Zwitsal zonnebrand zonnebrandcreme Review Ervaringen

Zwitsal zonnebrand review

De producten van Zwitsal zijn altijd te herkennen aan de gele verpakking, het vrolijke logo en een heerlijke geur! Onze zonnebrand was weer eens op en dit keer kocht ik de zonnebrandcrème en zonnebrandspray van Zwitsal, tijdens een 1+1 gratis aanbieding bij de Albert Heijn. Ruikt deze zonnecrème ook zo lekker als de andere Zwitsal babyproducten? Ik schreef een review over onze ervaringen met de Zwitsal zonnebrandcrème en zonnebrandspray.

Tijdens het boodschappen doen, zo’n drie weken geleden, ontdekte ik een hele zomerlijn van Zwitsal met zonnebrandcrèmes, -sprays in factor 30 en factor 50, aftersun en zelfs Zwitsal Naturals zonnebrand zonder parfum voor het gevoelige huidje. De geur van Zwitsal ken ik sinds de babytijd van mijn eigen kinderen. Heerlijk ruikt het. Mijn dochter heeft er ook een eau de toilette van die ze af en toe op mag als we een feestje hebben.

Review: Zwitsal zonnebrandcrème factor 50

Review Zwitsal Zonnebrand Factor 50
Zwitsal zonnecrème factor 50 in knijptube

Ik was dus erg nieuwsgierig naar de zonnebrand. Als ze niet in de aanbieding waren had ik ze waarschijnlijk niet gekocht. Zowel de Zwitsal zonnecrème als de spray, kosten toen elk bijna 20 euro per flacon.

De Zwitsal zonnebrandcrème met spf 50+ is een verzorgende en waterresistente zonnecrème met een hoge beschermingsfactor 50.

De zonnebrand is door middel van een knijptube makkelijk te doseren en smeert goed uit op de huid. De crème laat geen plak en witte waas achter, en trekt snel in. Wij vinden hem heel fijn!

Review: Zwitsal zonnebrandspray factor 50

De Zwitsal zonnebrandspray heeft hetzelfde resultaat. Het smeert goed uit en trekt snel in. Mijn kinderen zijn oud genoeg om zichzelf in te smeren en ik merk dat zij sneller naar de zonnespray grijpen. Zelf smeer ik liever met crème omdat ik weet dat het dan direct op mijn hand of op de huid terecht komt.

Zwitsal Kids Zonnebrand Ervaringen

Heb jij de Zwitsal zonnebrand ook gekocht? Ik ben benieuwd of jij er ook zulke fijne ervaringen mee hebt. Laat gerust een reactie achter.

Lees ook: onze ervaringen met Zwitsal luiers

One thought on “Zwitsal zonnebrand review

Geef een reactie