zomervakantie-julianatoren

Zomervakantie tip: Jul en Julia zomerweken in de Julianatoren

De Julianatoren is een van onze favoriete pretparken in het oosten van Nederland. Nu mijn peuter de magische grens van 90 centimeter heeft bereikt mag ze in heel wat meer attracties. Tijdens de zomervakantie zijn er nu de Jul en Julia zomerweken, en dat vonden we erg leuk!

Elk jaar weer bedenken ze leuke thema’s bij de Julianatoren. Zo waren er vorig jaar de AFAS Sprookjesweken en nu dus de Jul en Julia zomerweken. Wij zijn al verschillende keren naar dit attractiepark geweest en onze kinderen vervelen zich daar nooit. Afgelopen donderdag met ruim 37 graden bezochten wij dit leuke event en door de hitte was het niet zo druk. Op zich was dit wel fijn want de kinderen waren overal zo aan de beurt en er waren soms helemaal geen wachtrijen..

Nieuwe show: Jul en Julia en de Reis om de Wereld

In de nieuwe show ‘Jul & Julia en de Reis om de Wereld’, gaan de twee muizen Jul & Julia samen met meneer Kaasgaaf en mevrouw Suikerspin op reis naar verre landen. Helaas niet om vakantie te vieren.. De boeven hebben namelijk weer iets nieuws bedacht om de baas van Kinderpretpark Julianatoren te worden. De shows zijn spannend en gelukkig loopt het allemaal goed af. Op de dag dat wij er waren was er een tropenschema en waren er 2 shows geschrapt. Ik geloof dat de shows alleen om 12.00 uur en 14.00 uur waren op die dag. Ik geef ze geen ongelijk hoor, wat zou het warm zijn om in die kostuums te dansen. Deze 25 minuten durende show speelt zich binnen af in het theater en wij vonden het erg leuk!

Dit is er nog meer te doen tijdens de zomerweken

Bij het torenpodium zijn er twee shows te zien met Mevrouw Suikerspin en Jul & Julia. Zij zingen vrolijke liedjes als Mexico-oo-oo en gaan met de bezoekers limbo dansen. Op het podium naast Julia’s huisje komt ze af en toe dansjes doen op Thaise muziek en in een Thais kostuum. Erg leuk!

Daarnaast kun je genieten van meer dan 60 te gekke attracties, waaronder de Paardenbaan, de Sombrero en de Safaribaan (favoriet van mijn dochter).

Kinderpretpark Julianatoren is de hele zomervakantie alle dagen geopend van 10:00 uur tot 17:00 uur. Van 28 juli tot en met 19 augustus is de Julianatoren geopend vanaf 9:30 uur. Alle shows zijn bij de toegangsprijs van het pretpark inbegrepen. Kijk voor meer informatie op de website van de Julianatoren.

Ben jij al eens in de Julianatoren geweest?

*Wij hebben de Julianatoren bezocht op uitnodiging.

Geef een reactie