De Leistert recreatiepark - Review

Tips voor een vakantie bij de Leistert in Limburg met kinderen

Is de Leistert het leukste vakantiepark in Limburg? Wij vinden van wel! In dit blog leggen we uit waarom het zó leuk is bij 5-sterren camping & recreatiepark de Leistert. En of je nou een weekendje, midweek of langer op vakantie wilt, wij hebben een paar toffe tips voor je verzameld!

Waarom een vakantie bij de Leistert met kinderen?

Een camping met zwembad is een echte must als je met kinderen gaat kamperen in Nederland. Zwemmen is een heerlijke vorm van ontspanning en de meeste kinderen zijn er dol op. Mocht je kamperen nog net iets te spannend vinden of wil je meer van luxe genieten, dan kun je ook hele leuke vakantieboerderijen boeken op dit vakantiepark in Limburg. Overal is een speeltuintje in de buurt waar kinderen misschien wel vakantievriendjes zullen vinden.

Waarom een vakantie bij de Leistert met kinderen nóg meer leuk is? Ze hebben een tof animatieteam, ze bieden voor jong en oud leuke activiteiten aan, het park is netjes en ruim opgezet, en de locatie vinden wij gewoon top! Er is zoveel te doen in deze omgeving. Van een fruit-pluktuin en Toverland tot mooie dierentuinen.

Foto: de Leistert

Kamperen met privé sanitair in Limburg

Als je met kleine kinderen wilt kamperen is het fijn om een camping met privé sanitair te boeken, zoals een plekje bij de Leistert in Limburg. Privé sanitair is erg handig omdat je niet per se een openbaar toilet hoeft te gebruiken. Met kinderen ook superhandig voor nachtelijke wc-bezoekjes. Je hoeft dan niet ver met hen te lopen of tillen in het donker. Zo kunnen ze daarna weer sneller in slaap vallen. Het is gewoon super relaxed om een douche, toilet en wastafel direct naast je kampeerplaats te hebben, die je niet hoeft te delen met andere campinggasten. Vinden wij dan hè!

Boek een vakantieboerderij arrangement met dagje uit

Ervaring vakantiepark De Leistert Roggel in Limburg
Eigen foto (winter 2022 op de Leistert)

Hoe geweldig het bij de Leistert met kinderen is, heb je vast al gezien aan de vele positieve ervaringsverhalen en reviews op internet (Google reviews en op Zoover). Ben je inmiddels overtuigd om een vakantie naar de Leistert te boeken? Dan heb ik nog een leuke tip voor je! Momenteel hebben ze twee verschillende acties waarbij je je verblijf kunt combineren met tickets voor Gaia-ZOO of Toverland. Je leest er meer over op hun homepage. Doe er je voordeel mee! Zowel Toverland (iets dichterbij) als Gaia-ZOO zijn ontzettend leuke uitjes waar je mooie herinneringen met hele gezin kunt maken.

Maak gebruik van de Leistert app

Tot slot heb ik nog een laatste tip! Recreatiepark de Leistert heeft voor haar gasten een eigen app ontwikkeld. Je kunt de app gratis downloaden in je Google Play Store of App Store. Met de Leistert app blijf je op de hoogte van de laatste nieuwtjes, je kunt te alle tijde het recreatieprogramma bekijken (staan echt hele leuke activiteiten op voor kinderen zoals ochtenddans, archery tag, vossenjacht en spelletjes) en zo ook je eigen programmaboekje samenstellen. Plan gerust al voor vertrek of een paar dagen vooruit. Ook delen ze tips in de app over leuke uitjes in de omgeving.

Hopelijk hebben jullie iets aan onze tips voor een vakantie bij de Leistert met kinderen. Veel plezier alvast!

Geef een reactie