Een Valentijnskaart met Virtual Reality

Dit moeten jullie zien want dit vind je geliefde vast de allerleukste valentijnskaart ooit! Met je smartphone, een kartonnen bril en een te downloaden app ervaart je partner een intense 3D ervaring. De SGM introduceert de eerste valentijnskaart met virtual reality. Ik las er gisterochtend al een blog over op Marstyle en was meteen reuze enthousiast over dit concept. Op haar blog maken zelfs twee lezers kans om zo’n set te winnen!

click

Een verassing voor je partner?

Ik heb deze bril zelf (nog) niet uitgeprobeerd maar als ik onderstaand filmpje bekijk komt er een big smile op mijn gezicht. Mijn man is namelijk een gamer dus hoe leuk zou dit zijn..

Een beetje jammer dat ik de volumebalk op mijn computer erg hoog had staan, want het vrolijke deuntje in dit filmpje wekte meteen interesse op bij mijn man. Voor ik het wist stond hij dus al over mijn schouder mee te kijken. In zijn gamewereldje hebben ze namelijk al eens gesproken over deze VR brillen maar niemand had ze daadwerkelijk uitgeprobeerd! Het is dus geen verassing meer als ik deze aan mijn man zou geven.

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=Cjkjkdz2kMw[/embedyt]

Een persoonlijke valentijnskaart

Op de website www.vrcard.nl kun jij een unieke valentijnsomgeving op een tropisch eiland creëren met je eigen foto’s en een persoonlijke boodschap. De ervaring is opgebouwd als minigame met twee levels om te achterhalen wie de afzender is.

Een gadget voor meer gelegenheden

De kaart is geschikt voor elke smartphone en laat de gebruiker op laagdrempelige wijze kennismaken met virtual reality. Nadien kan de bril ook worden gebruikt voor andere virtualreality-ervaringen, bijvoorbeeld bij verhuizingen, trouwerijen en verjaardagen.

Voor slechts 9,95 heb jij dit jaar een unieke valentijnsgadget!

Stuur jij valentijnskaarten? Lijkt de VR card jouw een leuk alternatief?

9 thoughts on “Een Valentijnskaart met Virtual Reality

  1. Er zit een kaartje in de koffer van manlief die (weer) in China zit voor zijn werk.
    Ikzelf en de kindjes hun namen staan erop…

    Normaal doen wij niet zo ‘valentijn’, maar nu omdat hij weg is, wilde ik hem toch even laten weten dat we hem echt graag thuis hadden gehad.

  2. Wat gaaf zeg, ik lees het vandaag pas en heb zelf al een kaart getekend..Ik was dit jaar op een nieuwjaarsreceptie waar we zo’n 3D-bril konden proberen, was erg grappig om naar mensen te kijken terwijl ze hem op hebben ;P

Geef een reactie