Bellenblaasmachine kind - Review Beamz B500 - MaxiAxi

Bellenblaasmachine van MaxiAxi; ontzettend leuk vermaak voor kinderen!

Bellen hebben iets magisch en kinderen zijn er dol op. Heel amuserend om te zien hoe zij zich met zoiets simpels kunnen vermaken. Sinds kort zijn wij in het bezit van een BeamZ B500 bellenblaasmachine van MaxiAxi en daarmee maak je wel honderden bellen tegelijk! In dit blog vertel ik jullie alles over de BeamZ B500 en delen we coole ideeën op welke manieren je een bellenblaasmachine in kunt zetten.

Een bellenblaasmachine inzetten voor je kind

Een bellenblaasmachine maken of kopen voor je kind is misschien niet het eerste waar je aan denkt als je opzoek bent naar een cadeau. Toch is het bij ons thuis een groot succes. Kinderen willen vaak achter de bellen aan rennen of ze proberen te vangen. Zo’n machine tovert meteen een heleboel magische bellen tegelijk, dus zijn ze er wel even zoet mee.

Beamz B500 Bellenblaasmachine Review en Ervaringen

Kinderverjaardag of tuinfeest

Is je kind jarig tijdens de corona periode? Dan loopt zijn of haar verjaardag waarschijnlijk anders dan verwacht. Vanwege de coronacrisis en de RIVM maatregelen mag je niet veel bezoek en moet je gepaste afstand houden. Om je kindje (en misschien met een klein gezelschap) toch een leuke verjaardag te bezorgen, is een bellenblaasmachine een leuke verrassing!

Mag je komende zomermaanden misschien weer feesten met familie en vriendjes en vriendinnetjes? Dan doe je het feestje nog eens dik over. 😉

Poolparty

Een poolparty is het leukste feestje in de zomer. Zet een of meerdere zwembadjes op voor een heuse poolparty, zorg voor genoeg opblaasspullen, zonnebrandcrème en ijsjes. Met bellenblaas bellen maak je er een onvergetelijk feestje van!

Bellen jump op de trampoline

Bellen jump! Als je een trampoline in je achtertuin hebt dan is het een tof idee om daar bellen in te blazen terwijl de kinderen springen. Wie plat de meeste bellen?

Kinderdisco

Organiseer thuis eens een kinderdisco. Misschien heb je nog wel een mooie discolamp. De kinderdisco liedjes van DD Company zijn hier favoriet en je kunt ze via YouTube gratis afspelen. Dansen tussen de bellen is heel leuk.

Bubbels in de badkamer

Een bellenblaasmachine voor in bad? Tover je badkamer om tot minidisco en maak er een feestje van als de kinderen in bad gaan.

Fotoshoot met bellenblaas

Mijn dochter kwam zelf met het idee om een fotoshoot met bellenblaas bellen te plannen. Ze vind het namelijk erg leuk om voor (en achter) de camera te staan. Leuke achtergrond zoeken, mooie kleertjes aan en poseren tussen honderden bubbels. Dat effect krijg je alleen met een bellenblaasmachine…

b500 beamz bellenblaas machine ervaring

Bellenblaasmachine kopen bij MaxiAxi

Genoeg leuke ideeën om uit te voeren, maar wat kost een bellenblaasmachine eigenlijk? Het lijkt een heel duur apparaat maar eigenlijk vallen de prijzen best mee en heb je voor elk budget wel iets passendst.

Ik ontdekte en vergeleek bij MaxiAxi (een webshop voor betaalbaar licht en geluid) verschillende bellenblaasmachines. De goedkoopste die je kunt kopen is de BeamZ B100 en deze kost 25 euro. Een groot voordeel van deze budgetproof bellenblaasmachine is dat deze ook op batterijen te gebruiken is, en daarom makkelijker om mee te nemen naar een fotoshoot op locatie. De BeamZ B500 is er vanaf 35 euro en tegen meerprijs ook in LED variant voor speciale licht effecten. Daarnaast hebben ze ook bellenblaasmachines voor professionals.

Review; onze ervaring met de BeamZ B500 bellenblaasmachine

Voor deze blog mochten wij de zwartkleurige BeamZ B500 bellenblaasmachine testen. Hierbij gebruikten wij óók de bellenblaasvloeistof van BeamZ. Hieronder enkele facts.

  • Krachtige ventilator
  • Maakt gebruik van standaard bellenblaasvloeistof
  • Netspanning: 230Vac 50Hz
  • Vermogen: 25W
  • 20 rotaties per minuut
  • Afmetingen: 300 x 200 x 270 mm
  • Gewicht: 2,3 kg

Bellenblaasmachine startklaar maken

Om de BeamZ B500 machine startklaar te maken moet je het handvat met de bijgeleverde schroeven vastdraaien, de stekker er in doen en bellenblaasvloeistof toevoegen. De gebruiksaanwijzing spreekt voor zich.

De snoerlengte van de stekker is wat aan de korte kant maar gelukkig hebben we altijd wel een verlengsnoer in huis, zodat we de bellenblaasmachine overal waar we willen, kunnen neerzetten.

In gebruik

Aan de achterkant van het apparaat zit een aan en uit knop, heel gebruiksvriendelijk en makkelijk te bedienen. De BeamZ B500 maakt echt veel bellen tegelijk. Precies wat wij ervan hadden verwacht. Afhankelijk van hoe de wind staat is het een beetje spelen in welke hoek of hoogte je het apparaat het beste kunt neerzetten.

BeamZ B500 schoonmaken

De bellenblaas vloeistof wat na gebruik nog in het bakje overblijft, kun je met een trechter weer terug gieten in de fles en de volgende keer zo weer gebruiken. Daarna voorzichtig een beetje water door het bakje spoelen en goed droogmaken met een theedoek, dan is de B500 bellenblaasmachine weer klaar voor het volgende bellenblaasfeestje!

Geef een reactie