nintendo-switch-ambassadeur

Aankondiging; cool nieuws voor Nintendo (Switch) fans!

Super, super, duper leuk! Kunnen jullie de poll op Facebook nog herinneren waarin ik vroeg of jullie thuis spelcomputers hebben? Maar liefst meer dan 140 van de 1910 volgers op Facebook hadden een stem achter gelaten waaronder ook een aantal Nintendo (Switch) fans en game verzamelaars! Ik heb genoten van jullie reacties en nu mag ik dan eindelijk cool nieuws aankondigen!

Voor mijn blog kom ik nog wel eens op exclusieve feestjes en events. Een tijdje geleden was ik naar een event van Nintendo en Switch geweest. Echt superleuk georganiseerd en mijn kinderen waren daar totaal niet mee te krijgen toen het tijd was om weer naar huis toe te gaan. Ze waren namelijk nog lang niet uitgespeeld met de Switch.

Ambassadeur voor Nintendo Switch Nederland

En nu? Nu mag ik zeggen dat ik ambassadeur ben geworden voor Nintendo Switch. Joepie!! Dat vinden wij echt supertof en dat willen wij graag met jullie delen. Naast alle andere leuke blogs over het moederschap, kindermode, kidsproof uitjes en meer leuke dingen, ga ik vanaf nu dus regelmatig een blog posten op Volgmama over de Switch en spellen reviewen. Afgelopen zaterdag heb ik de Nintendo Switch ontvangen met drie leuke spelletjes waaronder Super Mario Party. Wij zijn nu al fan en ik kijk uit naar een lange termijn samenwerking met Nintendo! Gamen is ontzettend leuk en zie ik als quality-time voor het gezin. Ontspanning, leuk, leerzaam en nuttig.

Leestip: Kinderen & gaming; De positieve effecten van het gamen

Wat kunnen jullie zoal verwachten op Volgmama?

Mijn zoontjes (8 en 10 jaar) en mijn man zijn echte fanatieke gamers en slaan vaak geen dag over. Zelf doe ik wel eens mee voor de fun. Mijn man ging in het verleden zelfs naar game-party’s en speelt op dit moment veel online games. Met de oude Nintendo Wii die we zo’n 11 jaar geleden hebben aangeschaft (en nog steeds werkt) hebben we onze jongens ook weten te enthousiasmeren met gamen.

Wat ik nu als eerste ga doen is de Nintendo Switch reviewen. Ook zal ik met regelmaat een blog plaatsen over de nieuwe spellen die uitkomen en spellen testen die geschikt zijn voor kinderen en/of voor het hele gezin. Deze zal ik dan uitgebreid bespreken op mijn blog en maak ik zelfs een aparte rubriek voor. In de Instagram Stories zal ik teasers laten zien van de spellen die we mogen testen en zal ik filmpjes en actiefoto’s plaatsen. Volg ons hier om als eerste op de hoogte te blijven! Wie weet kom ik ook nog wel eens Live op Instagram of Facebook tijdens het gamen als jullie dat leuk vinden. 🙂

Heb jij ook een Nintendo Switch of staat deze op jouw verlanglijstje? En welke spellen lijken jou leuk?

Geef een reactie