de-club-van-sinterklaas-2018-winactie

Swingen bij het grote Club van Sinterklaas Feest in Kinepolis Utrecht + Winactie!

Hebben jullie vandaag ook zo genoten bij de intocht van Sinterklaas? Dat was vast erg leuk voor de kinderen. Het leukste Sinterklaasfeestje moet nog komen én wel op volgende week zondag 25 november bij Kinepolis in Utrecht. Ik heb het natuurlijk over het enige echte grote Club van Sinterklaas Feest! Ook hebben we een snelle winactie waarbij we 2 kaarten mogen verloten voor dit geweldige feest die je kinderen waarschijnlijk nooit meer zullen vergeten.

Mijn kinderen hebben de intocht van Sinterklaas en zijn Pieten op televisie gezien. Ik wilde vandaag met ze naar de intocht in Enschede gaan en opa en oma meevragen maar hun neefje en nichtje waren er ook dus hebben ze heerlijk zoet voor de buis gezeten. Vanaf vandaag mogen ze van mij ook weer eens per week hun schoentje zetten tot pakjesavond op 5 december. Op dit moment draaien er weer een aantal leuke Sinterklaas films in de bioscoop en zijn er door het hele land weer verschillende Sinterklaasfeesten. Het Club van Sinterklaasfeest is daar één van en die gaan wij volgende week bezoeken op uitnodiging.

club-van-sinterklaas-feest-2018-utrecht

De Club van Sinterklaas

Sinterklaas en de Pieten van De Club van Sinterklaas zijn bekend geworden van televisie. Naast het Sinterklaas journaal keek ik hier vroeger zelf ook vaak naar. Sinds 1999 zijn ze begonnen met een serie op tv (bij FOX en later bij RTL4 en RTL Telekids) en sinds die tijd zijn ze elk jaar weer te zien met een nieuw spannend avontuur. De Sinterklaas serie gaat over avonturen met de bekendste Pieten van Nederland; Testpiet, Coole Piet, Danspiet, Muziekpiet, Profpiet, Hoge Hoogte Piet, Keukenpiet, Klungelpiet & Juniorpiet zijn een begrip voor veel kinderen en volwassenen. Later zijn er live uitzendingen, speelfilms en shows bijgekomen. Voor mij is het een stukje jeugdsentiment omdat ik dit vroeger al keek en nu kijken mijn eigen kinderen ernaar.

Het Club van Sinterklaas Feest in Kinepolis Jaarbeurs Utrecht

Het Club van Sinterklaas Feest is één van de grootste en bekendste Sinterklaas feesten in Nederland. Dit jaar vind het grote familiefeest bij Kinepolis in Utrecht plaats, midden en centraal gelegen in Nederland. De eerste 4 uur kun je er zelfs gratis parkeren. Geniet op zondag 25 november van een coole show.. Feest en swing mee met Sinterklaas en de Pieten van De Club en kijk daarna gratis naar hun nieuwste film “Sinterklaas en de Vlucht door de Lucht“. Vanwege de populariteit van het feest is Het Club van Sinterklaas Feest ingedeeld in 5 verschillende tijdsblokken over de dag.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=FuEdvMv5-oQ[/embedyt]

Over de bioscoop film – Sinterklaas en de Vlucht door de Lucht

Intro – In heel het land is er maar één kind dat nooit haar schoentje zet: Floor. Als zij iets wil, vraagt ze het gewoon aan haar steenrijke vader, de baron. Tot Floor op een dag een zwembad vol chocolademunten wenst. Er is geen bakker die aan deze vraag kan voldoen, en dus is er maar één iemand die nog kan helpen: Sinterklaas. Maar 1 miljoen chocolademunten is ook voor de Sint teveel. Floors vader is woedend dat iemand ‘nee’ zegt tegen zijn dochter en ontvoert de Goedheiligman met zijn luchtballon. Als de Pieten 1 miljoen chocolademunten voor hem maken, zal hij Sinterklaas vrijlaten. Lukt het de Pieten om op tijd alle munten te maken en de Sint te bevrijden zodat pakjesavond toch door kan gaan…? Bekijk hierboven de trailer.

Tickets voor Het Club van Sinterklaas Feest kosten €19,95 per persoon. Dit is inclusief 4 uur gratis parkeren. Op de website van De Club van Sinterklaas kun je meer informatie lezen en kaarten bestellen.

club-van-sinterklaas-2018-utrecht-kinepolis

Maak kans op twee kaarten voor het Club van Sinterklaas Feest 2018

Van Het Club van Sinterklaas Feest mag ik twee plekken op de gastenlijst verloten voor de show om 10.20 uur. Ik zou het erg waarderen als je ook alleen meedoet als je echt kunt op die dag en dit tijdstip. De kaarten zijn persoonsgebonden, staan op naam en zijn niet door anderen te gebruiken.

Volg Volgmama op Facebook, laat daar weten dat je meedoet en tag je vrienden die deze actie ook leuk zouden vinden.

De winnaar maak ik op woensdagmiddag 21 november aanstaande bekend. Veel succes!

Review Club van Sinterklaas Feest

Wij hebben het Club van Sinterklaasfeest 2018 bezocht en omdat het zo leuk was heb ik een blog over onze ervaringen geschreven en een recensie over de bioscoop film Sinterklaas en de Vlucht door de lucht. Je leest ons verslag hier.

5 thoughts on “Swingen bij het grote Club van Sinterklaas Feest in Kinepolis Utrecht + Winactie!

Geef een reactie