toy2 trackconnectors treinbaan review ervaringen blog

Toy2 Trackconnectors; bouw je houten treinbaan met blokken de lucht in (review)

Je hebt een houten treinbaan en een hele berg bouwblokken zoals LEGO Duplo? Met de Toy2 Trackconnectors erbij bouw je jouw treinbaan niet meer plat op de grond… maar de lucht in en zó hoog als je wilt of kunt! José mocht de ‘Engineer Set van Toy2’ met haar gezin testen en wij planden een gezellige playdate met lunch & playtime om te zien wat onze kinderen van 4 & net 7 jaar ervan vinden. In dit blog vertellen we jullie over onze ervaring met Toy2 Track connectors.

Trackconnectors van Toy2

Wat zijn Trackconnectors?

Track connectors is speelgoed. Het zijn verbindingsstukken van plastic voor een houten treinbaan waarmee je de treinbaan langer kunt maken, andere richtingen op kunt laten sturen en het mooiste van allemaal: je kunt hiermee de lucht in bouwen. Zo geef je een houten treinbaan in combinatie met blokken en Trackconnectors weer een nieuw leven!

trackconnectors toy2 ervaringen

O.a. compatibel met deze houten treinbaan en blokken

Toy2 Track connectors zijn compatibel (samen te gebruiken) met verschillende merken treinbanen waaronder:

  • Ikea houten treinspoor
  • BRIO houten treinspoor
  • Playing Kids (Kruidvat) treinspoor

En blokken

toy2 track connectors treinbaan review

Waar zijn Track connectors te koop in Nederland?

De Track connectors van Toy2 zijn vrij nieuw op de markt en tot vandaag nog niet in de stenen winkel verkrijgbaar. Ze zijn dus alleen online te bestellen bij Coolshop.nl en Proshop.nl, en wellicht worden hier in toekomst meer verkooppunten aan toegevoegd.

Review: onze ervaringen met Toy2 Trackconnectors

Zelf heb ik nog een inimini houten treinbaan met auto en caravan. Ik ben dol op houten speelgoed en na het zien van filmpjes en foto’s van de Toy2 Track connectors was ik erg nieuwsgierig geworden. De Engineer set kwam aan en omdat ik wist dat José een grotere houten treinbaan had was het logisch om een playdate te plannen. Zo konden we gezellig samen lunchen en de Toy2 Trackconnectors reviewen. Mijn eigen baan konden we immers makkelijk de lucht in bouwen maar hij was te klein om het spoor naar boven en beneden te laten gaan. José heeft er met haar kinderen dus veel meer plezier van.

Je hebt al een kleine set voor 17,50 met 8 stukjes. De grote set die wij mochten testen bestaat uit 70 onderdelen en kost wat meer.

ervaring toy2 trackconnectors

Uitpakken maar, de connectors voelen stevig aan. Dat is belangrijk want dan gaat het ook niet snel stuk. Een treinbaan kunnen de kinderen van 4 & 7 zelfstandig bouwen maar als we de grote bak Duplo erbij halen en de Track connectors erbij pakken word het een ander verhaal. Dat was nog iets te moeilijk voor ze en ze hadden daar niet veel geduld voor.

Papa en mama’s to the rescue! Binnen een half uur hadden we de eerste baan klaar. Het ziet er niet alleen leuk uit, de kinderen vinden het geweldig leuk om mee te spelen zien we. Ze haalden er op een gegeven moment nog wat speelgoeddieren bij om er een pretpark van te maken.

In de avond dat ik en mijn dochter weer thuis waren en de dagen erna kreeg ik nog meermaals foto’s opgestuurd van nieuwe banen. Papa en zoon raken er niet mee uitgespeeld en dit speelgoed is dus echt een blijvertje!

José – “Wij zijn erg enthousiast over dit innovatieve speelgoed want het is superleuk voor jong en oud. Zo maak je van een simpele treinbaan een echte achtbaan!”.

Geef een reactie