stedentrip-met-de-meiden-voorbereiden-tips

Zo bereid je je perfect voor op een stedentrip met de meiden

Heb je binnenkort een stedentrip met de meiden gepland? Heerlijk! Dit is het moment waarop jullie weer tijd voor elkaar hebben en leuke momenten kunnen beleven. Het is waarschijnlijk dat jullie, jaren later, nog steeds aan dergelijke tripjes terugdenken. Voordat je gaat, moet je je nog even voorbereiden voor de stedentrip.

Geniet nog even van een schoonheidsavondje

In het algemeen worden stedentrips vaak erg veel gepland. De beschikbare tijd die in de stad kan worden doorgebracht, moet optimaal worden benut. Daarom heb je waarschijnlijk weinig tijd om te ontspannen. Of om van een ontspannen beautymomentje te genieten. Doe dit de avond voordat jullie weggaan.

Doe een mooie kleur nagellak op, geniet van een gezichtsmasker en ga nog even in een lekker warm bad. Op die manier begin je uitgerust aan je reis. Natuurlijk kun je zo’n beautyavondje op allerlei manieren invullen. Je bent vrij om te kiezen, zolang je maar geniet!

Het inpakken van de koffers

Wie heeft de tickets voor de stedentrip geboekt? Zorg ervoor dat je een koffer meeneemt die het vliegtuig in mag. Gaan jullie met de auto of de trein? Ook dan is het belangrijk om te weten hoe groot je koffer mag zijn. Dan is het tijd om de koffer in te pakken.

Zorg ervoor dat je het weerbericht goed in de gaten houdt. Zorg ervoor dat je het weekendje weg goed voorbereidt. Als jullie bijvoorbeeld iets sportiefs gaan doen, heb je bijvoorbeeld sportieve kleding nodig. Als jullie graag uitgaan, neem dan ook kleding mee om mee te stappen.

Een goede tip: neem wat extra producten mee. Denk hierbij aan voldoende aspirines, een nagellak remover en een extra flacon douchegel. Je vriendinnen zullen hier vast ook wel blij mee zijn.

Geld pinnen

In Nederland is pinnen heel normaal. Dit is in andere landen een heel ander verhaal. Bijvoorbeeld, in Duitsland is het heel gebruikelijk om met contant geld te betalen.

Het is ook handig om contant geld te hebben, bijvoorbeeld als je pinpas opeens weigert. Het is dus verstandig wat geld te pinnen voor jullie stedentrip. Dit hoeft echter geen honderden euro’s te zijn, maar met bijvoorbeeld € 50 heb je altijd een fijne stok achter de deur.

Zorg ervoor dat je alle spullen klaar hebt

Je zou de avond voor je vertrek even al je spullen moeten klaarleggen. Zorg ervoor dat je de oplader van je smartphone, je paspoort, een eventueel visum en eventuele medicatie bij je hebt. Zorg ervoor dat je dit op een plek legt waar je de ochtend van vertrek langsloopt. Het is heel erg klein dat je het vergeet mee te nemen.

Misschien is het ook nog even handig om aan je familie te laten weten waar je naartoe gaat. Laat ook een adres achter van jullie accommodatie en het telefoonnummer van een of meerdere vriendinnen. Dit is handig in een noodsituatie. Het gaat vooral om genieten, plezier maken en mooie herinneringen maken. Heel veel plezier gewenst met de meiden!

Lees ook:

Tips om je koffer efficiënt in te pakken

Geef een reactie