De vernieuwde Stokke Xplory V6 kinderwagen 2018

Groot nieuws voor de Stokke fans! De meest gewilde Stokke Xplory kinderwagen is vernieuwd op elk vlak en is vandaag op 5 april 2018 gelanceerd. De populaire wagen is er praktischer op geworden en heeft nieuwe looks. Wat is ie gaaaaaf! Lees hier alle info over de wagen.

Stokke Xplory: “designed to be closer”

Elke centimeter is ontworpen om de ouder en het kindje dichter bij elkaar te brengen en om de band te verstevigen. Deze revolutionaire kinderwagen is dan ook de perfecte weerspiegeling van waar Stokke voor staat: de relatie tussen ouder en kind staat centraal, én volledig ontworpen om mee te groeien met je kind. Ook is goed naar ouders geluisterd bij het ontwerpen: ouders hebben nu meer keuze wat betreft kleur en materialen, een ruimere boodschappentas, verbeterde opvouwbaarheid en vernieuwde reiswieg.

Vernieuwingen van de Xplory

De nieuwe reiswieg is niet alleen veilig en praktisch, maar ook ruim en comfortabel: je kindje kan zo heerlijk uitrusten of slapen tijdens familie-uitjes. Door het vernieuwde draaghandvat, bekleed met duurzaam kunstleer, kun je nu gemakkelijker bij je kindje of de wieg uit de kinderwagen nemen. Twee ruime vakken aan de zijkant bieden je de nodige opbergruimte. Het luchtdoorlatende en milieuvriendelijke matras maken de reiswieg compleet en daardoor een heerlijk veilige omgeving voor je baby tot en met ongeveer zes maanden.

Ergonomische zitting

De luxueuze, met dons gevoerde zitting is voorzien van een met kunstleer beklede beschermbeugel, die ook dient als draaghandvat voor de reiswieg. De hoogteverstelbaarheid waar de Stokke Xplory om bekend staat, is verbeterd om je kindje nog beter te ondersteunen. Zelfs de kleinste baby’s kunnen hierdoor lekker comfortabel in liggen. Ook is de overkapping verlengd, om je kindje extra schaduw en bescherming te bieden als het buiten warmer wordt. De voetsteun is samen met een fysiotherapeut ontwikkeld en zo ontworpen om baby’s optimale steun aan hun benen te geven. Kleine bungelende beentjes worden hiermee vermeden, hoe oud of groot je kindje ook is. De in hoogte verstelbare zitting zorgt er daarnaast voor dat je je kleintje zo hoog kunt zetten dat je elkaar in de ogen kunt kijken!

 

 

Meer opbergruimte

Stokke vroeg de ouders wat ze nodig hadden. Het antwoord? Een uitneembare, ruime boodschappentas. De nieuwe tas heeft een inhoud van wel 32 liter en is gemakkelijk schoon te maken. Heerlijk zo’n grote tas waar veel in past!

 

Luxe materialen

De nieuwe wandelwagen is nu verkrijgbaar in meer materiaal- en kleuropties dan ooit, met een uitgebreid scala aan nieuwe, weelderige stoffen van hoge kwaliteit. Denk aan geborstelde stoffen in Lilac en Grey, Athleisure (mesh) Pink of Grey of de mooie basiskleur Lotus Pink. Daarnaast zijn de stoffen waterafstotend en bieden ze UPF 50 bescherming voor je kindje.

 

Unieke in hoogte verstelbare handgreep

Het comfort van de ouder heeft Stokke ook hoog in het vaandel. De innoverende handgreep is in hoogte verstelbaar, waardoor het aan te passen is aan ieders voorkeuren, hoe lang je ook bent.

Makkelijk op te vouwen

De nieuwe Stokke Xplory is nu met één simpele stap in te klappen, door een eenvoudige opvouwtechniek waarvoor je zelfs maar één hand nodig hebt.

 

Stokke® Xplory® features:

 

 • Revolutionaire verstelbaarheid van de zittinghoogte
 • Verstelbaar, ergonomisch handvat voor verschillende hoogtes
 • Verlengde kap met goede ventilatie
 • Grote, uitneembare boodschappentas met een inhoud van 32 liter
 • Vergrendelbare zwenkwielen
 • Uitneembare baby-inzet voor het zitje, voor baby’s
 • Ergonomische voet- en beensteun voor de zitting, ontworpen door een fysiotherapeut
 • Mogelijkheid om zitting zowel naar ouder als naar buitenwereld te richten
 • Mogelijkheid voor een reiswieg met luchtdoorlatend matras met Sorona vezels
 • Reiswieg geschikt vanaf geboorte tot 9 kg
 • Zitting geschikt vanaf 6 maanden tot 15 kg
 • Keuze uit zwart of zilver frame
 • Keuze uit zwarte of bruine kunstleren handvat
 • Keuze uit tien soorten stoffen

Misschien ook interessant om te lezen: wij schreven een review over de Tripp Trapp stoel van Stokke.

Ga naar stokke.nl voor het volledige assortiment accessoires. De nieuwe Stokke® Xplory® V6 is beschikbaar vanaf €1049,-.

Geef een reactie