SNURK unicorn eenhoorn kinderdekbedovertrek review ervaring blog

SNURK kinderbeddengoed; méér dan een blikvanger in de kinderkamer – Review

Als je een manier zoekt om persoonlijkheid en pit aan de kinderkamer toe te voegen, overweeg dan om een kleurrijk of bijzonder dekbedovertrek als middelpunt te gebruiken. Kinderbeddengoed van het merk SNURK kan als de perfecte blikvanger dienen, en tegelijkertijd een leuke en levendige sfeer voor je kindje scheppen…

Wanneer het tijd is om de boel eens op te frissen, kun je het kinderbeddengoed gewoon verwisselen voor een nieuwe look. Of kinderen nou dromen over ballet, prinsessen, voetballers, dino’s of stoere brandweermannen… Hun fantasie komt tot leven met een mooi eenpersoons dekbedovertrek van SNURK!

Dekbedovertrekken van SNURK Amsterdam

SNURK Amsterdam is een Nederlands bedrijf dat sinds 2007 “design dekbedovertrekken” met unieke prints ontwerpt en maakt. De lijn omvat zowel ontwerpen voor volwassenen als voor kinderen, met een grote verscheidenheid aan kleuren en patronen om uit te kiezen. SNURK dekbedovertrekken worden gemaakt van hoogwaardige materialen die je de hele nacht warm en comfortabel houden. Of je nu een nieuw ontwerp zoekt voor de slaapkamer van je kind of een leuke stijl aan je eigen bed wilt toevoegen, SNURK Amsterdam heeft voor elk wat wils. De dekbedovertrekken van SNURK worden in Portugal geproduceerd (met 100% biologisch katoen, Oekotex gecertificeerd), en inmiddels hebben ze uitgebreid met andere producten om je horizontale leven aangenamer te maken. Denk aan mooie pyjama’s, maar ook baby-, kinder-, dames-, en herenkledig, en tassen!

In coronatijd verkochten ze zelfs een tijdje niet-medische mondkapjes, met SNURK printjes. Ik heb ze met veel plezier gedragen destijds en nu mocht ik kennis maken met de kinderdekbedovertrekken. Mijn jongste twee kinderen zochten allebei een overtrek uit en wat zijn ze er happy mee!

Snurk kinderbeddengoed kinderdekbedovertrekken inspiratie brandweer kinderen slaapkamer

Een blikvanger in iedere kinderslaapkamer

Dat de SNURK dekbedovertrekken echte blikvangers voor in iedere kinderslaapkamer zijn, spreekt voor zich op de foto’s. Ze zijn dan ook speciaal voor kleine én grote kinderen ontworpen! Neem ook even een kijkje bij de andere SNURK dekbedovertrekken voor kinderen. Er zijn veel leuke printjes, waardoor de kans groot is dat er iets tussen zit wat je kindje leuk vindt.

Lekker slapen (of snurken) onder SNURK

Doordat het kinderbeddengoed van SNURK uit biologisch katoen bestaat, zweet je kindje er niet zo snel onder, dan wanneer je beddengoed van synthetisch materiaal gebruikt. Je zult versteld staan hoeveel soorten ander beddengoed niet van 100% katoen zijn gemaakt.

Een 100% katoenen dekbedovertrek is een goede keus omdat het absorberend en ademend is.

Wasadvies

De dekbedovertrekken van SNURK mogen op 30 of 40 graden in de wasmachine gewassen worden en in de droger. Dat maakt dat ze gemakkelijk te onderhouden zijn.

SNURK beddengoed voor kinderen brandweerman firefighter dekbed

Review; onze ervaring met SNURK beddengoed voor kinderen

Ik dacht de smaak van mijn kinderen inmiddels goed te kennen, maar ze zochten een totaal ander dekbedovertrek uit dan ik in gedachten had. Dat was best grappig! Ik vind het belangrijk om de kinderen erbij te trekken als het om de inrichting van hun slaapkamers gaat. Mijn zoon koos voor de Firefighter (het brandweer dekbedovertrek) en mijn dochter voor dekbedovertrek unicorn. Inmiddels heb ik ze al drie keer gewassen en ze zien er nog uit als nieuw.

Door middel van de lange instopstrook kun je de bedden gemakkelijk opmaken. Vooral mijn jongste vind het leuk om helemaal in de rol op te gaan en doet alsof ze op een eenhoorn aan het rijden is. En ze aait het beestje (de opdruk) ook. Het dekbed vind ze lekker zacht en qua hoeveelheid kreukels (op de foto’s in dit blog nog niet gewassen) na het wassen valt het reuze mee als je het even op lage temperatuur in de droger doet. Ik strijk beddengoed overigens nooit, en het ziet er nog heel goed uit.

Onder welk dekbedovertrek SNURKt jouw kindje het liefst?

Lees ook:

Geef een reactie