weekoverzicht-mama-blogger-2019

Weekoverzicht; alcoholcontrole, kitchentime, zwemdiploma en leuk weekend!

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een weekoverzicht plaatste. Soms was er gewoon niet zoveel bijzonders om over te schrijven, was ik ziek, moe of had het andere redenen. Deze week hebben we weer veel meegemaakt. Ik werd aangehouden voor een alcoholcontrole, mijn zoon haalde een zwemdiploma en het weekend hebben we ook leuk ingevuld.

Ik ben de afgelopen weken flink moe geweest en gelukkig heb ik daar nu minder last van. Ik was echt toe aan meer slaap en had weinig puf om het huishouden draaiende te houden. Waar het nou aan lag dat weet ik nog steeds niet. Nu de lente weer is begonnen voel ik meteen weer meer energie!

Kitchentime!

nationale-pannenkoekendag-pannenkoekdag-pannenkoekentaart-geboortetaart-recept-pannekoeken

Afgelopen donderdag was het nationale pannenkoekdag. Een goede reden om eindelijk eens een pannenkoekentaart te bakken. Dit stond al eeuwen op mijn to-do lijstje en daarom maakten wij er deze week even tijd voor. Het resultaat is erg mooi en hij was lekker. Het recept voor de pannenkoekentaart volgt nog.

Post

Deze week kreeg ik twee keer post. Er kwam een leuk pakketje van Bulbby met twee oranje truien voor Koningsdag. De blog hierover heb ik al geschreven maar we moeten er nog even mooie foto’s bij maken. Verder mogen we het Qibbel Air fietszitje van Widek testen. Ik zag hem op de Negenmaandenbeurs waar ze de Baby Innovation Award prijs hebben gewonnen in de categorie Mobility. Mijn schoonmoeder bracht ons nog een reisgids over het Gardameer, daar gaan we deze zomer heen. Superlief!

Afzwemmen en zwemdiploma

Afgelopen vrijdag mocht mijn jongste zoon afzwemmen voor Bronze in Duitsland en dat heeft hij met vlag en wimpel gehaald. Zijn Seepferdchen had hij al en daarna komt Bronze. Na de vakantie gaat hij verder met zwemles voor zilver tot de zomervakantie.

We Are Pregnant voorjaarsbeurs

Verslag We Are Pregnant Beurs 2019 Voorjaar Mamablog

Zaterdag ging ik met een van mijn gastbloggers op stap. Met de trein van Borne naar Utrecht Zuilen. Hier vond namelijk de We Are Pregnant beurs plaats waarvoor wij waren uitgenodigd. Het was erg leuk en echt een hele hippe babybeurs voor jonge ouders. Ik schrijf er nog een aparte blog over. Heb je de beurs gemist? De najaarseditie vind plaats van 1 t/m 3 november 2019 of bezoek een van de andere leuke babybeurzen in Nederland.

Dierenpark Amersfoort

Wat een geweldige dierentuin is dat zeg! Na zondag heerlijk uitgeslapen te hebben ging ik met mijn dochter naar Amersfoort. Met de trein. Haar nieuwe rugzakje van Miss Birdie namen we mee. Ze is zo blij met haar nieuwe tas. Zie hier de vrolijke foto’s op Instagram.

De dierentuin heeft leuke loopbruggen tussen de verblijven door en het dinopark was het hoogtepunt!

Aangehouden voor een alcoholcontrole

Ik had de auto bij het station in de buurt geparkeerd. Na een hele dag dierentuin wilde ik maar al te graag naar huis. Dochterlief moest ook op tijd naar bed. En toen werd ik opeens aangehouden door een agent met een geel hesje die midden op straat stond. Of ik meewilde werken aan een alcoholcontrole. Ik dacht even what the ….? Waarom? Was ik aan het slingeren ofzo? Maar nee, het was gewoon een routinecontrole. Ik heb in bijna 10 jaar tijd nog nooit eerder in zo’n apparaat moeten blazen en eens moet natuurlijk de eerste keer zijn. Ik was nuchter en mocht daarna de weg weer op om naar huis te rijden.

Zo dat was me een druk weekje weer. Hoe was jouw week? Heb jij al eens aan een alcoholcontrole moeten meewerken?

Geef een reactie