Sinterklaasboeken unilver supermarktactie 2020 Winactie

Sinterklaasboeken van Unilever

Unilever heeft dit jaar voor de 17e keer weer drie leuke gratis sinterklaasboeken uitgebracht, in samenwerking met drie bekende Nederlanders. Gordon, Maxime Meiland en Roxeanne Hazes werkten hieraan mee en de boekjes zijn echt superleuk geworden!

Gratis Sinterklaasboeken 2020

De boeken zijn vanaf 15 november 2020 gratis te verkrijgen bij aankoop van artikelen van Unilever bij de supermarktfilialen van de winkelformules PLUS, Deen, Hoogvliet, Poiesz en Jan Linders. 

Klik hier voor de Sinterklaasboeken actie van 2021 inclusief winactie!

1. Sint en de verdwaalde pakjesboot – door Maxime Meiland

Paniek op zee! Pakjesboot 13 verdwaalt in de mist en strandt op Lettereiland. Daar wonen helaas geen mensen die de Pieten kunnen helpen. Gelukkig vinden ze op een oud vlot een verrassende aanwijzing. Er volgt een spannende puzzeltocht over het eiland. Maar de grote vraag is… komen ze nog wel op tijd in Nederland aan?

2. Sint wordt drummer – door Roxeanne Hazes

Sinterklaas zit totaal niet in zijn vel. En wat de Pieten ook doen om hem op te vrolijken… niks helpt! Totdat Sint in de muziekwinkel als een blok voor een glimmend drumstel valt. De kracht van samen muziek maken zorgt ervoor dat het sinterklaasfeest nog net op tijd kan doorgaan! 

3. Sinterklaas en de vuurvliegjes – door Gordon

Het stormt en sneeuwt. Als dan ook nog eens de stroom uitvalt, is de paniek in het paleis van Sinterklaas compleet. Het is onmogelijk om in het aardedonker de cadeautjes rond te brengen. Wat nu? Gelukkig herinnert Sinterklaas zich een bijzondere gebeurtenis uit het verleden…

Kijk voor meer informatie op: www.sinterklaasprentenboeken.nl

Sint 2021Sint 2021

Winactie Sinterklaas boeken

Wij geven de drie Sinterklaasboeken van Unilever weg. Wil jij kans maken op de set met boeken van Maxime Meiland, Roxeanne Hazes en Gordon?

Laat dan een reactie onder deze blog of op de Facebookpost achter.

De winnaars ontvangen rond 27 november bericht. Veel succes!

58 thoughts on “Sinterklaasboeken van Unilever

 1. Leuk leuk leuk,
  Hier zijn de meiden helemaal dol op dit soort Sinterklaasboekjes! Uiteraard hebben we deze nog niet, dus zouden hier zeker goed in de smaak vallen! 😁

 2. Superleuk! Mijn meiden zullen dit erg leuk vinden. Vooral de jongste van 2 is helemaal gek van Sinterklaas. Als ze sinterklaas op tv ziet wordt ze helemaal wild en roept “Klaas Klaas!!” Ik doe heel graag mee.

 3. Hier maak ik mijn kleinkinderen heel blij mee.
  Jammer dat de Sinterklaasfeesten dit jaar heel anders verlopen voor de kinderen door de corona.
  Deze leuke boeken zullen dat wel weer goedmaken.
  Ik volg op bloglovin en zou graag een kansje wagen voor mijn drie meisjes.

 4. Wat een leuke prijs is dit. Onze twee jongens zijn dol op voorlezen en nu rond de Sinterklaastijd zijn de sint boeken weer uit de kast gehaald om iedere keer weer voor te lezen. Dit zou een hele mooie aanvulling zijn.

 5. Als juf en moeder ben ik dol op boeken, dus ook leuke Sinterklaasboeken. Deze zou ik graag aan de Sinterklaascollectie toevoegen, ben wel benieuwd naar de verhalen net als mijn kinderen.

 6. We sparen deze boekjes al jaren. Nu wonen we echter niet meer in de buurt van een winkel die ze uitgeeft. Ik zou ze daarom heel graag winnen. Ze zijn zo populair bij mijn dochtertje.

 7. Leuke boekjes, ik doe graag mee! We vieren dit jaar Sinterklaas een beetje anders dan anders. Helaas geen groot feest met de hele familie en pakjes voor de kleintjes en surprises voor de groteren. Maar met deze boekjes, kunnen we er voor de kids toch nog een hele leuke pakjesavond van maken!

 8. Mijn stiefdochter is dol op de Unilever sinterklaasboeken en zou dus enorm blij zijn met nieuwe exemplaren! Ze vindt het zo leuk dat het eens wat anders is dan de klassieke verhalen

 9. Sinterklaas is geweldig, maar ook een beetje eng. Hij us toch een vreemde oude man en wellicht wat streng… Zou graag aan mijn dochter voorlezen hoe leuk de Sint kan zijn. Snoepjes strooien pakjes bezorgen liedjes zingen met refrein. De Sint doet het allemaal en is gewoon heel aardig. Deze boeken doen zijn reputatie vast goed wang die is ook noemenswaardig. Lekker lezen over Sinterklaas en piet. Dat lijkt me nou geweldig iets waar iedereen van geniet!!!

Geef een reactie