leren-armbandjes-voor-jongens

Stoere sieraden voor jongens – armbandje van gevlochten leer

Meisjes houden vaak van glimmende sieraden.. voor jongens mag het wel wat stoerder! Zeker nu de feestdagen bijna voor de deur staan is een stoere jongens armband als deze een leuk cadeau voor onder de kerstboom of in de zak cadeautjes voor pakjesavond. Deze leren gevlochten armband is van Kaya Sieraden en wat mijn zoontjes ervan vinden laat ik jullie weten in deze review.

Stoere jongens sieraden

Kaya Sieraden is een erg leuke shop die kindersieraden verkoopt voor speciale gebeurtenissen. Bijvoorbeeld voor een doop, communie of een trouwfeest. Maar ook sieraden om dagelijks te dragen. De matching generatie sieraden vind ik het leukst. Denk bijvoorbeeld aan een moeder en dochter armbandset om mee te twinnen. Kort geleden ontdekte ik dat ze ook hele stoere jongens sieraden aan hun shop hebben toegevoegd. Leuke armbandjes maar ook mooie kettingen. Veel van deze jongenssieraden kun je ook laten graveren naar wens.

Lees ook; Twinnen met moeder en dochter armbandjes

stoere-jongens-sieraden-armband

Leren jongensarmband met initialen van Kaya Sieraden

Ik ben door Kaya Sieraden benaderd of ik iets wilde reviewen uit hun webshop. Ik dacht meteen aan een van mijn zoontjes die al een tijdje simpele zwarte haarelastieken om zijn pols droeg. Een echte stoere armband, dat is toch veel leuker?

Er zijn ook hele leuke jongensarmbanden met kraaltjes maar die passen qua stijl niet zo goed bij mijn jongens. Mijn oog viel dan ook meteen op deze leren armbandjes. Mijn beide zoontjes hebben zo’n leren armbandje gekregen dus zij kunnen ook heel leuk met elkaar twinnen. 😉

Review stoere jongensarmband van leer

Het leren armbandje van Kaya Sieraden is in twee verschillende kleuren te bestellen. Namelijk in zwart of bruin leer. Ook is het armbandje in verschillende maten verkrijgbaar zodat broertjes of vader en zoon ook samen kunnen twinnen! Mijn bestelling kwam vrij snel binnen. Ik bestelde voor mijn beide zoontjes een armband met hun initialen. ‘JM’ en ‘FM’. De armbandjes zaten leuk verpakt in een cadeauzakje met een zilverpoetsdoekje, een wenskaartje en een kortingsbon voor een eventuele volgende bestelling.

Toen ik de armbandjes uit het cadeauzakje haalde, zag ik dat de twee armbandjes allebei met ‘JM’ gegraveerd waren. Dit was dus niet zoals ik het besteld had. Een foutje kan natuurlijk een keer voorkomen. Een mooi moment om dus even de klantenservice te testen. Ik mailde Kaya Sieraden over de fout en de volgende dag kreeg ik al een nieuw armbandje met de initialen ‘FM’ opgestuurd. Heel netjes en snel opgelost dus. Met de klantenservice ben ik uiterst tevreden en daarmee verdiend Kaya Sieraden zeker een warme douche!

leren-jongens-armband-stoer

Mijn zoontjes zijn beide erg blij met hun stoere leren armband. De haarelastiekjes kunnen nu dus de prullenbak in.. 😉 De maat is perfect en de armband gaat snel open en dicht met een magneetsluiting. Mijn zoontjes dragen hun armband de hele dag en leggen deze op hun nachtkastjes zodra ze naar bed gaan. Het is niet de bedoeling dat de leren armbandjes met water in contact komen dus met douchen is het verstandig om ze ook even af te doen.

Tip: Kijk ook eens op Kaya Sieraden naar een leuk persoonlijk kerst sieraad voor je zoon of dochter. Kinderen worden met sinterklaas al vaak verwend met speelgoed en juist daarom is een sieraad een leuk cadeau voor kerst en een mooie herinnering.

En omdat we in kerstperiode ook graag denken aan de mensen die het minder hebben is het een fijne gedachte dat voor elk verkocht sieraad bij Kaya Sieraden een klein gedeelte gedoneerd wordt voor de kinderen in Gambia, zodat zij ook een eerlijke kans hebben om naar school te gaan.

armband-voor-jongens

Wat vinden jullie van deze armband?

3 thoughts on “Stoere sieraden voor jongens – armbandje van gevlochten leer

Geef een reactie