spiderman webwings en masker,

Review: Spider-Man kostuum webvleugels en een luxe masker

De favoriete Marvel superhelden van mijn kinderen zijn de Hulk en Spider-Man. Hoe cool is het dat je naast verkleedkleren ook coole gadgets van je superheld kunt kopen? Mijn zoontjes mochten het deluxe masker en de webvleugels van Spider-Man proberen. Beide erg leuk, maar is het wel handig om ze tegelijk te gebruiken?

Mijn kinderen verkleden zich graag. Niet alleen met carnaval en halloween, maar ook wekelijks thuis. Wij hebben hier thuis een hoekje met verkleedspullen voor ingericht en dit is echt een groot succes. Ze verzinnen zelf rollenspellen en dat is goed voor hun ontwikkeling.

Verkleden als superhelden vinden ze wel heel stoer! Zo zagen we laatst al een masker en vuisten van de grote groene Hulk bij een bloggersevent. Nu kunnen mijn zoontjes zich om de beurt als Spider-Man gaan verkleden. Ik deelde gisteren al onderstaand filmpje waarin we de vleugels en het masker lieten zien. Dat geeft toch wel een beter beeld dan alleen foto’s en uitleg.

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=eE7RCnytRp8[/embedyt]

Spider-Man Deluxe Masker

Dit deluxe masker is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Je kunt de ogen laten bewegen door je mond open en dicht te doen. Je kunt aan de achterkant van het masker goed zien hoe het werkt. Als je je mond open doet dan gaat je kin naar beneden en als je je mond weer dicht doet dan gaat je kin weer naar boven. Er zit een systeem in dit masker waarmee je op deze manier de ogen kunt laten bewegen. Het masker passte mij zelf ook dus ik heb het uiteraard zelf ook kunnen proberen. Met het elastiek is het een one size fits all Spider-Man masker, en het elastiek is breed en stevig, zodat dit niet kan knappen. Het masker zelf voelt ook stevig aan en is zelfs al een keer (per ongeluk) gevallen. Hij is niet kapot en ik verwacht dat dit ook niet zo snel zal gebeuren door de stevige materialen. Mijn jongens vinden het masker erg stoer.

Er is alleen wel een klein nadeeltje als je het masker in combinatie met de webvleugels wilt gebruiken. Omdat er knopjes op de vleugels zitten moet je echt turen door de ogen van het masker. Mijn zoontjes gebruiken de items dan ook liever apart. De ene keer het masker en de andere keer de vleugels.

Het Spider-Man Deluxe masker koop je onder andere bij Toychamp of andere speelgoedwinkels.

spider-man masker hasbro deluxe,

spiderman masker deluxe,

Spider-Man Webvleugel Heldenset

Spider-Man kan niet zonder zijn webvleugels. Hiermee speel je bijvoorbeeld dat je opstijgt op andere schurken mee vangt. De Webvleugel Heldenset is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar en bevat 6 onderdelen: 2 webvleugels, 1 handschoen, 2 pijltjes en een gereedschapsriem.

De riem kun je in verschillende maten verstellen. Mijn 7 en 9 jarige zoon passen het perfect en houden beide nog ruimte over. De vleugels trek je met elastiek over je armen. De vleugels kun je dichtzetten als je ze om hebt maar met een druk op de knop springt het net open. Het geheime wapen in dit speelgoed vinden mijn zoontjes het leukst. Met de handschoen kun je pijltjes afvuren en ze schieten heel snel en wel een paar meter ver. Er zitten 2 pijltjes bij de set dus zorg dat je ze meteen weer gaat zoeken als je ze afschoten hebt zodat ze niet kwijtraken. De vleugels zitten volgens mijn zoontjes niet zo fijn op blote armen, het elastiek knelt dan een beetje bij het bewegen. Dit hebben ze geprobeerd toen ze een t-shirt met korte mouwen droegen. Met een lang shirt hebben ze er geen last van. Mijn kinderen spelen er graag mee maar dus wel met het masker en de vleugels afzonderlijk van elkaar.

De Spider-Man webvleugels koop je onder andere bij Bol.com of in de bekende speelgoedwinkels.

spider-man webwings, spider-man vleugels,

spider-man webvleugels

Wie is jouw favoriete Marvel superheld?

6 thoughts on “Review: Spider-Man kostuum webvleugels en een luxe masker

Geef een reactie