Too Good To Go PLUS ervaring Review

Too Good To Go; Magic Box van PLUS (review)

Review – Too Good To Go. Ik had de app tegen voedselverspilling al een tijdje op mijn telefoon staan maar had nog nooit iets besteld. Daar kwam gistermiddag verandering in. Last-minute kwam er voor 4,99 een Magic Box van de PLUS in Vasse vrij en aangezien ik daar toch heen moest om een pakketje op te halen en wij nog geen plannen hadden voor het avondeten, kwam dat mooi uit. Ik had eigenlijk geen idee wat ik moest verwachten. Of het boodschappenpakket mee of tegenviel, vertel ik jullie in dit blog…

Mijn eerste ervaring met de Too Good To Go app

Goed, het is dus mijn eerste ervaring met Too Good To Go. Eens moet de eerste keer zijn toch? Voedselverspilling is zo zonde en ik heb al veel goede verhalen over dit systeem gehoord. Wat mij altijd tegenhield is dat je moet betalen met PayPal, Creditcard of Google Pay. PayPal heb ik niet en om mijn Creditcard hiervoor te gebruiken…

De app werkt heel makkelijk. Je kiest een locatie met een straal van een paar kilometer. Dan zie je welke boxen er beschikbaar zijn in jouw buurt. Soms moet je snel zijn want in sommige plaatsen (vooral in dorpen) is het aanbod niet zo groot. Je kunt bijvoorbeeld een Magic Box of Groente & Fruit box kiezen. Ook zijn er restaurant die hun left-overs aanbieden op de app en bakkerijen waar je aan het eind van de dag een box kunt halen. Een ding hebben alle Too Good To Go boxen gemeen: wat er in zit is een verrassing!

Zodra je betaald hebt, zie je een klokje dat aangeeft hoelang het nog duurt voordat de box klaarligt. Bij het ophalen van de box moet je de app laten zien en swipen voor ontvangst.

Review: Too Good To Go Magix Box van de PLUS

De Magic Box van PLUS moest ik tussen 17.00 en 18.00 uur ophalen. Ik was er om 17.05 en er stond een karretje met ongeveer 6 kratten en na het laten zien van mijn bestelling mocht ik het bovenste kratje op de kar pakken en daar alles uitpakken. Je moet dus wel even zorgen dat je zelf een tas meeneemt voor de boodschappen.

Je moet meenemen wat je krijgt en je kunt niet kiezen voor een ander kratje als het tegenvalt. In dit geval was ik erg blij met de boodschappen die er in zaten. Alles had de verkoopdatum van vandaag bereikt. We lusten alles en dit komt vandaag en morgen wel op!

Too Good To Go Magic Box PLUS Review Ervaringen

Inhoud van de Magic Box die ik heb gekocht voor 4,99:

  • PLUS Rucola melange 150 gr – normaal 2,15
  • PLUS Kabeljauwfilet 1 portie – normaal 2,99
  • PLUS Kippeling – normaal 3,50
  • CêlaVita Mini Krieltjes Gerookte paprika 450 gr – normaal 1,67
  • PLUS Roerbakgroenten Courgette & Ui 400 gr – normaal 1,79
  • Bekertje vanille vla met slagroom – normaal 0,40?
  • PLUS Klaverland Gouda 48+ Belegen kaas (Blok) – normaal 7,24
  • PLUS Kleintje Narcaires – normaal 1,-

Bij elkaar opgeteld heeft het pakket normaal een waarde van 20,74!

Ik heb er 4,99 voor betaald en kon er een complete maaltijd uit maken. Manlief at de kabeljauw. Ik en de kinderen de Kippeling. De krieltjes gingen in de wok, samen met de roerbakgroenten. Een van de kinderen heeft het toetje gegeten en het blok kaas hebben we in de avond in blokjes gesneden als hapje voor bij de tv. De Narcaires ging op een paar crackers en was lekker zacht en romig. Het leek een beetje op brie maar dan veel zachter. Alleen de rucola is nog over en die eten we vanavond bij de maaltijd!

Ik vind het pakket heel erg mee vallen en ideaal als last-minute te bestellen als je even geen inspiratie hebt wat je dezelfde dag wilt eten. De prijs is fair en als er iets in zit wat niet lekker is kun je dat altijd nog weggeven aan je buren of familie of vrienden.

Heb jij ook zo’n fijne ervaring gehad met Too Good To Go?

Geef een reactie