overzicht-gratis-kittenpakket-aanvragen-welkoop-acties-samples-producten

Gratis kittenpakket en producten/samples aanvragen voor je kitten

Krijg jij binnenkort een kitten in huis? Gefeliciteerd! Wist je al dat je bij verschillende winkels en bedrijven een gratis kittenpakket of samples van producten kunt aanvragen? Gratis spullen voor je kitten dus!

Dit is bijvoorbeeld handig als je verschillende of andere soorten kittenvoer wilt proberen.

Meestal kun je deze kitten welkomstpakketjes online bestellen en worden de proefpakketjes naar je postadres verzonden, maar soms moet je het gratis kittenpakketje zelf ophalen in de winkel!

Verschillende merken, waaronder Whiskas, Platinum, Royal Canin en Welkoop, bieden deze welkomstpakketten voor kittens aan, boordevol handige en leuke items voor jouw kleine viervoeter.

In dit blog ontdek je hoe je zulke gratis kittenpakketten kunt bemachtigen en wat je ervan kunt verwachten. Wij hebben voor onze twee kittens een aantal pakketten met gratis spullen voor kittens aangevraagd en delen hierbij onze ervaringen…

Gratis kittenpakketten en kittenvoer

Een gratis kittenpakket is niet alleen een leuke verrassing voor jou en je nieuwe huisgenoot, maar het biedt ook praktische voordelen.

Deze pakketten bevatten vaak hoogwaardig en gezond kattenvoer, speeltjes, kortingsbonnen en nuttige informatie over de verzorging van je kitten.

Het is een leuke manier om verschillende producten te proberen en te ontdekken wat jouw kitten het lekkerst vindt.

Hoe kun je een gratis kittenpakket aanvragen?

Het aanvragen van een gratis kittenpakket is eenvoudig en neemt slechts een paar stappen in beslag:

 1. Check ons overzicht met ‘gratis kitten pakketten en samples voor producten voor kittens’ of ga zelf opzoek op internet: Verschillende merken bieden gratis kittenpakketten aan. Bekijk de websites van bekende kattenmerken zoals Whiskas en dierenwinkels zoals Welkoop. Vaak kun je op hun websites speciale aanbiedingen en promoties vinden.
 2. Registratie: Om in aanmerking te komen, moet je je vaak registreren op de website van het merk of de dierenwinkel. Vul je gegevens in, inclusief naam, adres en het geboortedatum van je kitten.
 3. Bevestiging: Na registratie ontvang je meestal een bevestigingsmail. Volg de instructies in de e-mail om je aanvraag te voltooien. Soms wordt gevraagd om een dierenpaspoort van het kitten te laten zien of een kortingscode in te dienen.
 4. Ontvang je gratis kittenpakket of samples: Na het voltooien van de stappen wordt het gratis kittenpakket naar je opgestuurd of je krijgt instructies om het op te halen in de winkel. Houd er rekening mee dat levertijden kunnen variëren.

Wat zit er vaak in een gratis kittenpakket?

De inhoud van kittenpakketten kan variëren, maar hier zijn enkele veelvoorkomende items die je kunt verwachten:

 • Hoogwaardig kattenvoer: Merken zoals Platinum staan bekend om hun voedzame kattenvoeding. In het pakket vind je mogelijk monsters van verschillende smaken.
 • Speeltjes: Kleine speeltjes zoals balletjes of speelmuizen om je kitten te vermaken.
 • Informatie over de verzorging van je kitten: Nuttige brochures met tips over voeding, gezondheid en algemene verzorging van je kitten.
 • Kortingsbonnen: Kortingen op toekomstige aankopen van kattenvoer en andere benodigdheden.

Overzicht gratis kittenpakket en samples/producten voor kittens in Nederland

Hier delen we een overzicht gratis kittenpakket aanvragen voor Nederland, met de linkjes naar de pagina’s waar je ze direct online zelf aan kunt aanvragen voor je kitten. Een aantal daarvan hebben we zelf al aangevraagd en ontvangen of opgehaald.

Let op: de inhoud en acties kunnen soms verschillen met de foto’s in dit blog. Soms veranderd een bedrijf de samenstelling van het pakket, of vragen ze een kleine vergoeding voor de verzendkosten.

De foto’s in dit blog zijn door ons zelf gemaakt en laat zien hoe wij de gratis kitten pakketjes en samples voor producten voor kittens hebben ontvangen.

1. Welkoop Kittenpakket aanvragen

Via deze webpagina van Welkoop kun je een gratis kittenpakket aanvragen. Het is een landingspagina waar je een puppy of kittenpakket kunt aanvragen, dus zorg wel dat je de goede aanklikt. Dit was voor ons niet meteen helemaal duidelijk.

Je vult wat gegevens in en vervolgens krijg je een code die je via je telefoon of uitgeprint aan de kassa laat zien. Ter plekke word door een medewerker een box gevuld. De inhoud kan daarom afwijken. De box zelf is leuk om spulletjes van je kitten in te bewaren.

gratis-kitten-pakket-aanvragen-bestellen-welkoop

Wat zit er in het gratis Welkoop kittenpakket?

 • Een kittengids met alle belangrijke informatie over de verzorging van je kitten (ontbrak bij ons maar staat wel op hun website)
 • Checklist met basisbenodigdheden voor een kitten
 • Welkoop kortingsbon met 10% korting op voeding naar keuze (en een andere 20% bon speciaal voor Kenner voer)
 • Een zak voer (bij ons kitten brokjes van het eigenmerk Kenner)
 • Een snack (bij ons Vitakraft Yums)
 • Speeltje (bij ons zat er een speelmuis in)

2. Whiskas Junior Kittenpakket

Bij Whiskas kun je via deze promotiesite een gratis kittenpakket aanvragen. Deze past door de brievenbus, dus je hoeft er niet thuis voor te blijven. Het heeft wel een paar weken geduurd voordat we het pakketje ontvingen.

Wat zit er in het gratis Whiskas kittenpakket?

 • 2 zakjes Whiskas Junior natvoer voor kittens van 2 tot 12 maanden
 • Junior kittengids met handige weetjes over kittens
 • Informatie over de voeding
 • Kortingsbon voor Whiskas & Catsan producten

3. Royal Canin startpakket met kitten natvoer en invulboekje: Mijn eerste jaar

Royal Canin heeft op deze pagina een leuke actie waarbij je een gratis kittenpakketje aan kunt vragen. Dit pakketje vonden wij echt heel leuk om te ontvangen! Het doosje (Royal Canin startpakket voor je kitten) is geadresseerd aan je kitten en het uitpakken voelt echt als een cadeautje!

Wat zit er in het gratis Royal Canin kittenpakket?

 • Mijn Eerste Jaar’- invulboek vol met weetjes, tips en ruimte voor de favoriete foto’s van je kitten
 • Een zakje Royal Canin kitten natvoer
 • Informatiefolder over de juiste voeding
 • Kortingscode 25% kennismakingskorting op kittenvoeding in de Royal Canin webshop

4. Platinum MeatCrisp Proefpost (sample) voor kittens

Platinum is een van oorsprong Duits kwaliteitsmerk voor honden en kattenvoer. De MeatCrisp bestaat uit 83% vers vlees en wordt bereid in de Freshmeatdryer. Ook dit pakketje voor je kitten past gewoon door de brievenbus. Onze kittens vonden het erg lekker!

gratis-kittenvoer-samples-aanvragen-overzicht-platinum-meatcrisp-en-meer-producten

Wat zit er in de gratis proefpost van Platinum voor kittens?

 • Folder met informatie over hun hoogwaardige kwaliteit voeding
 • 1 Probeerzakje kittenvoer (droogvoer)

5. Gratis zak premium kittenvoer aanvragen bij Intratuin

Als je kitten niet ouder is dan 1 jaar kun je via deze link van Intratuin een gratis zak premium kittenvoer aanvragen. Je krijgt dan een beste zak van 2 kilo! Er zijn wel enkele voorwaarden. Zo moet je het kittenvoer bijvoorbeeld binnen 2 weken na aanvraag ophalen en moet je het dierenpaspoort mee als bewijs.

gratis-kittenvoer-brokjes-voor-kat-intratuin

Het aanvragen van een gratis kittenpakket is een leuke manier om je nieuwe huisdier te verwennen. Met samples van kittenvoer, speeltjes en nuttige informatie helpt zo’n pakket je op weg naar een gezonde en gelukkige start voor jouw kitten.

Neem de tijd om de aanbiedingen van merken zoals Whiskas, Platinum, Royal Canin en dierenwinkels zoals Welkoop en Intratuin te verkennen en geef je pluizige vriendje de beste start in zijn nieuwe thuis!

Lees ook onze andere blogs over kittens:

Kittenpakketten aanvragen waar je voor moet betalen

Gratis Beeztees kittenpakket (alleen verzendkosten)

gratis-kittenpakket-beeztees-kittenspullen
Gratis kittenpakket Beeztees

Op de site van Beeztees, een van onze favoriete merken voor kattenspeelgoed, kwamen we een gratis kittenpakket van Beeztees tegen. Echter is het niet helemaal gratis, je betaald namelijk alleen de verzendkosten. Er zit een kittengids in met leuke weetjes maar het is vooral reclame. Ook zit er een doekje in om de nestgeur mee naar huis te nemen en een leuke hoes voor je dierenpaspoort.

Geef een reactie