miauwbox-valentijn-katten-cadeaubox-review-blog-ervaringen-cadeaus

Valentijn Miauwbox voor katten: een doos vol cadeaus op Valentijnsdag (Review)

Valentijnsdag kun je ook prima met je kat(ten) vieren! Daarom verraste ik mijn katten Maya en Luzy op deze dag met een Valentijn Miauwbox van Woefenmiauwbox.nl

Deze ‘Valentijn Miauwbox’ voor katten beloofde een heerlijke verrassing te zijn voor katten en hun baasje. Maar is deze box – een soort van thema goodiebag – nou echt de moeite waard?

Valentijn Miauwbox

valentijn-miauwbox-voor-katten-cadeaus-valentijnsdag-review-blog-ervaringen

Dit keer kocht ik zelf een Valentijnsbox voor katten om daarachter te komen. Niets gesponsord dus vanuit een merk of bedrijf, maar echt uit eigen nieuwsgierigheid en als idee om deze speciale dag niet zomaar aan ons voorbij te laten gaan…

In deze review duiken we dieper in op wat de Valentijn Miauwbox van Woefenmiauwbox.nl te bieden heeft voor jou en je geliefde katten, en vertellen we over onze ervaringen. Voor nu is het met bestellen te laat, want het is vandaag immers 14 februari 2024 én ze zijn uitverkocht, maar wellicht is het een leuke tip voor een volgende valentijnsviering met je kat(ten).

woefenmiauwbox-katten-valentijnsdag-cadeaus

Wat is de Valentijn Miauwbox?

De Valentijn Miauwbox is een speciale editie van de populaire Miauwbox: een doos vol traktaties, speeltjes en verrassingen voor katten.

Deze speciale editie is samengesteld voor Valentijnsdag met katten in gedachten, met extra liefdevolle traktaties en speeltjes om je katten te verwennen.

miauwbox-renske-kattenvoer-review-blog-ervaringen-valentijnsdag-cadeaubox-poezen

Wat zit er in de box?

De inhoud van de Valentijn Miauwbox voor katten kan elk jaar variëren, maar typische items die je kunt verwachten zijn onder andere:

  1. Lekkere traktaties: Speciale snacks gemaakt met hoogwaardige ingrediënten die je katten zullen doen watertanden.
  2. Speeltjes: Kleurrijke en stimulerende speeltjes om je katten actief en vermaakt te houden.
  3. Thematische items: Speciale Valentijnsdag-items, zoals hartvormige speeltjes of traktaties verpakt in romantische verpakkingen.
miauwbox-valentijnsdag-katten-cadeaus-review-ervaringen-blog

Review: onze ervaring met de Valentijn Miauwbox van Woefenmiauwbox.nl

We hebben de Valentijn Miauwbox uitgeprobeerd met onze eigen katten en waren aangenaam verrast door de inhoud. De valentijnsbox voor katten kostte mij 24,95 exclusief verzendkosten (prijs 2024). De inhoud van de box heeft volgens de website een waarde van minimaal 75,-

Er zat o.a. een Renske Jewellery set in waarbij je bij de aanvraag kon kiezen uit een ketting of armband en de kleur goud of zilver. Hierbij zit ook een penning voor je huisdier. Echt superleuk!

Even kijkend op de website (want lijkt me leuk een tweede set bij te bestellen, of in ieder geval de penning i.v.m twee katten) kost de sieraden set 24,95! De rest van de artikelen heb ik niet nagekeken qua prijs, maar ik zie dus al meteen dat de prijs van deze katten cadeaubox er al uit is.

woefenmiauwbox-valentijnsdag-katten-renske-kattenvoer-valentijn-box-review-ervaringen-blog-giftbox

De traktatie van Happy Tails, Renske blikjes natvoer en zak droogvoer, en Renske kattensnoepjes (in hartvorm!) werden met enthousiasme ontvangen. Deze merken hebben we al eens geprobeerd uit een kittenpakket en valt goed in de smaak.

De speeltjes zorgden meteen voor urenlang speelplezier en de likmat in hartvorm is ook geweldig! Ook de hartjes-kattenhengel van Beeztees is nu al een succes. We love it!

Het was duidelijk te zien dat er veel aandacht was besteed aan het samenstellen van de box, met items van hoge kwaliteit die zowel onze katten als wijzelf blij maakten.

Al met al kunnen we concluderen dat de Valentijn Miauwbox een geweldige manier is om je katten te verwennen op Valentijnsdag. Wij wensen jullie ook een fijne Valentijnsdag met je kat(ten)!!!

Geef een reactie