Een Valentijnskaart met Virtual Reality!

Dit moeten jullie zien want dit vind je geliefde vast de allerleukste valentijnskaart ooit! Met je smartphone, een kartonnen bril en een te downloaden app ervaart je partner een intense 3D ervaring. De SGM introduceert de eerste valentijnskaart met virtual reality. Ik las er gisterochtend al een blog over op Marstyle en was meteen reuze enthousiast over dit concept. Op haar blog maken zelfs twee lezers kans om zo’n set te winnen!

click

Een verassing voor je partner?

Ik heb deze bril zelf (nog) niet uitgeprobeerd maar als ik onderstaand filmpje bekijk komt er een big smile op mijn gezicht. Mijn man is namelijk een gamer dus hoe leuk zou dit zijn..

Een beetje jammer dat ik de volumebalk op mijn computer erg hoog had staan, want het vrolijke deuntje in dit filmpje wekte meteen interesse op bij mijn man. Voor ik het wist stond hij dus al over mijn schouder mee te kijken. In zijn gamewereldje hebben ze namelijk al eens gesproken over deze VR brillen maar niemand had ze daadwerkelijk uitgeprobeerd! Het is dus geen verassing meer als ik deze aan mijn man zou geven.

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=Cjkjkdz2kMw[/embedyt]

Een persoonlijke valentijnskaart

Op de website www.vrcard.nl kun jij een unieke valentijnsomgeving op een tropisch eiland creëren met je eigen foto’s en een persoonlijke boodschap. De ervaring is opgebouwd als minigame met twee levels om te achterhalen wie de afzender is.

Een gadget voor meer gelegenheden

De kaart is geschikt voor elke smartphone en laat de gebruiker op laagdrempelige wijze kennismaken met virtual reality. Nadien kan de bril ook worden gebruikt voor andere virtualreality-ervaringen, bijvoorbeeld bij verhuizingen, trouwerijen en verjaardagen.

Voor slechts 9,95 heb jij dit jaar een unieke valentijnsgadget!

Stuur jij valentijnskaarten? Lijkt de VR card jouw een leuk alternatief?

9 Comments

 • Reply Channa februari 11, 2016 at 6:21 am

  Oh grappig zeg! Dit ga ik nog is even goed bekijken vanavond. Origineel is het in ieder geval absoluut!

  • Reply VolgMama februari 11, 2016 at 11:40 am

   Zeker weten. Vooral leuk omdat je het persoonlijk kunt maken met foto’s en een boodschap. De minigames maken het natuurlijk helemaal af 🙂

 • Reply Ilse van Kreanimo februari 11, 2016 at 8:33 am

  Er zit een kaartje in de koffer van manlief die (weer) in China zit voor zijn werk.
  Ikzelf en de kindjes hun namen staan erop…

  Normaal doen wij niet zo ‘valentijn’, maar nu omdat hij weg is, wilde ik hem toch even laten weten dat we hem echt graag thuis hadden gehad.

  • Reply VolgMama februari 11, 2016 at 11:43 am

   Dat kaartje zal je man vast en zeker waarderen! Lijkt mij persoonlijk erg moeilijk als mijn man aan de andere kant van de wereld zou zitten.

 • Reply Marguerita februari 11, 2016 at 10:38 am

  Wat leuk dat je naar mij linkt! Thanks! Ik mag trouwens nog een 3e bril verloten op http://www.demamacompany.nl dus tip 😀

  • Reply VolgMama februari 11, 2016 at 11:45 am

   Graag gedaan! Bedankt voor de tip 😉

 • Reply Laura - Dagelijkse hap februari 11, 2016 at 12:51 pm

  Dit ziet er wel echt super leuk uit 😀 Ik ga dit vanavond even rustig bekijken 🙂

 • Reply Fleur februari 14, 2016 at 9:29 am

  Wat gaaf zeg, ik lees het vandaag pas en heb zelf al een kaart getekend..Ik was dit jaar op een nieuwjaarsreceptie waar we zo’n 3D-bril konden proberen, was erg grappig om naar mensen te kijken terwijl ze hem op hebben ;P

  • Reply VolgMama februari 14, 2016 at 2:33 pm

   Ja grappig is dat hè 🙂

  Leave a Reply