Video van Sint 2019

Video van Sint met naam: een persoonlijke boodschap van Sinterklaas

Sinterklaas is een van de meest geliefde feesten in Nederland en België. Kinderen kijken reikhalzend uit naar de komst van Sinterklaas en zijn knechten, en de spanning bereikt zijn hoogtepunt op 5 december.

Een van de meest opwindende en persoonlijke manieren om het Sinterklaasfeest te vieren, is met “De Video van Sint.” Een goed en goedkoper alternatief voor Sinterklaas aan huis laten komen.

In dit artikel gaan we dieper in op wat De Video van Sint is en waarom het een onvergetelijke ervaring voor kinderen is.

Wat is De Video van Sint?

De Video van Sint is een gepersonaliseerde videoboodschap van Sinterklaas voor kinderen. Het is een modern alternatief voor het traditionele Sinterklaasfeest waarbij Sinterklaas persoonlijk met kinderen spreekt.

Deze video’s worden geproduceerd door professionele bedrijven die samenwerken met een Sinterklaas om een magische en persoonlijke ervaring te creëren voor kinderen.

Video van Sint

Hoe werkt de Video van Sint?

Het proces van het maken van een Video van Sint is eenvoudig maar toch indrukwekkend. Hier zijn de stappen:

 1. Online bestellen: Ouders bestellen de video online via de website van De Video van Sint. Ze kunnen verschillende opties kiezen, zoals de naam van het kind, een persoonlijke boodschap en foto’s van het kind.
 2. Aanpassingen: De ouders verstrekken informatie zoals de naam van het kind, leeftijd, interesses en prestaties van het afgelopen jaar. Dit maakt de video persoonlijk en afgestemd op het kind.
 3. Professionele productie: Een team van professionele acteurs en filmmakers neemt de boodschap van Sinterklaas op. De video wordt hoogwaardig geproduceerd met aandacht voor detail.
 4. Levering: De afgewerkte video wordt digitaal geleverd of op DVD, klaar om te worden afgespeeld voor het kind op 5 december.

Waarom De Video van Sint?

 1. Magische ervaring: De Video van Sint creëert een magische ervaring voor kinderen. Ze zien Sinterklaas persoonlijk tegen hen spreken, met vermelding van hun naam en specifieke details over hun leven. Dit maakt het geloof in Sinterklaas nog sterker.
 2. Persoonlijkheid en interactie: De gepersonaliseerde boodschappen zorgen voor een gevoel van interactie tussen het kind en Sinterklaas. Kinderen worden aangemoedigd om braaf te zijn en worden beloond voor hun goede gedrag.
 3. Herinnering voor het leven: De Video van Sint creëert herinneringen die een leven lang meegaan. Kinderen kunnen de video elk jaar opnieuw bekijken en koesteren de speciale boodschap van Sinterklaas.
 4. Educatief: Sinterklaas kan ook nuttige boodschappen delen, zoals het belang van vriendelijkheid, delen en goed gedrag. Dit maakt de video niet alleen leuk, maar ook educatief.

25 thoughts on “Video van Sint met naam: een persoonlijke boodschap van Sinterklaas

 1. Nou heel graag nog nooit gedaan de video van de Sint hoe leuk zo het zijn als we hem dan winnen ik zie die 2 kopjes van mijn mannen al glisteren wij doen heel graag mee met deze leuke actie!! Dat gaat een hele speciale sinterklaas avond worden dan…

 2. Doe heel graag mee. Het perfecte moment om Pakjesavond mee te beginnen.
  We hebben ‘m al 3 jaar op rij besteld.
  De meiden genieten er enorm van en ook opa en oma (pake en beppe) kunnen wij ermee verrassen.
  We zouden ‘m dit jaar graag weer op de mat zien vallen.

 3. Ik doe heel graag mee. Dit gaan onze meiden fantastisch vinden. Ik ga hopen en duimen. En als ik win neem ik Opa en Oma ook mee op de DVD. Ben erg benieuwd naar de gezichten van iedereen als ze genoemd worden.

 4. Waaauw dit zou zo gaaf zijn voor onze 3 schatjes❤💙💙 en hun 2 “grote” nichtjes van 16 en 17. Ieder jaar komen ze Sinterklaas bij ons vieren. Ik zou die gezichten weleens willen zien als Sinterklaas toch ook iets over hen verteld🤣! Ik doe dus heeeel graag mee 😊😊!

 5. Vorig jaar vond m’n dochter hem helemaal geweldig. Ik denk dat ze het heel gaaf zou vinden als Sint ineens weet dat ze een pieten uitvoering op school heeft gedaan, want ze is daar zo trots op dat ze daarvoor oefenen en dat gaan doen

 6. Het is het laatste jaar dat we hier een video van Sint kunnen afspelen waarbij het nog heel echt zal voelen voor de jongste. Volgend voorjaar wordt ze 8 jaar en dan wil ik het geheim ook vertellen.
  Dus hopelijk dit jaar een extra bijzondere pakjesavond met de video van Sint.

 7. Superleuk! Ik doe graag mee voor mijn dochtertjes. Voor de oudste wordt het denk ik het laatste jaar dat ze nog geloofd. En voor de jongste begint het nu pas. Zondag wordt ze 1 jaar. Vorig jaar met de intocht op 17 november was ik aan het bevallen van haar.

 8. Lijkt me superleuk voor mijn 2 zoons, waarvan de jongste dit jaar Sinterklaas echt goed mee krijgt en voor de oudste het waarschijnlijk het laatste jaar is dat hij gelooft. Hoe gaaf zou het zijn als ik ze allebei kan verrassen!

 9. Super graag voor mijn dochter Sophie. Ze heeft gescheiden ouders maar daar gaat ze goed mee om. Daarnaast helpt haar mama sinterklaas door Piet te zijn.
  Dit vind ze super gaaf en is ze trots op. Dit zou het verhaal helemaal compleet maken

 10. Wat een super actie weer! En deze video’s zijn zo super leuk ❤ dit jaar krijg ons zoontje Daley van 4 Sinterklaas echt bewust mee! En hij viert het dit jaar met zijn beste vriendinnetje Roxy. Ook komen Sint en Piet nog op bezoek. Een nieuwe video zou het avondje compleet maken 🍀 gedeeld en getagged 👍🏻

 11. Ik doe zoo ontzettend graag mee!!! Wij hebben een groot gezin, gaan pakjesavond met zn allen vieren, maar bij het toevoegen van gezinsleden stijgt de prijs en helaas valt het dan niet meer binnen ons budget. Ik doe graag mee voor ons, en begin al te smelten bij het voorstellen hoe die lieve gezichtjes thuis gaan kijken bij het horen van hun naam. Duimen, duimen!!

 12. Superleuk!! Mijn oudste is 8 en gelooft nog, hoe geweldig zou het zijn als hij zijn naam hoort. Ook de rest is reuze enthousiast en vandaag met de intocht helemaal in de wolken! Ik win deze graag omdat Sinterklaas echt het allerleukste feest is, volgens de kinderen 😉 Ik weet zeker dat deze video het he-le-maaaaaal af zal maken!

 13. Het zal dit jaar waarschijnlijk het laatste jaar zijn voor onze jongste en ik zou het dan ook wel erg leuk vinden om groots uit te pakken dit jaar. Daar past deze dvd helemaal bij. Ik ga duimen!

Geef een reactie