Tribal Baby + Winactie zwartwit setje! (gesloten)

lifeguardbabyIk ben helemaal fan van dit leuke merk: Tribal Baby! Prachtige zachte stretch kleertjes voor baby’s hebben ze in hun collectie. Jammer genoeg is het online weinig te vinden maar als je goed zoekt..

Hier op deze foto droeg mijn dochter in Portugal een knalrode romper met aan de voorkant de tekst LIFEGUARD en op de achterkant TRUST ME I’AM A LIFEGUARD. Daarover een zomers navy gestreept rokje van Bakkaboe. We hebben ontzettend veel complimenten over haar outfit gehad, van hotelgasten, hotelpersoneel en mensen op straat toen we haar op de arm vast hadden. Helemaal top! Daar word je zelf ook vrolijk van.

Ook heeft Tribal Baby teksten op mutsjes, longsleeves en broekjes. Bijvoorbeeld: iRock of P.I.T (Princess In Training).

En aangezien zwartwitte baby en kinderkleding nu helemaal in is, verloot ik aan jullie het setje FUTURE PRESIDENT in maat 62/68. Een rompertje en een mutsje. Het mutsje kan zelfs al iets eerder gedragen worden. Heb jij een jongen of meisje in deze maat? Of wil je het als kraamcadeautje geven? Het kan allemaal. Als je mee wilt dingen naar deze prijs moet je de volgende dingen doen:

VolgMama volgen op Instagram en de foto Reposten met #volgmama

De prijs word alleen binnen Nederland verstuurd. Je kunt meedoen tot en met 11 december! De winnaar krijgt 12 december bericht.

 

tribalbaby

Winactie gesloten de winnaar heeft inmiddels bericht ontvangen!

2 thoughts on “Tribal Baby + Winactie zwartwit setje! (gesloten)

Geef een reactie