rotterdam-adventure-city-survival-kinderfeestje

Stoer: een survival kinderfeestje bij Adventure City in Rotterdam!

Is jouw kleine avonturier klaar voor een onvergetelijk feest op grote hoogte? Dan is een survival kinderfeestje het overwegen waard. En waar kan dat nu beter, dan in het grootste en meest spectaculaire in- en outdoor adventurepark van Nederland? Juist, we hebben het over Adventure City Rotterdam! In dit blog vertellen we jullie meer over dit stoere survival kinderfeestje bij Adventure City.

Adventure City

Adventure City in Rotterdam is ‘de plek’ voor een avontuurlijk uitje met het gezin in Zuid-Holland. De ligging is perfect, want via de snelweg A15 is de locatie makkelijk te bereiken, en er zijn ruim 200 gratis parkeerplaatsen beschikbaar.

Het avontuur begint al zodra je binnenkomt. Je kunt hier onder andere indoor klimmen, outdoor klimmen, 20 meter naar beneden springen (freefall) en zippen, en binnenkort komen er zelfs een heel nieuw tubing- en netpark gedeelte bij. Je kijkt je ogen uit. Wanneer deze nieuwe activiteiten voor publiek geopend zijn, komen wij ook zeker een keer langs om dit met eigen ogen te zien en ervaren. Wij kunnen bijna niet wachten!

Naast de verschillende parcours zijn er ook klimwanden en klimtorens voor extra uitdaging, en kun je zelf kiezen op welke hoogte je wilt gaan klimmen.

Survival kinderfeestje het hele jaar door

In Adventure City kun je het hele jaar door een survivallen kinderfeest boeken. Dus ook tijdens de wintermaanden wanneer het koud is of regent. Je bent dus niet afhankelijk van de weersomstandigheden die in Nederland zo onvoorspelbaar zijn. De locatie is geschikt voor kinderen maar het is als ouder/begeleider wel verstandig om een oogje in het zeil houden tijdens de activiteiten.

kinderfeestje-rotterdam-survival-klimmen-adventure-city
Fotocredits: Adventure City Rotterdam

Tip voor uitnodigingen

Wanneer je ervoor kiest om buiten te klimmen, is het een leuk idee om uitnodigingen in de vorm van bomen te maken. Knip groen gekleurd papier uit voor de bladeren en bruin papier voor de stam. Op de bladeren kun je de details van het feestje schrijven, terwijl je de stam kunt gebruiken voor de naam het vriendje of vriendinnetje. Voeg eventueel wat kleine takjes of gedroogde bladeren toe voor een extra natuurlijk tintje. Je kunt ook stukjes touw aan de boom plakken zodat het een parcours lijkt.

Klim je binnen met het kinderfeestje of weet je nog niet of je naar buiten kan? Dan zou een uitnodiging in de vorm van een helm perfect passen bij het avontuurlijke thema van het survival kinderfeestje in het klimpark! Vergeet in ieder geval niet op de uitnodigingen te vermelden dat dichte schoenen verplicht zijn.

Verschillende arrangementen

Er zijn verschillende survival kinderfeest arrangementen beschikbaar voor kinderen van 4 tot 7 jaar, en vanaf 8 jaar met een minimale lengte van 130 cm. De prijzen van de pakketten verschillen voornamelijk in de (klim)tijd en het eten. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor onbeperkt limonade en een zakje chips of ijsje, of met frietjes erbij en/of een warme snack.

Handig om te weten: een kinderfeestje bij Adventure City is al te boeken vanaf 4 kinderen. Daarbij is de entree voor ouders en verzorgers gratis. Je mag zelf ook actief meedoen als je durft, maar dit is niet verplicht. Er zijn ook fijne plekken waar je als ouder kunt zitten.

survival-kinderfeestje-adventure-city-rotterdam
Fotocredits: Adventure City Rotterdam

Een onvergetelijk feestje

Na een instructie en uitleg mogen de kinderen dan eindelijk zelf gaan klimmen. Wij kunnen ons goed indenken dat dit voor sommige kinderen misschien wat spannend kan zijn. Zeker wanneer het de eerste keer is als ze gaan klimmen of zippen.

Mochten de kinderen tijdens de activiteiten wat onzeker of angstig zijn dan kunnen ze heel hard ‘rode helm’ roepen en dan komt er vrijwel direct iemand van het personeel hen helpen. Dat hebben ze hier goed voor elkaar.

O ja, vergeet natuurlijk niet om foto’s te maken van dit onvergetelijke avontuur en vooral te genieten.

Wij zien zo’n survival kinderfeestje in Adventure City wel zitten. Jullie ook?

Lees ook: Budget uitjes in Rotterdam en omstreken

Geef een reactie