder wist had ik het niet gekocht. Het staat ontzettend schattig, maar die glitterbende… kan geen glitter meer zien. De outfitfoto’s hebben we daarom buiten gemaakt. 😉

Het mummiepak is een soort onesie en is van dunne stof zodat je het gemakkelijk over je kleding aan kunt trekken. Het masker zit er niet aan vast en bevestig je met een elastiek. Bij ons worden de kostuums niet alleen op Halloween gedragen. Ik denk dat de glittervleugels in de prullenbak belanden en de rest bewaren we in de verkleedhoek. Mijn kinderen zijn dol op verkleden en bedenken daarmee hele verhalen. Zij kunnen op dit moment niet wachten tot 31 oktober.

halloween-shoplog-action-aldi

halloween-kinderkostuum-mummie-action
Mijn oudste zoon is blij met zijn mummiepak van de Action

Spidermannnn!
Spidermannnn! Kostuum van Ebay, masker van Hasbro
Spin of vleermuis?
Spin of vleermuis? Setje met rok, vleugels en haarband van Action

Wat vinden jullie van deze kostuums? Doen jullie aan Halloween?

Meer Halloween blogs:

2 thoughts on “Shoplog: halloweenkostuums voor kinderen bij de Action

Geef een reactie